Skip to main content

Bodypump, kaal ja toitumine

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Bodypump, kaal ja toitumine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Chiquita
    Member

Tervist,

Olen käinud nüüd kuskil kuu, poolteist regulaarselt 4 korda nädalas trennis. 2 korda bodypumpi ja 2 siis kas rattasõitu, stepperil jnejne.

Hommikul söön siis kas müsli joguritga, või kui kiirem siis joon mahla ja söön puuvilja. Lõunal söön siis kas väiksema prae ilma kartulita või siis toorsalati ja võileiva. Trennipäevadel ma õhtuti enam ei söö, kui siis nt õune või banaani, aga seda harva. Tuleb vist kokku liiga palju süsivesikuid. Kuidas oleks parem toituda? Ehk viitsib keegi näited tuua

pumper
    Member

Trenni poole pealt tundub ok, kui enesetunne ka ok on.

Toitumine on hoopis teine teema. kirjeldatud “kava” on jama.

Toidukordi peaks olema minimaalselt neli, igas korras kindlasti valku (piimatooted, liha, kana, kala, muna, …)

Peale trenni kindlasti vaja süüa ja toidust peab saama normaalses koguses rasvu.

Ühesõnaga süsivesikuid on vaja mõistlikult piirata, aga rasvu ja valku peab toidust saama korralikult.

Kõige parem oleks loomulikult, kui telliksid toitumiskava. See annab täpsemalt kõik vajalikud juhised toitumise poole pealt, et toetada sinu eesmärkide saavutamist.

Chiquita
    Member

Olen ka ise sellele mõelnud, aga hetkel pole sellesk rahalist võimalust. Ehk on ka netis kuskil spetsiaalset toitumiskava üleval, kust saaks snitti võtta

Vilps
    Member

Olen ka ise sellele mõelnud, aga hetkel pole sellesk rahalist võimalust. Ehk on ka netis kuskil spetsiaalset toitumiskava üleval, kust saaks snitti võtta
    Chiquita
    Member

Tervis7
    Member

Olen ka ise sellele mõelnud, aga hetkel pole sellesk rahalist võimalust. Ehk on ka netis kuskil spetsiaalset toitumiskava üleval, kust saaks snitti võtta http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14720 Panin enda oma kirja, vaata ka järgnevaid kommentaare.

Tervis7
    Member

Toidukordi peaks olema minimaalselt neli

Ei ole nõus. Saab ka kolmega väga kenasti hakkama.

noPAINnoGAIN
    Member

Aga antud inimene tahab kaalu vähendada ? Ehk siis nelja toidu korraga peaks ainevahetust kiirenema ? Kasvõi mingit rasvata jogurtit vahepalaks näiteks.

pumper
    Member

4 treeningut nädalas -> ei vea naljalt 3 toidukorraga välja päevas. Eriti kui soov kaalu väiksemaks saada.

Tervis7
    Member

Saab ka kolmega kaalu vähendada. Maitseasi, aga igasugused rasvavabad asjad jätaksin ma üldse rahule. Rasva tarvitamine ei ole rasvumise peamine põhjus. Rasvu tuleb süüa, muidu ei saa keha vitamiine kätte.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.