BodyBump
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » BodyBump
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
konnakulles.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2006 at 2:00 p.l. #6695
Oleg666
MemberSaaksite äkki rääkida mis see bodybump täpsemalt on??
ei saa nagu lõppuni aru.
veebruar 15, 2006 at 2:02 p.l. #71072Arnold
MemberLes Millsi treeningsüsteem
Les Millsi treeningsüsteem on midagi enamat kui lihtsalt koreograafiasse seatud programm. Saanud alguse Uus-Meremaalt, on Les Millsi organisatsioon jõudnud juhtivate liidrite hulka rahvusvahelises fitnessis. Les Mills on spetsialiseerunud tootma kvaliteetseid, turvalisi ning tõhusaid treeningtunde.
Juba valmis seatud koreograafiaga treeningtunni ülesehitus on üks põhjustest, miks Les Millsi treeningprogramm on saavutanud sellise suure edu ja poolehoiu. Harrastajatele on taoline tund kasulik: nad teavad juba ette, millisesse tundi nad tulevad ning neil on lihtne tundi jälgida. Kolme kuu tagant vahetuv programm annab siinjuures hea võimaluse jälgida oma füüsilise vormi arengut.
Les Millsi treeningsüsteemi osad moodustavad mitmekülgse terviku. Siia alla kuuluvad: BodyAttack, BodyBalance, BodyCombat, BodyJam, BodyStep ning BodyPump.
Mis on BodyPump
BodyPump on läbi aegade üks levinumaid jõutreeningu programme, mis tugevdab, toniseerib ning vormib keha kõiki lihaseid. BodyPump treening ei koorma liigeseid, vaid keskendub jõu- ja vastupidavusharjutustele, mida sooritatakse reguleeritava raskusega kangidega. BodyPump kang ise kaalub 2 kg, ketaste raskused on vastavalt 1 kg, 2,5 kg ja 5 kg. BodyPump tunni eeliseks on ka see, et igaüks saab just endale sobiva raskusega kettad valida, mis teeb treeningtunni vastuvõtlikuks ka kogemusteta harrastajale.
Milline näeb välja Body Pump treeningtund?
Treeningtund algab soojendusega, millele järgneb väga tõhus lihastreening. Kõiki tähtsaid lihasgruppe treenitakse erinevate harjutuste, kükkide, tõstmiste, painutuste ja surumiste abil. Harjutusi tehakse reitele, rinnale, seljale, kätele(biceps ja triceps), tuharatele, õlgadele ja kõhule. BodyPump treeningtund mõjub ideaalselt ka rasvapõletusena.
Treening lõppeb venitusharjutustega.
Kellele sobib Body Pump?
Body Pumpi treeninguga võib alustada ka siis, kui puudub eelnev kogemus jõusaalist või aeroobikatundidest.
Body Pump sobib erineva treenitusetasemega inimestele, olenemata soost ja vanusest.
veebruar 15, 2006 at 2:10 p.l. #71075Oleg666
Memberhmm
kas alternattiv jõusaalile on siis bodyPump?
sellega saab siis ka massi kasvatada we?
veebruar 15, 2006 at 3:08 p.l. #71077crawe
Membermassi sellega kasvatada ei saa, põletab hästi rasvasid ning annab kõikidele lihasgruppidele toonust!
august 5, 2008 at 8:52 e.l. #162285kuuliks
Membermassi sellega kasvatada ei saa, põletab hästi rasvasid ning annab kõikidele lihasgruppidele toonust!Minu naissoost treenerile on esireitele tekkinud suured lihased. Kuu aega ma polnud teda näinud, nüüd aga nägin esimesena just neid lihaseid.
august 5, 2008 at 9:41 e.l. #162286jansper
MemberAga põhjusi, millest need tekkinud on, võib olla mitmeid. Näiteks on treener hakkanud aktiivsemalt jõusaalis treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2008 at 10:05 e.l. #162287AnitroK
MemberAnnab ikka massi. Muidugi mitte nii kiiresti kui jõusaal, aga siiski. Lihas pigem sitkem. Tean rääkida enda näitel. Oluline on muidugi raskused, mida kasutad.
august 5, 2008 at 12:14 p.l. #162309kuuliks
MemberAnnab ikka massi. Muidugi mitte nii kiiresti kui jõusaal, aga siiski. Lihas pigem sitkem. Tean rääkida enda näitel. Oluline on muidugi raskused, mida kasutad.Mulle kinnitas üks kulturist, et kui toitumiskavast 100% kinni pidada, siis paksemaks minna pole võimalik kui BP regulaarselt teha.
august 5, 2008 at 12:41 p.l. #162310undisputed
MemberAnnab ikka massi. Muidugi mitte nii kiiresti kui jõusaal, aga siiski. Lihas pigem sitkem. Tean rääkida enda näitel. Oluline on muidugi raskused, mida kasutad.Vot seda ma tahaks küll näha, kuidas selle BP lihast kasvatatakse. Aga noh, mis ma ka asjast tean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2008 at 4:23 p.l. #162327Rambo vend
MemberMinu bodypump naistreener on üsnagi lihastes naise kohta, ma ei usu küll, et ta selliseks jõusaalis on end treeninud. Ikka bodypumpiga.
august 6, 2008 at 12:40 p.l. #162402konnakulles
MemberEnda näitel võin öelda et mingil määral ikka annab massi ka.
Loomulikult mitte nii nagu jõusaal, aga parem kui mittemidagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.