bodybuilding.com
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » bodybuilding.com
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2008 at 7:51 e.l. #14150
masterofceremony
MemberSee on selge, et eestisse otse tellida ei saa sealt tavaari. Kas see probleem ka kogu euroliidus? Kui tellida Soome ja siis sinna järgi minna või lasta sealt siia saata, sõpradel-tuttavatel? Kas keegi sellist skeemi pole proovinud või uurinud?
juuli 8, 2008 at 9:38 e.l. #1600540ttt
MemberSee on selge, et eestisse otse tellida ei saa sealt tavaari. Kas see probleem ka kogu euroliidus? Kui tellida Soome ja siis sinna järgi minna või lasta sealt siia saata, sõpradel-tuttavatel? Kas keegi sellist skeemi pole proovinud või uurinud?Nii vist ei saa aga võimalus oleks lasta kellegil USA’sse tellida ja tema saadab sulle Eestisse. Pole kindel, et see töötab, sest toll võib oma karvase käega seal igasugust nalja teha.
juuli 8, 2008 at 10:02 e.l. #160057masterofceremony
MemberHelistasin Eesti tolli, sealt vastus:
Netipoest on KEELATUD tellida.
Kui keegi sõber/sugulane saadab, siis tuleb enne saadetavate pulbrite/kapslite koostisega läbi käia ravimiametist, et see oma heakskiidu annab ja siis uuesti tolli poole pöörduda, et kui kinni peetakse, siis vastava paberi olemasolul sulle see kaup ikka kätte antakse.
Helistasin Soome tolli, sealt hoopis teine vastus:
Kui ei ole ravimid, siis anna aga minna.
Tra ma ei või, miks Eesti toll peab lolli mängima
juuli 8, 2008 at 10:04 e.l. #160058big poppa pump
MemberHelistasin Eesti tolli, sealt vastus:Netipoest on KEELATUD tellida.
Kui keegi sõber/sugulane saadab, siis tuleb enne saadetavate pulbrite/kapslite koostisega läbi käia ravimiametist, et see oma heakskiidu annab ja siis uuesti tolli poole pöörduda, et kui kinni peetakse, siis vastava paberi olemasolul sulle see kaup ikka kätte antakse.
Helistasin Soome tolli, sealt hoopis teine vastus:
Kui ei ole ravimid, siis anna aga minna.
Tra ma ei või, miks Eesti toll peab lolli mängima

Seegi hea, et Soome saab.
Mul on sugulasi Soomes küll, käivad Eestis ka võrdlemisi tihti. Head uudised minule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis saab ikka meletult odavamalt, kui hulgi tellida. Suurem valik ka.
juuli 8, 2008 at 10:06 e.l. #160059matti
MemberNo ma ei tea,mina tean kindlalt,et isegi steroide saab suht lihtsalt saata,kui saadad märgistamata isikliku pakendi,sellega probleeme ei teki.
juuli 8, 2008 at 10:17 e.l. #160062masterofceremony
MemberSteroidid ei koti. Just mis on meele järgi on USAs on hinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi ühekaupa tellides tuleb soodsam
Ja muidugi paar nn imeasja, mis tunduvad huvitavad.juuli 8, 2008 at 10:23 e.l. #160063matti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi ühekaupa tellides tuleb soodsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja muidugi paar nn imeasja, mis tunduvad huvitavad.Ma tean.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lihtsalt tõin näite,kui juba steroide üle piiri lastakse,siis ausalt öeldes jääb mulle arusaamatuks, miks tavalisi toidulisandeid üle ei lasta.
juuli 8, 2008 at 11:38 e.l. #160080Kaspar90
MemberIse olen tellinud BCAA aminohappeid ja proteiinipulbreid bodybuilding.com-ist ja kenast on kaup alati 2 nädalaga kohale tulnud. No problemo!
juuli 8, 2008 at 12:17 p.l. #160081gmaster
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi ühekaupa tellides tuleb soodsam
Ja muidugi paar nn imeasja, mis tunduvad huvitavad.neid imeasju just toll üle ei lasegi, sest need pole ju ravimiametis kinnitatud
juuli 8, 2008 at 12:32 p.l. #160085AlanBStard
ModeratorIse olen tellinud BCAA aminohappeid ja proteiinipulbreid bodybuilding.com-ist ja kenast on kaup alati 2 nädalaga kohale tulnud. No problemo!
juuli 8, 2008 at 12:43 p.l. #160091masterofceremony
MemberIse olen tellinud BCAA aminohappeid ja proteiinipulbreid bodybuilding.com-ist ja kenast on kaup alati 2 nädalaga kohale tulnud. No problemo!
juuli 8, 2008 at 2:59 p.l. #160097Kaspar90
MemberSeda sa arvad praegu et no problemo.Sorry, ei saa täpselt pihta.
Aga hetkeseisuga 3 tellimuskorda.
juuli 8, 2008 at 3:37 p.l. #160098Andrei8
MemberSeal tollis oli ilmselt keegi võhik. Saab ja tohib ikka tellida, lihtsalt Ravimiameti lehelt tuleks uurida kas see asi Eestis lubatud on. Reeglina igasugu proteiinid ei oma probleeme aga igasugu “imeasjad” nagu siin mainiti, siis need lähevad kas tagasi või hävitatakse.
Miks hindades suured erinevused … eestlane on teada tuntud ahne ärimees, kes teenib ühe ühiku müügi pealt, mitte käibe pealt. Ka siinne pood teeniks rohkem kui hinnad oleks rohkem all. Lihtne, hind hea, ostetakse rohkem, käive suurem, teenistus suurem. A see pole alati sulatõsi.
september 4, 2008 at 12:48 p.l. #164957masterofceremony
MemberVäike update teemasse. Kui päris aus olla, siis võib tolli üldse nahhui saata ja otse suhelda ravimiametiga, sest sealt tuleb jah või ei sõna. Enamus imeasjades on väga tugevatoimelised ravimtaimed sees ja tänu sellele ei lasta üle, kuna liigitatakse ravimite alla. Põhimõtteliselt 10 asja kohta pärisin ja ainult 1-te tohib tellida
“> Täna saatsin veel ühe nimekirja, vaatame mis selle peale kostetakse.Edit: Kui kellelgi veel huvi tekkis, siis tuhlake seal lehel ringi ja andke siia teemasse linke, et mis tooted huvitavad, järgmine nädal võib ju veel mingi listi teha ravimiametisse. Mul plaanis sealt paari kuu pärast endale ports manti ära tellida, kui asjadest pilt selge. Tellime suurema hunniku kama, tuleb transa soodsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2008 at 1:16 p.l. #164961brain
MemberNO-Xplode kas keegi seda on proovinud sealt tellida?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.