Blondiinid jõusaalis :(
- This topic has 27 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2007 at 5:35 p.l. #9829
EvaPisike
MemberLugu selline siis et täna käisin sõbrannaga jõusaalis.. mõlemad oleme täielikud blondiinid ninhg eelkõige võhikud jõusaali alal, esimene kord. Kõik kena-tore kuni silmasime pinke.. esimese pingiga aimasime kõhu – ja seljalihaseid aga ülejäänud kolme pingiga no absoluutselt ei koitnud milleks need üldse oleks olla võinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki keegi oskab anda nõu (kasutasin otsingut!) anda, mis pingid üldse jõusaalides on ja mida need treenivad? Ma luban teil naerda ja mõnitada, sest olen täielik võhik.veebruar 11, 2007 at 5:36 p.l. #106041theONE1
MemberSeal treenerit või juhendajat pole?
veebruar 11, 2007 at 5:48 p.l. #106042ROtter
MemberTööriistad -> Harjutustepank -> kursor lihase peale, klix, avaneb harjutuste sooritamine.
veebruar 11, 2007 at 6:14 p.l. #106044EvaPisike
MemberSeal treenerit või juhendajat pole?sel hetkel ei olnud, aga vist ei oleks julgenud küsima ka minna, kes teab mis ta mõelnud oleks! Et no kui ei oska siis ei käi umbes, aga suveks tahaks kõhust lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 6:20 p.l. #106048Flex250
MemberLugu selline siis et täna käisin sõbrannaga jõusaalis.. mõlemad oleme täielikud blondiinid ninhg eelkõige võhikud jõusaali alal, esimene kord. Kõik kena-tore kuni silmasime pinke.. esimese pingiga aimasime kõhu – ja seljalihaseid aga ülejäänud kolme pingiga no absoluutselt ei koitnud milleks need üldse oleks olla võinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki keegi oskab anda nõu (kasutasin otsingut!) anda, mis pingid üldse jõusaalides on ja mida need treenivad? Ma luban teil naerda ja mõnitada, sest olen täielik võhik.kui teatud pingil harjutust teed siis tunned milline lihas ära väsib ju. ja kulturismi raamatuid peaxid raamatukogust või poest saama kus ka harjutused sees…
ja treener ei naera-teiesuguseid on seal palju kes selliseid kysimusi kysivad…
veebruar 11, 2007 at 6:22 p.l. #106050ROtter
Membersel hetkel ei olnud, aga vist ei oleks julgenud küsima ka minna, kes teab mis ta mõelnud oleks! Et no kui ei oska siis ei käi umbes, aga suveks tahaks kõhust lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks need treenerid või juhendajad jõusaalis ongi, et nende käest küsida, mis ja kuidas.
veebruar 11, 2007 at 6:46 p.l. #106056fly
Memberkarta pole küll mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 7:06 p.l. #106060Birdy
MemberEga vist kõike pinke pole vaja kasutada, sõltub sellest , mis eesmärgid on. Väga lihtne ‘blondi’ raamat on Lars Thool’i treening tervele kehale. Ise just eile ostsin (olen ka blond:)), väga mõnus ja lihtsalt kirjutatud, tuletab kooliajast meelde põhiteadmisi anatoomiast ja füsioloogiast , et saaksid aru mis sinu kehas treeningu ajal toimub!
Treeningkavad, toitumissoovitused… Mina leidsin inspiratsiooni ja motivatsiooni, hind oli miskit 149 krooni . Jõudu oma võimete piiride katsetamisel!
veebruar 11, 2007 at 7:06 p.l. #106061EvaPisike
MemberOldMan’i lingist sain palju abi, kuid siiski ei oska veel neid pinke kasutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks et keegi lihtsalt ja maakeeli asja ära seletaks, treener hakkab arvatavasti kasutama termineid millest me mõlemad midagi aru ei saa.. ?veebruar 11, 2007 at 7:08 p.l. #106062theONE1
Membersel hetkel ei olnud, aga vist ei oleks julgenud küsima ka minna, kes teab mis ta mõelnud oleks! Et no kui ei oska siis ei käi umbes, aga suveks tahaks kõhust lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treener ongi selline inimene kes peab aitama igaühte ja igasuguste probleemidega, kuidas, miks, kui palju, milleks jne jne. Mine julgelt treeneri juurde ja küsi! Paras aeg ongi ennast suveks hakata vormi viima!
veebruar 11, 2007 at 8:49 p.l. #106081McNeo
Memberhmm.. blondiin ja kõht ees? siis ikka pole päris blondiin.
aga ikka julgelt treeneri käest küsima, saate järje peale.
veebruar 12, 2007 at 7:29 e.l. #106097rantel
MemberMa küsin suht tihti ise igasugu asju, ja ma ei häbene… lihtsalt saan selles suhtes ikka kogu aeg jälle natuke targemaks.
veebruar 12, 2007 at 11:34 e.l. #106136Birdy
MemberOldMan’i lingist sain palju abi, kuid siiski ei oska veel neid pinke kasutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks et keegi lihtsalt ja maakeeli asja ära seletaks, treener hakkab arvatavasti kasutama termineid millest me mõlemad midagi aru ei saa.. ?Ütle siis otse välja, et otsid meest, kes käest kinni võtaks ja läbi jõusaali talutaks. Kindlast küsi enne fotot ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub , et siin natuke tõsisemad tegijad koos aga RATE.EE oleks tutvuste sobitamiseks kindlasti parem koht!
Jõudu ja pealehakkamist…
veebruar 12, 2007 at 11:55 e.l. #106138mull
MemberIga masina peal ju vastavad kleepsud juhendiga olemas. Täpselt ka näidatud, millise lihase treenimiseks mõeldud. Kui päris ise ei julge kohe proovima-küsima minna, hoia silmad lahti ja vaata, kuidas teised seda kasutavad.
Ja seda nüüd küll ei tasu arvata, et keegi pahaks paneb, kui abi lähed küsima.
veebruar 12, 2007 at 12:15 p.l. #106139moniic
MemberKa mulle tehti selgeks, et kysija suu pihta ei lööda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja treenerid on köigi jaoks, kes tahavd teada vöi vajavad abi. Käin ise sellisel kella-ajal, kus treenereid enam pole saalis, kuid kuna masinatel on pildid töesti peal ja väike juhend, siis saab hakkama. Ainuke pisike mure, et kas ikka 100% öigesti harjutust teen. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.