Skip to main content

Bitseps ja tritseps

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Bitseps ja tritseps

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    lauri61
    Member

Kui treenin kõik käe lihased ühel päeval, kuidas on efektiivsem, kas kõigepealt bitseps ja seejärel tritseps või vastupidi, või pole üldse vahet?

joker
    Member

Mina treeniksin nõrgemat enne …

theONE1
    Member

mina soovitaks biitseps enne triitsepsit teha, vähemalt minu praktika on näidanud, et kui triitseps läbi kurnata, siis biitsepsi treening jääb sedavõrd nõrgemaks!Kuid eks arvamusi tule siia veel! :o

phonkypapa
    Member

Vahet ei ole. Kui teed triitsepsit, siis mingil juhul ei ole võimalik see, et pärast seda on biitseps sedavõrd läbi, et tema treening kannatab selle all ning vastupidi. Teine lugu on juba näiteks rinda ja triitsepsit koos teha.

Biitseps
    Member

Vahet ei ole. Kui teed triitsepsit, siis mingil juhul ei ole võimalik see, et pärast seda on biitseps sedavõrd läbi, et tema treening kannatab selle all ning vastupidi. Teine lugu on juba näiteks rinda ja triitsepsit koos teha.

aga kui teha triitseps .biiceps ja rind kõik ühel päeval ?:o

pumper
    Member

Sellisel juhul järjekorraks rind, triitseps ja siis biitseps.

phonkypapa
    Member

See ei oleks hea varjant, kuna treening kisuks ajaliselt pikaks ning pealegi ei suudaks sa peale rinnatreeningut triitsepsile sellist treeningut pakkuda, kui seda eraldi päeval. Ehk siis võta triitseps sealt vahelt ära ning tee rinda ning biitsepsit; triitsepsit tee õla päeval näiteks.

Kui aga tunned, et peale rinna treenimist pole triitseps nagu mitte mingisugust vatti saanud, siis ei ole rinnale tehtu maksimaalne.

inside14
    Member

Mina treeniksin nõrgemat enne …

Mina treeniks ka nõrgema enne kuna ta on nõrgem siis kui oled tugevama enne teinud siis sa ei suuda enam nõrgemat niimoodi koormata kui vaja. :o

Sest oled juba väsinud.

BULDOOSER
    Member

Soovitaks teha kordamööda , üks set tric , puhkus , üks set bic jne,sarnane superseeriaga , aga puhkad peale iga harjutust. Lee ” hirmus käsi” Priest on ka nii teinud.Korralikult täis lööb kindlasti. Proovige , hakkab meeldima.

ceork
    Member

mina teeks kindlasti(ja teengi) triitsa enne, sest kui biitsa täis ajan ei saa ühte triitsa harjutust korralikult teha=individuaalne

Proteiin
    Member

ennem ikka biitseps ja siis triitseps!

ylbort
    Member

rind, triits ja biits ühel päeval on minu arvates väga hea teha ja kindlasti selles järjekorras. aga kui mõelda kumbat ennem teha kas biitsa või triitsa, siis minu jaoks tundub loogiline, et suuremat lihast ikka ennem, seega triitsa. ise olen viimasel ajal koguaeg niipidi teinud ja ausalt öeldes ei ole kindel, et suudaksin peale biitsa veel korralikult triitsa teha, vastupidi aga küll.

Proteiin
    Member

Mina näiteks rinda ja triitsepsit ühel päeval ei tee,rinda tehes kurnad ka triitsepsit.

Kurupt
    Member

just@proteiin! rinna ja tricebsi treeningu vahele v6iks j22da v2hemalt m6ned p2evad, nii areng parem. aga muidu kui teha bicebs ja tricebs yhel p2eval siis ise soovitaksin ennem tricebsit teha, ysna tyytu oleks teha täispumbatud s6rmepainutajatega tricebsit.

crawe
    Member

Alusta ikka sellest mis sul nõrgem on!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.