Biolabi toidulisandid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Biolabi toidulisandid
- This topic has 240 replies, 138 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
rainer1985.
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2004 at 10:38 p.l. #43876
hatebreed
MemberKeegi tahab?Mul peaks üks poolik vanilli oma alles olema kuskil keldris.Krt seda sitta ei julgeks isegi koerale kodus sööta
detsember 29, 2004 at 10:49 p.l. #43880Mürakas
MemberSolk!!
detsember 30, 2004 at 8:47 e.l. #43894isapoeg
Membermulsõber kasutas seda andis mulle ka maitsta peaaegu olex ketti pand sõber ise ka nii loll ja arwas et kui walguprotsent nii suur siis peabgi nii sitt olema
jaanuar 2, 2005 at 7:42 p.l. #44187trennihull
MemberHetkel kõne all firma Biolab toode, diiedijärgija ekstra kokteil.

Kas on mingit ohtu, et see mõjub organismile halvasti??? Lugesin hoolikalt seda koostist ja kõike ja tundub olevat küllaltki loooduslik…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On ehk kellelgi kogemusi sellega: mured, rõõmud???
Igatahes suur suur aitähh teile!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2005 at 8:04 p.l. #44188Deegan
MemberVÕin nii palju öelda et BioLabi tooted on s*tad.. Vähemalt proteiinid on…
jaanuar 14, 2005 at 7:17 p.l. #45287Agnes1h
MemberHmm, see vist pole eriliselt tõhus toode. Ilmselt biolab ei ole siiski päris niisama tühipulber, kuid olen ise tarvitanud biolabi ja ka muud toidulisandit ning biolabis mõju ma küll ei märganud. Õde arvas sama moodi, et biolabist on paremaid. (Ta ka proovis pikalt neid toidulisandeid). Aga hind on muidugi soodne.
jaanuar 27, 2005 at 7:38 p.l. #46525fitnesswoman
MemberPaluks arvamusi/kogemusi sellest pulbrist!!! Kas keegi on seda tarvitanud?
Millised on tulemused?
Ühes ?eigis on valku 30 gr, energisisaldust 230 cal (kuni ?eiki päevas!)
Vaarikamaitseline ja teeb kõhu megatäis. Alustasin täna….
??:”>jaanuar 27, 2005 at 7:41 p.l. #46526fitnesswoman
Memberparandus: kuni 3 ?eiki päevas (2 koos vähese toiduga ja üks (õhtul) puhtalt)
??:”>jaanuar 27, 2005 at 8:06 p.l. #46528Deegan
MemberBiolabi proteiinid on täis *****.
Mina küll ei soovita neid. Lahustuvus halb (tükki jääB ) ja maitse on öok.
??:”> Mina 3 erinevat sorti proovinud, kõik on jamad olnud :Sjaanuar 27, 2005 at 9:17 p.l. #46530fitnesswoman
MemberAga kui kolme sorti proovisid, kas mõjus ka s.t. tulemus oli ka ikka või läks nn. “aia taha” see söömine?
Mis on ***** Sinu jaoks??? Mina ei aja taga suuri muskleid vaid vormis püsimist ja kaalu langetamist muide
??:”>Minu oma küll korralikult raputades ja pisut seista lastes tükki ei lähe, vaid on justkui vahukoor
jaanuar 28, 2005 at 5:30 e.l. #46535caur
MemberBiolabi proteiinid on täis *****.Mina küll ei soovita neid. Lahustuvus halb (tükki jääB ) ja maitse on öok.
??:”> Mina 3 erinevat sorti proovinud, kõik on jamad olnud :SDeegan, äkki said aegunud ainet?
jaanuar 28, 2005 at 5:56 e.l. #46536Deegan
Memberei aegnunud polnud, siiamaani vedelvad kuskil kapi põhjas.
TÄhtaeg saab vist 2006 kui ei eksi..
Areng minul ja mu sõpradel oli 0, kui seda võtsime.
See oli sojavalk ka (taimne valk).
jaanuar 28, 2005 at 6:16 e.l. #46537Tim
Memberei aegnunud polnud, siiamaani vedelvad kuskil kapi põhjas.TÄhtaeg saab vist 2006 kui ei eksi..
Areng minul ja mu sõpradel oli 0, kui seda võtsime.
See oli sojavalk ka (taimne valk).
kui sojavalk siis ma üldse ei imesta miks sa seda toodet maha laidad. lihase kasvuks on vaja kindlasti loomset valku!
jaanuar 28, 2005 at 6:48 e.l. #46541Ott Kiivikas
MemberRaske uskuda et Biolab on saanud mõne suurepärase toote valmistamisega hakkama, Eestis minuteada puudub siiski võimalus kvaliteetseid toidulisasid valmistada, kasutatakse ka kõige odavamat toorainet – mis alati ei pruugi oodatud tulemusi anda. Loomulikult on igasuguse toidulisa tarbimine parem variant kui nälgida, kuid kui natuke uurida võib ka Eestist norm. toidulisasid osta, valik on päris suur.
jaanuar 28, 2005 at 8:37 e.l. #46549sajaan
MemberTo fitnesswoman,kas sa kasutad seda biolabi kraami sellepärast,et ta on odavam tai kane toodetest?kui jah,siis võid ju proovida näiteks powermani Whey8100,mis maksab püsikliendile 195 krooni,püsikliendiks saad pärast esimese ostu sooritamist,ise olen kasutanud seda umbes pool aastat ja olen rahul.Ma olen kasutanud tai kane,fasti ja powermani tooteid ja mina neil mingit erilist vahet peale hinna küll ei tee.Tai kane Whey lemon super on ka suht soodne,900g hind tuleb 230 krooni,aga ma eelistan whey8100 sellepärast,et see on veel maitsestamata.Saan seda ise kakaoga maitsestada niipalju,et kaoks valgu kõrvalmaitse,mis tavaliselt juba maitsestatud proteiinidel juures on.vaata sealt http://www.powerman.ee
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.