Skip to main content

Biolabi toidulisandid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Biolabi toidulisandid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 241 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas biolabi toode Champion 8 on hea valgukonetsentraat? Kui ma segan kontsentraati veega ja lisan veel siirupit, kui ma siirupit lisan kas siis on kontsentraat vähem effektiivsem?

http://www.biolab.ee/Tootekaart_Chempion8.htm

Ära seda paska kyll sisse aja. Esiteks on ta sojavalk ehk siis taimne valk. Teiseks on tal kehva maitse, kolmandaks ta ei lahustu hästi ning neljandaks ta on ka kallis. Olen ise ka kunagi proovinud.Ei soovita

Kas selline biolab’i toode on hea? Kui mingit muud proteiini pole saada, siis kas see kõlbab?

Kas taimnevalk (soja) ei ole effektiivne?

Kui lisada proteiinisegule siirupit, kas siis on see kontsentraat vähem effektiivsem?

http://www.biolab.ee/Tootekaart_Chempion8.htm

kaspar550
    Member

Biolabi ei soovita! Ainult taimse valguga lihast ei arenda!

Axer
    Member

Milline oleks hea vastus sellele postile, kui paremat saada ei ole siis tuleb süüa seda mida on, parem ikka kui mitte midagi, lihtsalt ei ole noo hea kui vadak.

Makaveli
    Member

Champion 8 on kõige jubedam asi mida kunagi söönud olen. Ei soovita seda kellelegi.

Aga kui seda siirupiga maitsestada, kas siis on see vähem effektiivsem?

Makaveli
    Member

Kahtlen et siirup selle toote efektiivsust vähendab.

Striker
    Member

Maitse omadused jätavad kõvasti soovida.

Aga kas see toode poksi jaoks lihase jõuvõimekuse tõstmiseks sobib? Päris bodybuilding ei ole eesmärk.

Makaveli
    Member

Ma soovitaksin siinkohal Tai Kane tooteid . Hind pole üldse kõrge ja maitse kah 5+ , ei ole mõtet ennast selle Championiga piinata

Madisk
    Member

Kas keegi on kasutanud või miks kasutamata jätnud Biolab`i Cahmpion 8 proteiinipulbrit?

Tootekirjeldus siit >>

Olen seda 3,5kg ära söönud ca 7 nädala jooksul intensiivselt treenides kuid kaal ei ole suurenenud.

Kas võib olla probleem liiga väheses treenimises või hoopis liiga väheses toitumises. Samas söön täiendavalt ligikaudu 1500kcal ja kaalun natuke alla 70kg

Igaks juhuks mainin ära, et täiendavalt tarvitan ka l-karnitiini mis peaks leevendama kui mitte ära hoidma valgu muutumise energiaks seda siis rasva põletamise arvelt.

Tänud juba ette kui kellelgi on midagi tarka selle odavamat sorti valgukontsentraadi kohta öelda.

m.

Champion 8 ei ole hea. Biolabi toidulisandeid ära osta! Sa pead vaatama mis valke tooted sisaldavad ja kuidas nad töödeldud on. Siit saidilt võid näiteks Whey1 või Whey2 Evolutioniit või Protein NO1 Tai Kane osta. Hüdrolüüsitud või mikrofiltreeritud vadaku valk on väga hea. Samas peab su toitumine olema vähese rasvasisaldusega ja valgu rikas!

Makaveli
    Member

Biolab sucks , pane otsingusse nt ” Champion 8 ” ja leiad nii-nii palju teemasid selle kohta , kus seda toodet ei soovitata ja maha tehakse.

*vabandan eksituse pärast mis näpuvea tõttu tuli.

Madisk
    Member

… ja mina mõtlesin et “okse” neelamine ongi osa karmist reaalsusest.

Ilmselt sain parajal ajal kinnitust sellele, et tasuks midagi muud proovida.

Whey1 tundub olevat saadaval erinevate maitsetega

No1 ilmselt on maitsetu?

Kas on head põhjust ühte teisest eelistada, No1 tundub, et on parem kui pealiskaudselt tooteinfot uurida?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 241 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.