Ega jh, maitse on selline et üks purk kestab pool aastat Ei kutsu kohe kuidagi tarbima, väikse surtsu võib muule valgule sisse panna, muudab suht rõvedaks, aga joodav.
Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
olen proovinud seda, ei kõlba kuskile, maitseb nagu mingi puder ja tulemust ka ei tuld, mõtetu toode.
ise olen seda söönud ära mõne aasta jooksul oma 10purki ja minu meelest PARIM!!!! minu jaoks täiesti arusaamatu kuidas saab neid Whey proteiine süüa,ise mõnda proovind ja lõpuks seganud ikka Biolabi omadega kokku. Igastahes mulle meeldib, Kakaomaitseline
kes mainisid et midagi kasu polnud asjast siis kaua sõite seda? ega tõesti 1 purk ei näita miskit..
Näiteks nendel põhjustel, http://www.mercola.com/article/soy/index.htm , siin portaaliski sellest mõned korrad juttu olnud ja muidugi guugliga leiab ka mitmeid horror-jutte, kell palju ei viitsi ise otsida hetkel
Ostsin kilose ämbritäie proteiinijooki nimega muscle pro 7, sel pole mingit maitset, ma proovisin algul niisama seda veega, see ei kõlvanud, koba peale läks väike lonks alla. Pärast proovisin vaarika moosiga, aga ikka sama hull, soovitage kuidas saaks sellise tulemuse, et oleks hea juua seda