Bikini fitness: vahe välismaal ja Eestis; pildid jne.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Bikini fitness: vahe välismaal ja Eestis; pildid jne.
Tagged: Bikini fitnessi hindamine
- This topic has 25 replies, 11 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2012 at 6:09 p.l. #143919
Patella
MemberKui niisama harkisjalu seista, oleks see ju liiga mehelik…
aprill 10, 2012 at 6:53 p.l. #143749Alexander Andrusenko
ModeratorEks seda kätt peab ka oskama asetada..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nicole Nagrani

Nendel piltidel tundub asi palju loomulikum. Meie bikinifitnessistid võiksid eeskuju võtta.
aprill 10, 2012 at 7:12 p.l. #143719egle eller-nabi
MemberEks meil olegi palju arenguruumi.. Pean ennast ise algajaks ja õpin iga võistlusega kuidas keha käitub ja kuidas just selles kategoorias laval olla. Olen küll aastaid tantsinud ja moeshowsid teinud, kuid Bikini Fitness täiesti uus minu jaoks.Arvestades seda, et mul on 10 kuune tütar olen isegi kiiresti vormi jõudnud
Aga siiski usun, et 21. aprillil tuleb Bikinis lavale täiesti uus tase. Vähemalt need tüdrukud, kellega meie koos treenime Kiivikas Teamis on kõik super kaunid!! Ma ei tea kuidas need kohtunikud meid hindama peaksid, kui kõik on head!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2012 at 7:20 p.l. #143695egle eller-nabi
MemberTsikid pole lihtsalt klassikalise tantsimisega tegelenud ning sellest tuleneb ka ebanormaalne käehoie. Algajate värk
Tegelikult on kõik kolm tantsimisega tegelenud. Võistlesime kõik koos ka Fitness Model Estonial. Krista on ka väga hea tantsu ja aeroobika treener. Lihtsalt võibolla on fotograaf tabanud kuidagi ebasobiva hetke ja fakt on ka see et kõik kolm esimest korda Bikini Fitnessis laval. Mul endalgi pole õrna aimu, kuidas ma laval täpselt olin Reval Cupil. Tavaliselt poseerin ju peegli ees
aprill 10, 2012 at 11:19 p.l. #155539jrx
MemberNendel piltidel tundub asi palju loomulikum. Meie bikinifitnessistid võiksid eeskuju võtta.
Mõned asjad tunduvad nendel piltidel palju ebaloomulikumad
aprill 11, 2012 at 5:36 e.l. #143475Patella
MemberEks see tagumiku urvitamine rohkem Playboyd meenutab…
aprill 11, 2012 at 6:30 e.l. #143314vend vähk
ModeratorÜtlen ausalt- mina isiklikult ei oskaks Bikini Fitnessit kohtunikuna hinnata. Eks see on ikkagi uus ala ja paljude jaoks harjumatu. Samas aeg läheb edasi ja värsket verd on peale vaja. Igal juhul minu jaoks kordades naiselikum ala kui naiste kulturism.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2012 at 12:25 p.l. #113244Sarge
MemberSorri, kuid teemat ei leidnud kuskil. Kasutades otsingut kui ka foorumis tuhlates.
Igastahes, tekkis küsimus, kuidas hinnataks meie mitte nii lihastes tüdrukute kõrval sellises vormis olevaid bikini fitnessiste? Põhimõtteliselt on nii, nagu bodyfitnessis, et Esta ja Merike on Eestis liiga lihaselised, aga kui maailmamastaapi vaadata, siis jääb lihasmassist ja kuivusest vajaka?
mai 17, 2012 at 8:38 p.l. #105442lkv
Membermai 18, 2012 at 4:44 e.l. #105384Sarge
MemberSee on sport!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 15, 2012 at 7:06 e.l. #321797vend vähk
ModeratorKas see pilt on tõesti Bikini Fitness?? Need on ikka väga jämedad juurikad seal rivis.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.