Bikini fitness (bikiinid)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Bikini fitness (bikiinid)
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 11 years, 3 months tagasi by
kristin.raudla.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2014 at 10:01 e.l. #26240
Anonüümne
GuestTere!
Tahaks võib-olla kevadel bikini fitnessis võistelda. Minu küsimus ei puuduta treeninguid ja toitumist, vaid hoopis võistlusbikiine (+kingad). Kes on võistelnud – kui kulukaks kogu see ettevõtmine Teile läheb (mõtlen väiksemaid võistlusi Eestis, nt LEKV)? Kas lasete bikiinid õmblejal teha (ja kas neid bikiinide sädelevaid ühendusi on ka Eestis saada või tuleb osa materjalist välismaalt tellida)? Olen igasuguse info eest tänulik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2014 at 11:41 e.l. #372132lkv
MemberSoovitan minna Egle koolitusele.
Kinnitusi ja kive saab nii Eesti poodidest (kangadžungel nt), aga suurem valik muidugi välismaal. Bikiinide hind? Sõltub, kes õmbleb ja muidugi kui palju kive peale panna – see on kõige kallim osa. Minu kaunistatud bikiinid on varieerunud 100-180€.
Soomlaste seas populaarne http://www.biancaneve.com/, seal võivad bikiinid maksta 200-800€. Ehk kõige lihtsam on endale eelarve paika panna ja õmbleja peaks oskama sinu summa järgi valida ka kivid ja teha kujundus, mis jääks kena. Muidugi paljud on ka ise teinud ja kive kleepinud – siin aga võib tekkida see olukord, et kui ei oska arvestada kivide arvu ja kujundust, siis lõpuks lähed ikka kive juurde ostma..
Mina ostsin enda kingad sealt samast Soome poest, suur osa tüdrukutest on tellinud ebay kaudu. Kuna tegu võib olla kitsa liistuga, siis mõni on pidanud kingi venitama, et jalga mahuks, kindlam on alati proovida ja samasugused tellida. PS! Ei pea olema läbipaistvad kingad.
oktoober 15, 2014 at 1:38 p.l. #372143piretlangsepp
MemberMis suurus jalg sul on? Mul ühed kingad pakkuda
oktoober 15, 2014 at 4:04 p.l. #372153Annika Pärtel
MemberMul on ühed mustad kaunistamata bikiinid pakkuda, bf omad, aga paelad saab kerge vaevaga bikinile vastavaks teha. Ja siis soovi korral ise kaunistada- kive saab ka netist tellida. Võibolla mingi aeg panen veel 1-2 paari bikiine müüki. Ise õmblesin, tuleb oluliselt soodsam.
Soovitan liituda FB-s fitnessi võistlejate kommuuniga, sinna ilmub müügikuulutusi.
oktoober 15, 2014 at 5:22 p.l. #372158RiinaSolo
MemberMinu kõige esimesed bikiinid läksid maksimum 50€ maksma. Bikiinid tellisin netist, kivid ka ja õmbleja juures tuunisin veidi alumist osa. Teised said tellitud USAst aga see on suur risk – bikiinid 125€ ilma kivideta, ümberõmblemine (hiigelsuur rinnakorv, kuigi lasin saata kõige pisema) 50€ ja kivid ka veel…
Soovitan oodata kevadeni, sest mul vähemalt plaan osad vanemad poolmuidu maha müüa kui uued õigeks ajaks valmis saavad. Usun, et mõnel võib veel sama mõte kevadel olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2014 at 8:15 p.l. #372160kristin.raudla
MemberMina plaanin ka oma roosad bikini fitnessi bikiinid ära müüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati võibki uurida, kas keegi müüb, saab odavamalt kui muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minu omad on ainult ühe korra seljas olnud ja igate pidi mõnusad ja hoiavad kõik paigal mis vaja! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.