Bikini fitness – alustamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Bikini fitness – alustamine
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2014 at 6:38 e.l. #24745
Anonüümne
GuestOlen vaikselt hakanud mõtlema, et hea meelega tahaks proovida bikini fitnessiga tegelema hakata, kuid ei oska kusagilt alustada. Kas peaksingi hakkama üksi treenima?
Olen siis N, 22a ja Tartust.veebruar 28, 2014 at 7:53 e.l. #358798KuriVari
MemberTrenni peaksid tegema
veebruar 28, 2014 at 9:14 e.l. #360825JungaTroll
MemberEelmise vastaja sõnad on ehk lühikesed ja julmad kuid õiged. Mine lihtsalt trenni, hakka seal käima mitu korda nädalas. Kui pool aastat vastu pead, siis on mõtet minna ja liituda mõne fitnessi trennigrupiga või konsulteerida fitnessi treeneriga. Kui ei pea, siis jääb teiste ja enda aeg raiskamata. Loodetavasti oled erand, kuid sellise mustriga on minuga kontakti võtnud mitmed naised – “täna tuli mõte, et hakkan tegelema fitnessiga” – tee mulle kava. Ja siis möllad, teed kava, käid mõned korrad kaasas jõusaalis jne. Lepid siis kokku uuesti kokku saada peagi. Vahepeal küsid ka, et kuidas siis läheb. Ja siis hakkavad tulema vastused – täna ei saanud, eile ei saanud, järgmine nädal jne. Ja lõpuks saad aru, et ei ole enam mõtet küsida …
veebruar 28, 2014 at 9:20 e.l. #360828Draakon40
MemberLiitu TÜ ASK harrastussportlaste rühmaga, kus treener juhendab 3 korda nädalas ja saad õiged trennivõtted kätte:
http://sport.ut.ee/harrastussport/hs_spordialad/hs_kulturism/
Siis näe, kas selline sportimine sulle meeldib ja kas tekib harjunus trennis käia:)
veebruar 28, 2014 at 9:23 e.l. #360829KuriVari
MemberEi tahtnud julmalt kõlada kuid nii on . Nt kui ma tahaks võrkpalluriks saada tuleks võrkpalli mängima hakata.
Aga kui neiule natuke pikemalt vastata siis ta võiks öelda mis spordiga ta tegelenud on ja mitu korda on ta nt viimase 2 nädala jooksul trenni teinud ?
Esialgu sobiksid mingid rühmatrennid ka, neid peaks tartus jaguma. Pole õrna aimugi ka tema pikkusest ja kaalust. Suur vahe kas ta kaalub 39 kg või hoopis 89 kg, vastavalt sellele saab ka soovitusi andma.
Aga jah kokkuvõtteks ikkagi öelda et trenni tuleb teha !veebruar 28, 2014 at 4:48 p.l. #360880Rainerr
MemberLiitu mõne spordiklubiga ja küsi sealselt treenerilt abi!
veebruar 28, 2014 at 9:52 p.l. #360933Reints
MemberMõtlesin nüüd kulturismi euroopa meistrivõistlustele minna. Mida teha? Kas peaks trenni ka tegema või piisab poseerimise harjutamisest kord nädalas? Kas poseerimist peaks rohkem harjutama?
Ägedad blingid ja silmapaistvad poseerimispüksid on mul juba olemas. Või oleks pidanud enne trenni ka tegema kui 150€ swarovskitega pükste eest välja käisin?
Mis arvate?
veebruar 28, 2014 at 10:07 p.l. #360934dront
MemberMa usun et kui sa tõesti tahad EM-ile pääseda , siis sa suudad ennast organiseerida sinna lavalaudadele suurte meeste sekka , mopiga nende higi ja pisaraid kuivaks nühkima .
märts 1, 2014 at 6:54 e.l. #360948jrx
MemberNatuke liiga palju ikka seda “huumorit” siia pritsitud minu meelest. Ühte iroonilist kommentaari viis korda ümber kirjutada on natuke mõttetu…
Aga jah – Tartus ju olemas selle alaga tegelejad TÜASKis ja MyFitnessis ka kui ma ei eksi – pöördu nendesse spordiklubidesse ja saad kogenud treeneritelt juhiseid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.