Tere!
Sattusin vaatama sellist vene saadet nagu Miss Bikini Project, mille läbi tutvusin suhteliselt uue alaga – Bikini Fitnessiga. Rohkem uurides hakkas see ala mulle väga meeldima ning leidsin, et sooviksin sellega isegi tegeleda. Kuid nüüd mul on probleem.., kust alustada, kellelt abi küsida… Esialgu arvan, et peaksin tegema mõned kuud trenni ja korralikult sööma, enne ma ühegi treeneri silma alla abi küsima minna ei julge, sest äkki vaadatakse, et ma ikka täitsa ohmu.. Enda kohta kirjutaksin nii palju, et pikkust 169,5 cm ja kaalu 62 kg, ehk siis peale vaadates täitsa Eesti keskmine. Olen tegelenud kümme aastat rühmvõimlemisega, kolm aastat võistlustantsuga. Paar aastat tagasi käisin ka jõusaalis ning võin öelda, et muutusi näha kehal on suhteliselt varakult, hetkel trenni ei tee ja tänu sellele ka vormist väljas. Suureks probleemiks pean seda, et kui kaal langeb, siis kolinaga, ehk siis ma ei oska nii öelda mõõdukalt kaalu langetada. Kaks aastat tagasi kui trenniga alustasin kukkus kahe kuuga kümme kilo, kuigi sõin kava järgi ja vitamiine võtsin juurdegi, lõpuks jätsin asja pooleni, sest tuli aneemia ja muud probleemid.
Ala tundub väga ahvatlev, kuid arvan, et kui abi ei küsi, keeran tervise tuksi. Hetkel olen eesmärgiks seadnud, et aasta pärast ehk oma esimene lavakogemus saada. Kas keegi oleks palun nii kena ja annaks nõu, kust alustada ja mida kindlasti silmas pidada?
ette tänades,
Triinu