Biitsepts?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Biitsepts?
- This topic has 29 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
olli.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2006 at 4:31 p.l. #91495
Bulk
MemberKui eelneval päeval on selga treenitud, kas järgmisel päeval pole mõtet biitsepsit treeningusse kaasata?Missugused harjutused treeniks biitsepsi välimist poolt? Proovisin kangi tõstet kitsa haardega, aga väga ebamugav oli, äkki on midagi paremat?
välimise poole jaoks haamer ehk siis hantlitega peopesad sissepoole, kangiga pealthaardes samuti need oleks põhilised, kuigi mooduseid on veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2006 at 5:02 p.l. #91497september 29, 2006 at 7:08 e.l. #91471hyperjunkie
Membermul ka biitsepsiga probleemne olukord. ei arene teine kuidagi. olen proovinud erinevaid harjutusi, kuid ei miskit. ülejäänud kehaga seda asja pole. harjutusi püüan sooritada võimalikult puhtalt, kuid ikka pole positiivseid tulemusi näha.
september 29, 2006 at 2:56 p.l. #91522olli
Membermul ka biitsepsiga probleemne olukord. ei arene teine kuidagi. olen proovinud erinevaid harjutusi, kuid ei miskit. ülejäänud kehaga seda asja pole. harjutusi püüan sooritada võimalikult puhtalt, kuid ikka pole positiivseid tulemusi näha.Sellises poolmõtetus ajakirjas nagu Men’s Health oli artikkel kuidas 6 nädalaga 2 tolli ümbermõõtu õlavarrele juurde saada. Ma proovisin seda kava ca 3 nädalat… kui ma õigesti mäletan tuli ca 1,5 cm ümbermõõtu rahulikult juurde. Ja seda olukorras kus õlavars oli eelnevatel kuudel igasuguse kasvamise lõpetanud. Tundus, et 2” päris 6 nädalaga juurde ei saa, aga 2cm 1,5 kuuga kah hea tulemus ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsi googlega ja ka siit foorumist!
september 29, 2006 at 4:01 p.l. #91525savi_
MemberSellises poolmõtetus ajakirjas nagu Men’s Health oli artikkel kuidas 6 nädalaga 2 tolli ümbermõõtu õlavarrele juurde saada. Ma proovisin seda kava ca 3 nädalat… kui ma õigesti mäletan tuli ca 1,5 cm ümbermõõtu rahulikult juurde. Ja seda olukorras kus õlavars oli eelnevatel kuudel igasuguse kasvamise lõpetanud. Tundus, et 2” päris 6 nädalaga juurde ei saa, aga 2cm 1,5 kuuga kah hea tulemus ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Otsi googlega ja ka siit foorumist!
kas see kava on saladus ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2006 at 4:14 p.l. #91527inside14
MemberIse leidsin sellise ka ehk on kellegile abiks LINK
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2006 at 7:01 p.l. #91530olli
Memberkas see kava on saladus ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt mitte, ei viitsinud ise otsida. Olen sellest kirjutanud siin teemas:
september 29, 2006 at 11:48 p.l. #91536jrx
MemberMa ei ole KUNAGI teinud ÜHTEGI harjutust biitsepsile ja ma arvan, et mu biitseps on ikka tuntavalt ees enamike omast siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2006 at 6:05 e.l. #91540Fre
MemberSa oled enamus oma elust võitluskunstidega tegelenud – mis seal imestada?
september 30, 2006 at 7:54 e.l. #91541UmbIsik
MemberMa ei ole KUNAGI teinud ÜHTEGI harjutust biitsepsile ja ma arvan, et mu biitseps on ikka tuntavalt ees enamike omast siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Saladuseks” võivad siinkohal olla ka kitsa haardega lõuatõmbed, või kuidas?
september 30, 2006 at 8:39 e.l. #91542TANK
MemberSaladus on hoopis kehamassis….
Kui sa ikka üle 100kg ei kaalu siis sa korralikke käsi ei saa… treeni kuidas ja kuipalju tahes…
või kujutage nüüd ette 60-80kg poisikest 50cm biitsepsitega?
september 30, 2006 at 10:23 e.l. #91545olli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw, mis mõttes ta ees on? Enamiku ilmselt ka ei koti, et biitseps eespool(?) oleks, valdavalt tahetakse ikka suure ümbermõõduga õlavart saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kokkuleppe küsimus muidugi, et millal kätt enam peenikeseks ei saa lugeda, aga kui 20+ aastasel meesterahval on õlavars alla 40cm, siis tegemist ikkagist kurejalaga käe asemel
Sul siis ilma harjutamata kasvanud iseenesest mehe käsi?september 30, 2006 at 2:43 p.l. #91557jrx
MemberAh ma niisama torgin herilasepesa igavusest vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt biitsepsiga on see lugu, et suuri lihaseid arendades areneb see ikka ka kobedalt. Õlavarres mul ka triitseps ilmselt rohkem arenenud kui biitseps, sest nende asjadega, mida mina teen on sellel suurem osatähtsus funktsionaalses jõus.
Teiseks võrreldes teistega arvestan ma ikka proportsiooni mitte absoluutarvu – selles suhtes pole ma absoluutselt nõus TANK’iga.
september 30, 2006 at 7:39 p.l. #91613Mart Muru
MemberKas kaal teeb mehest mehe`või teod,mida sooritatakse?
oktoober 1, 2006 at 4:50 e.l. #91627olli
MemberKas kaal teeb mehest mehe`või teod,mida sooritatakse?Bodybuildng’us ongi oluline lihaste, peki ja vee kaal (ning nende jaotumine kehal), muudes valdkondades muud asjad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.