biitseps/rind
- This topic has 10 replies, 10 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2010 at 9:20 p.l. #21425
cubone
MemberOleks küsimus biitsepsi ja rinna kohta.
Olen jõusaalis käinud suhteliselt vähe ning olen tähele pannud et parem biitseps või no käsi on silm märgatavalt suurem kui vasak, ning rinnaga on sama asi.
Tahtsin küsida, et kas see alguses normaalne nähtus või peaksin midagi teistmoodi tegema ?
veebruar 2, 2010 at 9:55 p.l. #253558henri94
MemberTreeni lihtsalt mõlemat poolt samamoodi ja asi ühtlustub ära.
veebruar 2, 2010 at 10:30 p.l. #253560emmimees
MemberJa raskus vali nõrgema poole järgi ning harjutust alusta nõrgema poolega kui võimalik.
veebruar 2, 2010 at 10:59 p.l. #253563Tannuu
MemberKui teed tihti harjutusi kangiga proovi hantlitega teha. Siis on raskus mõlemale jäsemele/lihasele võrdne. Biitsepsi harjutusi saab kangi asemel hantlitega teha väga kenasti ja kui teed rinnale palju kangiga surumisi siis vaheta mõnikord kang hantlite vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 11:21 p.l. #253567matjusm
MemberTee igasuguseid harjutusi hantlitega- õlapressi, hantliga “row’d”, kõiki asju mis kasutavad mingil määral käelihaseid. Niimodi peaksid küll tasakaalu saama.
Võta äkki mõõdulint ja mõõda oma käed ära, siis on näha konkreetseid numbreid selle kohta kui suured su erinevused on.
veebruar 3, 2010 at 6:45 e.l. #253572gmaster
MemberJa raskus vali nõrgema poole järgi ning harjutust alusta nõrgema poolega kui võimalik.Väga hästi toimib.
veebruar 3, 2010 at 7:22 e.l. #253581cubone
MemberOkei, suured tänud.
Vaatan mis saama hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 5:44 p.l. #253770Cardoo
Memberkõik inimesed on erinevad ja ma arvan ,et ka kõikidel inimestel pole kõik keha osad samasuured ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 5:55 p.l. #253787Jarmo Oberst
Memberkõik inimesed on erinevad ja ma arvan ,et ka kõikidel inimestel pole kõik keha osad samasuured ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi pole näiteks vasak ja parem biitseps identsed kuid kui seda vahet on silmaga näha siis vabad raskused tulevadki siin mängu. Nendega saab asja tasakaalustada.
veebruar 28, 2012 at 9:10 p.l. #189451IN4R3K
MemberMa alustasin jõutrenniga kuskil kuu aega tagasi. Kava nägi välja selline 60x kätekõverdused, 60x kõhulihased, 60x kätekõverdused seljaga voodi poole kätest alla lastes, 60x selili jalgade tõstmised + 30x kükid. Tegin praktiliselt iga päev. Paar päeva tagasi tegin esimese jõusaalis käigu.
parameetrid 17a/64kg/178cm
Enne treeningut mul rinnalihast polnud ollagi, nüüd juba midagi on aga vasak rinnalihas on natukese väikesem ja parem biitseps on rohkem arenenud(juba enne trenni alustamist). Parem biitseps on 32cm ja vasak 30cm, tavaolekus on vahe 1 cm. Aga kuju vahe pingul lihasega on täiesti olemas. Kui ma nüüd neid edasi võrdselt treenin kas nad hakkavad ühtlasemaks minema, või kasutan ma automaatselt tugevamat kätt rohkem näiteks kangi tõstmisel või kätekõverdusel. Või kui pean hantlitele üle minema, siis ehk soovitage mingeid harjutusi hantlitega, sest ise väga ei tea mis harjutusi oleks mul mõtekas teha, teiste pealt olen näiteks vist lendamist vaadanud ja ise proovinud.
märts 3, 2012 at 6:34 p.l. #184212Alustaja
MemberMinul endal sama teema, aga vaikselt alustasin kodus kätekõverduste ning kõhulihaste ja lõuatõmmetega. Trennis on jah negatiivset või õlaharjutusi või rinnaharjutusi teha hantlitega, minul see töötab. Vaikselt, aga töötab.
Edu sulle muidugi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.