Skip to main content

Biitseps vs triitseps

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Biitseps vs triitseps

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    RixRaxPox
    Member

Kumb lihas peaks inimesel tugevam olema, biitseps või triitseps?

Kuup
    Member

Liiga suhteline minu arust. Mõlemad lihased täidavad eri ülesandeid.

Fred Antson
    Member

Triitsepsite mass moodustab ~ kaks kolmandikku ja biitsepsite mass ~ ühe kolmandiku õlavarrelihaste massist.Normaalne on,et triitsepsite jõud on suurem kui biitsepsite oma.Seega peaks prantsuse surumist kangiga lamades suutma teha suurema raskusega kui käte kõverdamist kangiga seistes – kui see ei ole nii,siis on biitsepsit lihtsalt eelisarendatud ja tekkinud lihasjõudude vahekorras disproportsioon.

RixRaxPox
    Member

Eks ma ise arvasin ka nii, kuid keegi vaidles vastu.

Mul on biitseps oluliselt tugevam. Kas oleks mõtet, biitsepsi treeningut tagaplaanile lükata ja suurt rõhku triitsepsile panna?

Fred Antson
    Member

Jah,just niimoodi tulebki teha!

joey
    Member

neil lihastel on eri ülesanne, niimoodi ei saagi võrrelda. kui aga triits oma massiga biitsuga ära vahetada, siis põhimõtteliselt peaks triits olema tugevam.

Fred Antson
    Member

Ärge otsige õigustust nõrkadele triitsepsitele!

mesikäpp
    Member

Jah eks see triitseps peab olema tugevam, siis jõuad ka suuri raskusi rinnalt tõsta ning eks õla tegemisel on see ka ainult hea kui see käe osa on tugev.

Kuup
    Member

Mis harjutusi tegema peaks, et triitsa jõud kasvaks. Ma teeb biitsa kuskil 10kg suurema raskusega.

Fle
    Member

Krt ise ole selle peale varem mõelnudki.. aga jah endalgi biits kõvastu tigevam kui triic..

Tuleb vist tõesti triicale erilist tähelepanu pühendada.

taf
    Member

minul näiteks ei ole tugevaid külgi :???:”> seega tehke omad järeldused…

Fred Antson
    Member

Tõhusamad harjutused triitsepsitele on prantsuse surumine (küünarvarte kõverdamine) kangiga lamades ja istudes,rööbaspuudel surumine lisaraskusega ja kangi surumine lamades kitsa haardega.

Fred Antson
    Member

Vabandan vea pärast – loomulikult küünarvarte sirutamine,mitte kõverdamine!

kristian
    Member

Kas olete täheldanud erilist vahet, kas teha prantsuse surumist plokksüsteemil trossiga või vabaraskusega?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.