Skip to main content

Biitseps ei lähe täis

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Biitseps ei lähe täis

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Olen tähele pannud, et biitsepsiharjutusi tehes ei lähe mul biitseps mitte kunagi täis, vaid hoopis käsivars. Probleem ongi selles, et ükskõik missuguseid biitsepsiharjutusi ma ka ei teeks ja raskusi kasutaks, ei suuda ma ära väsitada biitsepsit ennast. Käsivars läheb nii verd täis (väga kiiresti), et sellise pumpiga on raske edasi biitsepsit rohkem koormata. Ma olen proovinud tõenäoliselt kõiki variatsioone aga ei mingit muutust. 

Kas keegi oskab öelda, miks just nii on ja mida ma muutma peaks?

Anonüümne
    Guest

Vale tehnika.   Kogu “aur” läheb haardele, s.t.pingutad haarde tõttu käsivarre lihaseid rohkem ja biitseps ei tee tööd. Klassikaline kompensatsioonimehhanism (parim näide,mida hästi sageli näha, kui tehakse crunch’e, arvates, et treenitakse kõhulihaseid, aga tegelikult vehitakse harjutust teha puusapainutajatega). Õpi lihastunnetust, näiteks proovi kõverdada kätt ilma raskuseta, hoides käelaba avatud ja lõdva! Õpi tunnetama biitsepsi ja siis võta sama tundega vaikselt raskused ette.

SiimMe
    Member

Proovi teha scott pingi peale ühe käe biitseps harjutust. Lase käsi alla  ja tõmba ülesse väga sujuvalt. Kui käsi peaks täiesti all olema pool sekundit ja siis tõmbad ülesse. Tee harjutust väikse raskusega, et suudaksid  teha 20 harjutust.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.