Biitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps
- This topic has 29 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2009 at 10:38 e.l. #226183
rinaldo
Membermul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.Ju siis on närvisüsteem hästi arenenud.
oktoober 11, 2009 at 11:04 e.l. #226191Aimuu
Membermul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.suurus ei näita siiski biitsepsi jõudu.
oktoober 11, 2009 at 11:12 e.l. #226193maxcar
Membersuurus ei näita siiski biitsepsi jõudu.no aga mis siis näitab?
oktoober 11, 2009 at 11:22 e.l. #226195Aimuu
Memberno siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata.
oktoober 11, 2009 at 11:50 e.l. #226198Madis232
MemberLõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks.peaks proovima köie / rätikuga siis; seni tavalised lõuatõmbed pole eriti efektiivsed kätele olnud, kui tavalised biitsa harjutused.
oktoober 11, 2009 at 12:28 p.l. #226202maxcar
Memberno siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata.
oktoober 11, 2009 at 12:48 p.l. #226207Aimuu
MemberSiiski ei saa peale vaadates määrata inimese jõudu.
BTW, Kuidas need köiega/rätikuga lõuatõmbed välja peaksid nägema?
oktoober 11, 2009 at 1:45 p.l. #226245Paul.K.
MemberBiits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..
oktoober 11, 2009 at 4:12 p.l. #226281Sakurai
MemberSiiski ei saa peale vaadates määrata inimese jõudu.BTW, Kuidas need köiega/rätikuga lõuatõmbed välja peaksid nägema?
Enamasti saab küll
oktoober 11, 2009 at 5:55 p.l. #226311maximus89
MemberRätikuga lõuatõmbed:
Ja jõud on siiski peamiselt närvisüsteemi efektiivsuse näitaja.Kõige suuremat jõudu njuutonites mõõdetult inimeste puhul rakendavad olümpiatasemel tõstjad rebimise teises faasis. Kõige kergem kaaluklass meestel on seal kuni 56kg ning nad tõstavad üle sajakiloseid raskusi pea kohale. Suurus määrab jõu?
oktoober 11, 2009 at 6:02 p.l. #226315Paul.K.
MemberSellist tõmbamist ma kujutasingi endale ette. See treenib hästi ka käsivart
oktoober 11, 2009 at 6:04 p.l. #226317Lev
MemberBiits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..Kõvad spetsialistid siin koos ma vaatan
oktoober 11, 2009 at 6:06 p.l. #226319Lev
MemberRätikuga lõuatõmbed:Ja jõud on siiski peamiselt närvisüsteemi efektiivsuse näitaja.Kõige suuremat jõudu njuutonites mõõdetult inimeste puhul rakendavad olümpiatasemel tõstjad rebimise teises faasis. Kõige kergem kaaluklass meestel on seal kuni 56kg ning nad tõstavad üle sajakiloseid raskusi pea kohale. Suurus määrab jõu?
Päris vilets tehnika! Ei saa korralikult selga treenitud ja käsi saab ainult suure pumpi osaliseks.
oktoober 11, 2009 at 6:58 p.l. #226347Xero
MemberTegelt see rätikuga lõuatõmbed ei olegi väga hea variant. Teema algataja soovis siiski biitsepseid suuremaks. Lõuatõmbed aga arendavad eelkõige ikka selga, see harjutus ehk mõjub veidi rohkem kätele, kuid siiski…
Ka tavalise kangiga, küünavarte kõverdused aitavad biitsepseid kasvatada, aga kõik peitub tehnika taga ju. Ja muidugi ei saa ühte harjutust kuust kuuse järjest lasta. Ära lase rutiinil vahele segada. Võta vaheldust ja erinevaid harjutusi, nt iga paari-kolme nädala pärast vaheta, kui mitte kõik, siis üks harjutus ikka, mida sa biitsepsi päeval teed. Ja samas, ega superseeriad kah iga trenn asja paremaks ei tee. Ka sellega harjuvad lihased ära.
oktoober 11, 2009 at 7:12 p.l. #226357Amarillo
Memberkõik jällegi oleneb inimesest, kuidas kellegile mõjub , ma olen jõudu ja suurust biitsale juurde saanud nii lühikeste kui ka pikkade seeriatega, enamasti olen teinud biitsale baasharjutust ” kangiga biits” püramiidi 12 kuni 1-2 korduseni ja tulemused on olnud head, kuid teisi harjutusi ikka pikemad kordused.
soovitan proovida, mis mulle on mõjunud
biits kangiga püramiid 5-6 seeriat
hantlitega vaheldumisi kaldpingil 3×12
topeltbiits trossidega või EZ kangiga konsentreeritult 3×10-12
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.