Skip to main content

Biitseps

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Probleem siis nimelt biitsaga. Triits kasvab eriti hästi, teised lihased enamvähem normaalselt.

Olen proovinud biitsale super-seeriaid. Olen proovinud panna ta eraldi päevale, olen pannud ta rinna päeval, hetkel on ta selja päeval – aga no ei kasva. Olen teinud pikki seeriaid 4×10 ja ka lühikesi 3×8. Juhe täiesti koos… Kas asi võib geenides olla, et biits ei “tahagi” kasvada?

Aimuu
    Member

Täpselt sama jutt mul, ju siis geenides, mis teha. mul üldse teistmoodi ka biits mul on lai, aga kõrge pole üldse. mingit “õuna” ei teki mul.

taliindrek
    Member

Regulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema.

MWEchamp
    Member

Probleem siis nimelt biitsaga. Triits kasvab eriti hästi, teised lihased enamvähem normaalselt.

Olen proovinud biitsale super-seeriaid. Olen proovinud panna ta eraldi päevale, olen pannud ta rinna päeval, hetkel on ta selja päeval – aga no ei kasva. Olen teinud pikki seeriaid 4×10 ja ka lühikesi 3×8. Juhe täiesti koos… Kas asi võib geenides olla, et biits ei “tahagi” kasvada?

Minul pani biitsa kasvama 2*6 kava…ning biitsale ainult 1-2 harjutust. Proovi seda, äkki aitab.

MWEchamp
    Member

Täpselt sama jutt mul, ju siis geenides, mis teha. mul üldse teistmoodi ka biits mul on lai, aga kõrge pole üldse. mingit “õuna” ei teki mul.
    matroxx
    Member

tööga on võimalik nii mõndagi ära teha.ongi parem ehk kui lihas pikk mitte aga nagu orikas püsti.

InsaneQlimax
    Member

Mulle see nö “õun” ei meeldikski nii väga

ants16
    Member

Regulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema.

ehk siis 2x nädalas?

emmimees
    Member

Lõtv biits peabki olema pikk ..pingutades muutub ümaraks/teravaks!

martin1333
    Member

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5324

võid sellist süsteemi ka proovida , endal mõjus igatahes sai käe korralikult valusaks paariks päevaks

maximus89
    Member

Lõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks.

Aimuu
    Member

Lõtv biits peabki olema pikk ..pingutades muutub ümaraks/teravaks!

Liiga terav pole ka jällegi eriti ilus mu meelest. Mitte, et ma mõtlen nüüd nagu nuga, saate aru küll

Xero
    Member

On see garanteeritud ikka iga inimese puhul

Lõuatõmbed köie/rätikuga teevad ka kõige peenikesemad käed jämedaks.

maximus89
    Member

Noo, kes natuke anatoomiat tunneb, teab, et õlavarre kakspealihase peamine funktsioon ei ole mitte käe kõverdamine üle küünarliigese vaid hoopis käsivarre supinatsioon.Käe kõverdamine küünarliigesest on hoopis brachialise funktsioon, biitseps on dünaamiline stabilisaator sellisel juhul.

maxcar
    Member

mul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.