Skip to main content

biitseps

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

olen siis nii 3 aastat rassind nende kangide,ja hantlitega,aga kõige rohkem hämmastab mind see,et biitsepsile ei ole lõdva käe puhul mingit vormikust tulnud.Nagu kõik käsi on ühe jämedune.Kui aga biitseps punni suruda,siis olen isegi suht rahul,aga tänaval juu ei käi ringi,käsi kramplikult pinges,et ikka muskel näha oleks? Kas peaks mingit eraldi kava tegema? Või ei tehta nii?

MEE
    Member

olen siis nii 3 aastat rassind nende kangide,ja hantlitega,aga kõige rohkem hämmastab mind see,et biitsepsile ei ole lõdva käe puhul mingit vormikust tulnud.Nagu kõik käsi on ühe jämedune.Kui aga biitseps punni suruda,siis olen isegi suht rahul,aga tänaval juu ei käi ringi,käsi kramplikult pinges,et ikka muskel näha oleks? Kas peaks mingit eraldi kava tegema? Või ei tehta nii?

no esiteks peaksid sa rasva % kukutama, et lihased välja joonistuks ja teiseks kui sa piisavalt tihedalt trenni teed siis oled pidevalt pumped välimusega. Seega rasva % alla ja tihedamalt trenni

Kurupt
    Member

ma v2ga vabandan. ei taha olla yldse ebaviisakas. aga mille kunn sa enemy oled? mida su vastus nyyd kysijale andis? teadmata kui palju kysija n2dalas treenib, soovitad tal treenida rohkem(saadad INIMESE kurat v6taks yletreeningule). teine rassib endale krt terviseh2ired ju!! ja teiseks, oleks ju normaalne kui sa annaksid ka m6ne vihje v6i soovituse, kuidas rasvaprotsenti alandada. sorri veelkord

MEE
    Member

ma v2ga vabandan. ei taha olla yldse ebaviisakas. aga mille kunn sa enemy oled? mida su vastus nyyd kysijale andis? teadmata kui palju kysija n2dalas treenib, soovitad tal treenida rohkem(saadad INIMESE kurat v6taks yletreeningule). teine rassib endale krt terviseh2ired ju!! ja teiseks, oleks ju normaalne kui sa annaksid ka m6ne vihje v6i soovituse, kuidas rasvaprotsenti alandada. sorri veelkord

Ok, mille “kunn” ma olen seda võid ise foorumist näha, löö aga foorumi leht lahti ja uuri. Inimene kirjutab üldiselt oma murest, ma vastan vastavalt infole mis ta mulle andis. Eeldatakse tavaliselt keskmiselt mõistliku inimese teadmiste olemasolu kui vastatakse küsimusele. KUI ilmneb, et küsija EI TEA asjast suurt midagi siis see kajastub tavaliselt tema järgnevates küsimustes või arvamustes millele OMAKORDA saab vastata. Antud situatsioonis, EI OLE selles küsimuses rohkem informatsiooni mis annab mulle aluse eeldada, et tegu ei ole ületreeninguga. KUI Sina tead paremat vastust kui see mis ma andsin ( tavaliselt kui pole lihased välja joonistatud siis on keha kas liiga vett täis või rasva % on kõrge või on lihas treenimata pikemat aega ) siis palun väga ja avalda see, selle asemel, et klähvida kes ma olen ja kust mu teadmised tulevad. Niiet teeme nii, et enne kui tuli ei põle, me tuletõrjet ei kutsu eks?!

gmaster
    Member

küll see lõdvas olekus ka juurde tuleb, pead lihtsalt erinevalt treenima, nii sisemist kui välimist külge, ja kindlasti triitsa!

Xero
    Member

Miks soovitatakse tihedamalt treenida? biitsepsile aitab 1x nädalas. See saab nagunii koormust seljatrennis. Oleks veel seda soovitanud tavapostitaja aga “kunn” ?

MEE
    Member

Miks soovitatakse tihedamalt treenida? biitsepsile aitab 1x nädalas. See saab nagunii koormust seljatrennis. Oleks veel seda soovitanud tavapostitaja aga “kunn” ?
    meesi
    Member

Biitsepsi harjutused.

Esiteks teen biitsepsile kolm harjutust 4×10. Iga harjutus on Biitsepsi kindlale osale(välis osa,sise osa ja harjutus mis teeb biitsepsi pikaks).

Biitsepsi sisemine osa:

Seisad püsti ja võtad kang/hantlid nii laialt kui saad ja kõverdad küünarnukke (NB: KÜÜNARNUKID PEAVAD JÄÄMA VASTU KEHA).

Biitsepsi välimine külg, ma väga loodan et saad aru:

Soovitan teha seistes. Võta hantel kätte nii, et peopesa oleks suunatud tahapoole. Kalluta end nüüd natuke ettepoole ja tõsta hantlit enda eest nii lähedalt kuis saad ja vaata, et peopesa oleks kogu aeg enda poole suunatud. Muidugi võid teha ka nii. Toetad ühe küljega vastu seina, see aitab hoida treenitavat kätt ühel kohal ja saad paremini biitsepsi välis küljele keskenduda.

Harjutus, mis teeb biitsepsi pikaks(nö. ülevalt allapoole pikaks):

Istud 45 kraadisele seljatoega pingile ja võtad hantlid kätte ja hakkad küünarnukke kõverdama. Hoia käe ülemist osa(See kus on bits jaTrits) ühel kohal, liigub ainult rannet ja käsivart. Hantleid tõsta nii, et algasendis oleksid peopesad suunatud sissepoole ja tõstes hantleid aina ülessepoole pöörates peopesad sujuvalt väljapoole kuis saad.

LISA harjutus:

Kui biitseps pole veel läbi võid teha ka nii:

Võta kang õlgade laiuselt(soovitan EZ kangi) kätte nii ,et peopesad oleksid suunatud allapoole. Harjutust soorita püsti asendis ja kõverda küünarnukke.

Mina teen suutlikusest kurnatuseni. See tähendab minu arust- harjutuse viimasel (ehk 4 seerjal) teen oma vaevalist 10x ära ning järgmise 11 jne kordused teen poole kergema raskusega suutlikuseni.

Kui Sul on toitumine, puhkus ja treeningkava paigas siis piisab biitsepsit ka 1x nädalas teha.(NB:inimesed on erinevad)

Jaksu Biitsepsi treenimisel.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.