Biitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 19 years tagasi by
painkiller.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2007 at 10:07 e.l. #101281
gmaster
Memberteiseks veel see, et kui coleman ühes klipis teeb poolikuid kordusi, ei tähenda, et ta koguaeg nii teeb
jaanuar 10, 2007 at 5:01 p.l. #101354jorsik
Memberteiseks veel see, et kui coleman ühes klipis teeb poolikuid kordusi, ei tähenda, et ta koguaeg nii teebKas sa oled Colemaniga koos trenni teinud, et tead rääkida kuidas ta tegelikult treenib? Tema videoklippides teeb ta paljusid harjutusi poolikult, biitsepsit, deltat jne, kõiki tema videosid pole näinud ka.
jaanuar 10, 2007 at 5:10 p.l. #101359gmaster
MemberKas sa oled Colemaniga koos trenni teinud, et tead rääkida kuidas ta tegelikult treenib? Tema videoklippides teeb ta paljusid harjutusi poolikult, biitsepsit, deltat jne, kõiki tema videosid pole näinud ka.aga ma saan aru et sina oled
kohe kindlasti ei ole tal perioode, kus vahetab korduste arvu ja tehnikat:P
jaanuar 11, 2007 at 9:04 e.l. #101439BULDOOSER
MemberLihased on võimelised pikemaks kasvama.Kas kõõlused muutvad lühemaks , kui ei siis järelikult lihas hakkab mööda kõõlust edasi “ronima”. Lühike biitseps jääb lühikeseks , võib-olla saab visuaalset muljet väheke parandada aga selliseks nagu Shawn Rayl või svartsul ei saa . Kiivikal on lühike biitseps ja kindlasti on ta probleemiga tegelenud ,aga ikka on suhteliselt lühike.http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=120873
jaanuar 19, 2007 at 5:32 p.l. #103059linkin
MemberEndal on selline jama, et biitseps kasvab ettepoole. Aga sisekülg on kõvasti peenem. Et kuidas siis biitsepsit seestpoolt treenida?
Samuti sooviks saada suuremaks biitsepsi alaosa. Ja veel – kuidas kõige efektiivsemalt trenida triitsepsit küünarnuki juurest?
Katsetasin just, et põlve peal biitsepsit treenides paisub siseosa rohkem. Siis peaks saama siseosa teha scottpingil ühe käega?
jaanuar 19, 2007 at 5:34 p.l. #103060madis220
MemberEndal on selline jama, et biitseps kasvab ettepoole. Aga sisekülg on kõvasti peenem. Et kuidas siis biitsepsit seestpoolt treenida?Samuti sooviks saada suuremaks biitsepsi alaosa. Ja veel – kuidas kõige efektiivsemalt trenida triitsepsit küünarnuki juurest?
Ei saa hästi su jutust aru
jaanuar 20, 2007 at 9:26 e.l. #103107linkin
MemberEi saa hästi su jutust aruSelles mõttes, et kui ma biitsepsit pingutan, siis on siseosa lame, muidu paisub küll kõvasti. Samuti tahaks biitsepsit pikemaks. Ja kuidas triitsepsit küünarnuki juurest treenida, sest suurem on triitseps just ülevalpool.
jaanuar 20, 2007 at 9:47 e.l. #103108roulling
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
minul on küll nii et kui ma kätt täitsa alla ei lase siis kasvab biits korralikumalt ja trenn võtab kõvasti rohkem läbi, sest siis on ju lihases koguaeg pinge
jaanuar 20, 2007 at 9:50 e.l. #103110roulling
MemberSelles mõttes, et kui ma biitsepsit pingutan, siis on siseosa lame, muidu paisub küll kõvasti. Samuti tahaks biitsepsit pikemaks. Ja kuidas triitsepsit küünarnuki juurest treenida, sest suurem on triitseps just ülevalpool.noo9 ma küll ei tea kuidas kurat biitsa pikemaks saada, ma olen siiamaani arusaand et see läheb ikka suuremaks trenniga
jaanuar 20, 2007 at 12:36 p.l. #103141Capricorn
Memberminul on küll nii et kui ma kätt täitsa alla ei lase siis kasvab biits korralikumalt ja trenn võtab kõvasti rohkem läbi, sest siis on ju lihases koguaeg pinge
jaanuar 20, 2007 at 1:17 p.l. #103152painkiller
MemberLase keha natuke ette ja siis tee küünarvarte kõverdusi, aga kui seda harjutust teha, võiks võtta väiksema raskuse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.