Skip to main content

Biitseps

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

teiseks veel see, et kui coleman ühes klipis teeb poolikuid kordusi, ei tähenda, et ta koguaeg nii teeb

jorsik
    Member

teiseks veel see, et kui coleman ühes klipis teeb poolikuid kordusi, ei tähenda, et ta koguaeg nii teeb

Kas sa oled Colemaniga koos trenni teinud, et tead rääkida kuidas ta tegelikult treenib? Tema videoklippides teeb ta paljusid harjutusi poolikult, biitsepsit, deltat jne, kõiki tema videosid pole näinud ka.

gmaster
    Member

Kas sa oled Colemaniga koos trenni teinud, et tead rääkida kuidas ta tegelikult treenib? Tema videoklippides teeb ta paljusid harjutusi poolikult, biitsepsit, deltat jne, kõiki tema videosid pole näinud ka.

aga ma saan aru et sina oled

kohe kindlasti ei ole tal perioode, kus vahetab korduste arvu ja tehnikat:P

BULDOOSER
    Member

Lihased on võimelised pikemaks kasvama.

Kas kõõlused muutvad lühemaks , kui ei siis järelikult lihas hakkab mööda kõõlust edasi “ronima”. Lühike biitseps jääb lühikeseks , võib-olla saab visuaalset muljet väheke parandada aga selliseks nagu Shawn Rayl või svartsul ei saa . Kiivikal on lühike biitseps ja kindlasti on ta probleemiga tegelenud ,aga ikka on suhteliselt lühike.http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=120873

linkin
    Member

Endal on selline jama, et biitseps kasvab ettepoole. Aga sisekülg on kõvasti peenem. Et kuidas siis biitsepsit seestpoolt treenida?

Samuti sooviks saada suuremaks biitsepsi alaosa. Ja veel – kuidas kõige efektiivsemalt trenida triitsepsit küünarnuki juurest?

Katsetasin just, et põlve peal biitsepsit treenides paisub siseosa rohkem. Siis peaks saama siseosa teha scottpingil ühe käega?

madis220
    Member

Endal on selline jama, et biitseps kasvab ettepoole. Aga sisekülg on kõvasti peenem. Et kuidas siis biitsepsit seestpoolt treenida?

Samuti sooviks saada suuremaks biitsepsi alaosa. Ja veel – kuidas kõige efektiivsemalt trenida triitsepsit küünarnuki juurest?

Ei saa hästi su jutust aru

linkin
    Member

Ei saa hästi su jutust aru

Selles mõttes, et kui ma biitsepsit pingutan, siis on siseosa lame, muidu paisub küll kõvasti. Samuti tahaks biitsepsit pikemaks. Ja kuidas triitsepsit küünarnuki juurest treenida, sest suurem on triitseps just ülevalpool.

roulling
    Member

Sellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.

(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)

minul on küll nii et kui ma kätt täitsa alla ei lase siis kasvab biits korralikumalt ja trenn võtab kõvasti rohkem läbi, sest siis on ju lihases koguaeg pinge

roulling
    Member

Selles mõttes, et kui ma biitsepsit pingutan, siis on siseosa lame, muidu paisub küll kõvasti. Samuti tahaks biitsepsit pikemaks. Ja kuidas triitsepsit küünarnuki juurest treenida, sest suurem on triitseps just ülevalpool.

noo9 ma küll ei tea kuidas kurat biitsa pikemaks saada, ma olen siiamaani arusaand et see läheb ikka suuremaks trenniga

Capricorn
    Member

minul on küll nii et kui ma kätt täitsa alla ei lase siis kasvab biits korralikumalt ja trenn võtab kõvasti rohkem läbi, sest siis on ju lihases koguaeg pinge
    painkiller
    Member

Lase keha natuke ette ja siis tee küünarvarte kõverdusi, aga kui seda harjutust teha, võiks võtta väiksema raskuse.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.