Biitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 19 years tagasi by
painkiller.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2007 at 7:14 p.l. #9330
klubikas
MemberBiitseps ümbermõõt on küll piisav minule (38cm), aga on käe üla osas koos kui sibul. Mis harjutused või nipid aitaksid tal rohekm venida. Põhelislet teen biitsepsile ainult seistes kangiga käte kõverdusi.
jaanuar 8, 2007 at 7:20 p.l. #101039maximus89
MemberPead venitama rohkem, et lihaskiud pikemad oleksid.Võibolla aitavad ka isomeetrilised harjutused.
jaanuar 8, 2007 at 7:22 p.l. #101040gmaster
Memberaeglusta lõpuosa ja venita rohkem iga korduse lõpus
jaanuar 8, 2007 at 7:27 p.l. #101043Capricorn
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.
(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
jaanuar 8, 2007 at 7:31 p.l. #101044klubikas
Memberkas sa mõtled õlga või ma ei saa aru mis osa?
jaanuar 8, 2007 at 7:33 p.l. #101045klubikas
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
Jah ega ma ka pikemas perspektiivis rahule ei jää, aga hetkel olen ma rahul kuna tulemused tulid oodatus kiiremini.
jaanuar 8, 2007 at 7:39 p.l. #101047maximus89
Membereit oled vä et piisav? naisele on see jah piisav käsi. mehele pole piisav ka siis veel kui 20 cm juurde panna! kunagi pole liiga paljuÜks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.
jaanuar 8, 2007 at 7:42 p.l. #101048ROtter
MemberÜks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.Harjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.
jaanuar 8, 2007 at 7:45 p.l. #101049maximus89
MemberHarjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.Nojah, see on iseenesestmõistetav
jaanuar 8, 2007 at 7:49 p.l. #101052roulling
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
ma ei lase kaüll täitsaalla kätt mulle aitab see varjant et ei lase alla, sest kui alla lased täitsa, siis kaob hetkeks käest pinge aga kui käsi kogu seeria aja pinge all on, on kasulikum
jaanuar 8, 2007 at 8:19 p.l. #101063Vandalar
MemberKui sa pead biitsepsi alaosa silmas, siis seda peaks saama arendada scotti pingil treenides, kasutades erinevaid kaldeid. Kui tahad biitsepsi välimist osa treenida lükka käed rohkem kokku, kui sisemist osa siis käed laiemalt kangist kinni. Kui midagi valesti ütlesin, eks targemad parandavad.
jaanuar 8, 2007 at 8:40 p.l. #101067theONE1
MemberSeda nö. küünarnuki juures olevat osa saab stimuleerida hästi käte kõverdamisega scotti pingil!
jaanuar 9, 2007 at 3:00 p.l. #101144jorsik
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=_lr76Rj0etc…ted&search= Ronnie Coleman ka ei lase lõpuni alla sirgeks kätt scotti pingil, ometi on tal ilus biitseps. Kõikide lihaste kuju on geneetiliselt määratletud
jaanuar 9, 2007 at 3:19 p.l. #101148ROtter
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=_lr76Rj0etc…ted&search= Ronnie Coleman ka ei lase lõpuni alla sirgeks kätt scotti pingil, ometi on tal ilus biitseps. Kõikide lihaste kuju on geneetiliselt määratletudLihased on võimelised pikemaks kasvama.
jaanuar 10, 2007 at 9:26 e.l. #101276olli
MemberSeda nö. küünarnuki juures olevat osa saab stimuleerida hästi käte kõverdamisega scotti pingil!Absoluutselt nõus!
Biitsu alumine osa paistab tavaliselt Tsärgi alt välja, ülemine osa ei paista.
Õla juures võib sul kaalikasuurune lihas olla, aga kui küünarnuki juurest peenike on, siis rikub kogu üldmulje ära.
Samas mul küsimus, et kuidas triitsepsit küünarliigese juurest jämedamaks saab?
Kasvab teine (erinevalt biitsepsist) põhiliselt õla juurest. Seni on peamised harjutused olnud kangi surumine rinnalt kitsa haardega, ploki allasurumine kitsamalt ja laiemalt hoides ja rööbaspuudel surumine.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.