Skip to main content

Biitseps

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    klubikas
    Member

Biitseps ümbermõõt on küll piisav minule (38cm), aga on käe üla osas koos kui sibul. Mis harjutused või nipid aitaksid tal rohekm venida. Põhelislet teen biitsepsile ainult seistes kangiga käte kõverdusi.

maximus89
    Member

Pead venitama rohkem, et lihaskiud pikemad oleksid.Võibolla aitavad ka isomeetrilised harjutused.

gmaster
    Member

aeglusta lõpuosa ja venita rohkem iga korduse lõpus

Capricorn
    Member

Sellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.

(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)

klubikas
    Member

kas sa mõtled õlga või ma ei saa aru mis osa?

klubikas
    Member

Sellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.

(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)

Jah ega ma ka pikemas perspektiivis rahule ei jää, aga hetkel olen ma rahul kuna tulemused tulid oodatus kiiremini.

maximus89
    Member

eit oled vä et piisav? naisele on see jah piisav käsi. mehele pole piisav ka siis veel kui 20 cm juurde panna! kunagi pole liiga palju

Üks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.

ROtter
    Member

Üks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.

Harjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.

maximus89
    Member

Harjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.

Nojah, see on iseenesestmõistetav

roulling
    Member

ma ei lase kaüll täitsaalla kätt mulle aitab see varjant et ei lase alla, sest kui alla lased täitsa, siis kaob hetkeks käest pinge aga kui käsi kogu seeria aja pinge all on, on kasulikum

Vandalar
    Member

Kui sa pead biitsepsi alaosa silmas, siis seda peaks saama arendada scotti pingil treenides, kasutades erinevaid kaldeid. Kui tahad biitsepsi välimist osa treenida lükka käed rohkem kokku, kui sisemist osa siis käed laiemalt kangist kinni. Kui midagi valesti ütlesin, eks targemad parandavad.

theONE1
    Member

Seda nö. küünarnuki juures olevat osa saab stimuleerida hästi käte kõverdamisega scotti pingil!

jorsik
    Member

http://www.youtube.com/watch?v=_lr76Rj0etc…ted&search= Ronnie Coleman ka ei lase lõpuni alla sirgeks kätt scotti pingil, ometi on tal ilus biitseps. Kõikide lihaste kuju on geneetiliselt määratletud

ROtter
    Member

http://www.youtube.com/watch?v=_lr76Rj0etc…ted&search= Ronnie Coleman ka ei lase lõpuni alla sirgeks kätt scotti pingil, ometi on tal ilus biitseps. Kõikide lihaste kuju on geneetiliselt määratletud

Lihased on võimelised pikemaks kasvama.

olli
    Member

Seda nö. küünarnuki juures olevat osa saab stimuleerida hästi käte kõverdamisega scotti pingil!

Absoluutselt nõus!

Biitsu alumine osa paistab tavaliselt Tsärgi alt välja, ülemine osa ei paista.

Õla juures võib sul kaalikasuurune lihas olla, aga kui küünarnuki juurest peenike on, siis rikub kogu üldmulje ära.

Samas mul küsimus, et kuidas triitsepsit küünarliigese juurest jämedamaks saab?

Kasvab teine (erinevalt biitsepsist) põhiliselt õla juurest. Seni on peamised harjutused olnud kangi surumine rinnalt kitsa haardega, ploki allasurumine kitsamalt ja laiemalt hoides ja rööbaspuudel surumine.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.