Skip to main content

biitseps

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    painkiller
    Member

Tere! Olen juba otsinud , aga päris kindlat vastust ei saanud. Asi on selles, et mul on vaja arendada biitsepsi küünarnuki poolset osa. jah ma tean et pole võimalik isoleerida, kuid ma olen aru saanud et kui teed kitsama haarde (kangiga) siis teeb seda osa. Hantleid hetkel pole, nii et ainult võimalik teha kangiga.

younger
    Member

Tere! Olen juba otsinud , aga päris kindlat vastust ei saanud. Asi on selles, et mul on vaja arendada biitsepsi küünarnuki poolset osa. jah ma tean et pole võimalik isoleerida, kuid ma olen aru saanud et kui teed kitsama haarde (kangiga) siis teeb seda osa. Hantleid hetkel pole, nii et ainult võimalik teha kangiga.

Scott-i pingil

joker
    Member

Ega lihase kuju eriti muuta pole võimalik, pigem aint suurust, aga väidetavalt aitab sellele biitsepsi osale kaasa maksimaalse amplituudi kasutamine, ehk antud juhul maksimaalne välja sirutus – scoti pingil on seda hea teha nagu ka younger mainis.

SHOXi
    Member

kas mitte biitsepsi küünarnuki poolne osa pole üldse triitseps, ei saa aru seletusest. Biitseps ise koosneb kahest lihasest, sisemine ja välimine. Aga see selleks. Kangiga saad teha ka püsti asendis. Jälgi, et sa ei nõksutaks, püüa hoida õlad paigal. Biitsepsi juures pole oluline raskus vaid isoleeritus. Väldi ka ületreenitust, biitseps on väike lihas ja ei vaja palju seeriaid.

painkiller
    Member

Tänud! Ega ausalt öeldes pole scotti pingil teinud küll eriti ja polegi päris õiget, kuid saan lihtsalt ehitada endale scotti pingi.

to Shoxi. Seda ma tean, et nõksutada ei tohi ja biitsepsi tehes kohe kindlasti ei jõnksuta. Hea on seda vältida kui lähed seljaga vastu seina. ja triitseps on “teisel” pool kätt. Tegelt oli mul lihtsalt küsimus halvasti sõnastatud, aga ma sain vastuse.

ROtter
    Member

Küünarvarte kõverdamine Scott`i pingil e. noodipuldil on küll üks parimaid isoleerivaid harjutusi biitsepsile, kuid pinge kõõlustele, kui käed on väljasirutatud asendis, on väga suur. Harjutuse pikemaaegsel kasutamisel ei taastu kõõlused nii kiiresti kui lihased ja kõõlustes tekib valulikkus, mis takistab harjutuse sooritamist.

Tee parem järgmist harjutust: istudes küünarvarte kõverdused küünarnukk toetumas reie siseküljele. See harjutus võimaldab samuti väga hästi kontrollida biitsepsi tööd.

Raul1
    Member

õige see on jah, et kuju ei saa muuta, ainult suurust saab. Aga minu arvates võib arendada seda kohta kõige paremini selline harjutus, kus noodipult on ka 45….30 kraadise nurga all põrandaga ja sellel teha kas kangi, hantli või trossiga. Et nagu algfaasile panna rõhku. Võibolla see mõjub. Või siis pealthaardega.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.