Skip to main content

Biitseps

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Biitseps

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • Autor
    Postitused
    painkiller
    Member

Triitseps annab 2/3 käe suurusest! Et kui tahad suuri käsi siis tee triitsa kah.

H2o
    Member

njah kodus on tõesti raske treenida pole õigeid raskusi ja seadmeid aga kui tahtmine suur siis selle taha ei jää midagi seisma. mina soovitan sul teha veel peale hantlite ka käte kõverdusi nii laia kui ka kitsa vahega(treenib triitsa) siis kui sa oskad ja julged siis võid endale kahe piida vahele lõua tõmbamistoru ehitada alt haardega treenib biitsepsit ja lailihast , pealt haardega treenib selga aga jah 6 kg hantlitega saab ka midagi ära teha aga soovitan sul kang osta või ise leiutada sellega saab ka üli hästi biitsepsit treenida iga tahes kui on tahtmist siis saab ka kodus korralikult treenida kuigi jalgu oleks siiski mõistlikum jõusaalis treenida aga ülakeha väga hästi :???:”> EDU ka minu poolt !!!!!

Mr.Y
    Member

alt haardega treenib biitsepsit ja lailihast , pealt haardega treenib selga

Mida see tähendab? Kas sul lailihas asub kuskil kõhul, rinnal ?

Hummer
    Member

Selgita, kuidas rinda tehes biits kasvab?
    olli
    Member

Käte ja õlgade suurus sõltub suuresti keha massist. Kuna käe ja õla lihased koosnevad enamuses aeglastest kiududest on just need lihased raskesti arendatavad.

Mis ma tahtsin öelda on et saada suuri käsi tuleb treenida tervet keha et suurendada üldist lihasmassi. Teisalt rind näiteks koosneb enamuses kiiretest lihaskiududest ja on seega hästi arendatav ja ei sõltu niipalju üldisest lihasmassist.

Ma hästi ei usu sind. Ma arvan, et see on ikka väga individuaalne, millised lihaste grupid on kergemini ja raskemini arendatavad. Ja jalgade treenimine ei muuda ikka su piitsu 36cm pealt 52le…

Ja mis ajast on kiirete lihaskiudude ülekaal tähendanud suurt lihasmassi? Ikka aeglased peaksid olema need, mis suureks ja massiivseks kasvavad.

H2o
    Member

Mida see tähendab? Kas sul lailihas asub kuskil kõhul, rinnal ?

vaata siis harjutuspangast kui sa mind ei usu

BULDOOSER
    Member

Ma hästi ei usu sind. Ma arvan, et see on ikka väga individuaalne, millised lihaste grupid on kergemini ja raskemini arendatavad. Ja jalgade treenimine ei muuda ikka su piitsu 36cm pealt 52le…

Ja mis ajast on kiirete lihaskiudude ülekaal tähendanud suurt lihasmassi? Ikka aeglased peaksid olema need, mis suureks ja massiivseks kasvavad.

Ja täpselt vastupidi on, võrdle tõstjat ja staierit , näiteks.

Mr.Y
    Member

vaata siis harjutuspangast kui sa mind ei usu
    olli
    Member

Ja täpselt vastupidi on, võrdle tõstjat ja staierit , näiteks.

Nooh… mõtlen tõstjate reielihaste peale… ei näe su pointi.

Buldooseril on õigus.

Issand jumal küll, ärge pekske lampi. Mõelge, enne kui kirjutate.

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.