Biitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biitseps
- This topic has 26 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2006 at 8:34 e.l. #76816
Marek Kalmus
MemberHuvitav küll!!Kas teadsite, et kui teha biitsepsit kitsahaardega siis treenib biitsepsi välimistpead (kõrgus) ja kui teha laiahaardega siis biitsepsi sisemistpead (laiust).Kuulsin seda esimest korda sellelt videolt http://forum.athletes.com/fitshow/war/war3.htm
On see ka tõsi pole ausalt öeldes varem kuulnudki.
NB! muutsin postitust kuna panin algul vale video!
Täielik jama, vastupidi on asjalood……
märts 22, 2006 at 9:41 e.l. #76830inside14
MemberHuvitav küll!!Kas teadsite, et kui teha biitsepsit kitsahaardega siis treenib biitsepsi välimistpead (kõrgus) ja kui teha laiahaardega siis biitsepsi sisemistpead (laiust).Kuulsin seda esimest korda sellelt videolt http://forum.athletes.com/fitshow/war/war3.htm
On see ka tõsi pole ausalt öeldes varem kuulnudki.
NB! muutsin postitust kuna panin algul vale video!
Täielik jama, vastupidi on asjalood……
Mis sa sellega Marek öelda tahad, et see mis nad videos tegid ja rääkisid on vale.Ja kas kõik eespool rääkinud Oskar ja teistel pole õigus.Kuidas siis õige on sellepärast ju tegingi selle teema kas on võimalik või mitte.Nii ei saa ju aru kui üks väidab üht teine teist
märts 22, 2006 at 10:42 e.l. #76844muskel12
MemberMa olen tähele pannud, et treeningvideotes teevad kulturistid alati kiiresti biitsepsit ja aitavad natuke kehaga kaasa. Olen ma millestki valesti aru saanud? Ise teen võimalikult rahulikult ja kontrollitult.
märts 22, 2006 at 11:03 e.l. #76850inside14
MemberMa olen tähele pannud, et treeningvideotes teevad kulturistid alati kiiresti biitsepsit ja aitavad natuke kehaga kaasa. Olen ma millestki valesti aru saanud? Ise teen võimalikult rahulikult ja kontrollitult.Sa ei ole valesti arusaanud olen ka näinud, et paljud kõigutavad kehaga kaasa.Võibolla sellepärast, et kasutavad liiga suuri raskuseid millega ei jõua korralikult seerjat teha.Kuid kui tahad lihast siis ikka õige tehnikaga “jätke oma ego koju kui tahate suuremaid lihaseid” nii ütles Milos Sarcev!!
märts 22, 2006 at 11:08 e.l. #76851theONE1
MemberMa olen tähele pannud, et treeningvideotes teevad kulturistid alati kiiresti biitsepsit ja aitavad natuke kehaga kaasa. Olen ma millestki valesti aru saanud? Ise teen võimalikult rahulikult ja kontrollitult.Selline on kohe treeningu erimeetod! :ph34r:VARASTAMINE(Cheating)-harjutuse ebapuhas sooritamine kui osa tööd tehakse ära teiste lihaste abiga.Siis kui seeriat ei taheta poolei jätta. Aga kui kogu seeria tehakse selle meetodiga, siis mina seda õigeks ei pea, aga kui arenevad, andku minna! Erinevaid inimesi on ju lõputult ja tase on neil ikkagi teine kui tavaharjutajal!
märts 22, 2006 at 12:31 p.l. #76858jrx
MemberPotentsiaalne kasu varastamise meetodis on see, et programmeeritakse närviteid ja järgmisel korral on lihtsam teha seda seeriat lõpuni natuke õigemini ja siis veel õigemini. Kui pooleli jätta, siis tuleb aga minna tagasi väiksema raskuse juurde.
märts 22, 2006 at 12:57 p.l. #76861crawe
Membertõsi mis tõsi
detsember 12, 2006 at 7:15 p.l. #98229Capricorn
MemberVeidi küll vana teema, aga seoses lihasrakkude arvuga nagu paremat teemat ei leidnud ning lihasrakkude arvu kohta just tahakski küsida: kas/kuidas seda kindlaks teha saab kui palju kellelgi neid rakke on? Kas just täpse arvuna, aga näiteks kasvõi, et keskmisest rohkem või keskmisest vähem? See vist on mingi keerukas meditsiiniline uuring?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhimõtteliselt siis, et kellel on neid rakke rohkem, siis sellel on kergem suuremaid lihaseid saavutada?detsember 13, 2006 at 2:36 p.l. #98317maximus89
Memberei seda ei saagi kindlaks teha, võibolla ainult väga ligikaudselt kaaludes ja samuti ei olene lihasrakkude arvust see kui suureks su lihased kasvavad, vaid lihaskiudude tüübist.
detsember 13, 2006 at 7:36 p.l. #98356Capricorn
MemberVõi hoopis nii, aga kuidas neid lihaskiudude tüüpe määratakse?
detsember 13, 2006 at 8:28 p.l. #98360Creek
MemberKasulik informatsioon, väärib pähe õppimist või vähemalt kõrva taha panemist: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3167
detsember 14, 2006 at 7:04 e.l. #98373BULDOOSER
MemberPotentsiaalne kasu varastamise meetodis on see, et programmeeritakse närviteid ja järgmisel korral on lihtsam teha seda seeriat lõpuni natuke õigemini ja siis veel õigemini. Kui pooleli jätta, siis tuleb aga minna tagasi väiksema raskuse juurde.Pluss, positiivne faas on ainult pool asja , “petad” kangi üles ja negatiivse faasi teed puhtalt , negatiivne faas “lõhub” väidetavalt rohkem lihast kui positiivne, lihase kasvu seisukohalt kasulikum.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.