biitseps
- This topic has 18 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
norman22.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2006 at 7:13 p.l. #7057
-mika-
Memberkui olen 14 ja biitseps on praegu 30 cm siis kas seda on väha või palju?
ja küsiks et kuidas saaks biitsepsi rinnalihast ja kõhulihaseid kiirelt arendada…nii ühe kuuga vms…kiire on
märts 16, 2006 at 7:20 p.l. #75879Alexander Andrusenko
Moderatorhuvitav, millal tulevad teemad stiilis “mul on 15-sentimeetrine till. öelge palun, kas seda on palju või vähe???? mää.” Kui on palju, siis lõikad tükikese ära, kui vähe, siis riputad väikeseid hantlikesi otsa, et ta pikemaks veniks.
PS: kiirelt ei saa mitte midagi.
märts 16, 2006 at 7:22 p.l. #75880Corrosion
MemberÜhe kuuga nüüd küll midagi ei saavuta! Mingi 2 kuud oleks miinimum, et midagigi märgata oleks. See 30 cm ei näita suurt midagi, võib beebipekk ka olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnel vennal on hirmjäme käsi aga pahatihti on see tingitud lihtsalt pekist.Edu enda arendamisel.
märts 16, 2006 at 7:26 p.l. #75881TANK
MemberTee kükke jõutõmmet ja surumist… siis saad….
märts 23, 2006 at 10:06 e.l. #77002UFC
Memberhantlid kätte ja treenima
märts 23, 2006 at 6:58 p.l. #77110-Karl-
Membertegelikult need asjad ikka nii ei käi:) ühe kuuga ja kiiresti ei saavuta siin küll midagi.kui tahad lihasmassi pead alustama treeninguid algaja kavaga ja seejärel minema järkjärgult edasi, kui teha uupi ja kiiresti ja palju siis võid asja oopis ära rikkuda.soovitan, loe foorumeid küsi julgesti asjatundjatelt, nii saad parima tulemuse. Jõudu tööle
märts 23, 2006 at 7:37 p.l. #77120theONE1
Memberkui olen 14 ja biitseps on praegu 30 cm siis kas seda on väha või palju?ja küsiks et kuidas saaks biitsepsi rinnalihast ja kõhulihaseid kiirelt arendada…nii ühe kuuga vms…kiire on
Kui sul kiire on ja tahad ühe kuuga saada endal head keha, siis loe munasjutte edasi! Tulemused tulevad aastatega kallis mees!!!
märts 29, 2006 at 10:47 p.l. #77954Bailey
MemberKõigi puhul ei lähe selleks just aastaid vaja et tulemused oleks märgatavad, ma olen poole aastaga suht palju saavutanud, mis on omakorda ime, sest kava olen ise koostanud ja toitumist olen jälginud ainult viimase kuu(jälgimine on minimaalne, olen hakanud sööma jogurtit, muna ja muid valgurikkaid toite rohkem, aga ei täida kohe kindlasti normi 2g/kg kohta)
pikkus: 186 cm
kaal: 84 kg
biitseps: 35 cm
rinnalt surumine(2 sek all hoidmisega) 92,5 kg (3 korda olen teinud ainult, enne tegin aint trena ja hantlitega/liigeste haiguse tõttu olid randmed kangi jaoks liiga nõrgad)
jõutõmme 140 kg (seda tahaks ikka see kuu tunduvalt parandada, pole ootustekohane/ jõudu nagu oleks ikka rohkemaks)
PS! ühtegi keemiat ei kasuta!!
See kuu plaanin ikka Kiivikaselt toitumiskava tellida, vaatab mis siis tulemuste ja massiga toimuma hakkab.
märts 29, 2006 at 10:51 p.l. #77955gmaster
MemberKõigi puhul ei lähe selleks just aastaid vaja et tulemused oleks märgatavad, ma olen poole aastaga suht palju saavutanud, mis on omakorda ime, sest kava olen ise koostanud ja toitumist olen jälginud ainult viimase kuu(jälgimine on minimaalne, olen hakanud sööma jogurtit, muna ja muid valgurikkaid toite rohkem, aga ei täida kohe kindlasti normi 2g/kg kohta)pikkus: 186 cm
kaal: 84 kg
biitseps: 35 cm
rinnalt surumine(2 sek all hoidmisega) 92,5 kg (3 korda olen teinud ainult, enne tegin aint trena ja hantlitega/liigeste haiguse tõttu olid randmed kangi jaoks liiga nõrgad)
jõutõmme 140 kg (seda tahaks ikka see kuu tunduvalt parandada, pole ootustekohane/ jõudu nagu oleks ikka rohkemaks)
PS! ühtegi keemiat ei kasuta!!
See kuu plaanin ikka Kiivikaselt toitumiskava tellida, vaatab mis siis tulemuste ja massiga toimuma hakkab.
nojah, kõva mees, mis ma oskan öelda:)
aga ega see väga ikka siia teemasse ei puutu
mul on biits 40, aga see pold siin küsimus
märts 29, 2006 at 11:31 p.l. #77956RaUl88
Memberkui olen 14 ja biitseps on praegu 30 cm siis kas seda on väha või palju?no kuida sulle endale tundub see ju enamasti põhiline või mis.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 6:58 e.l. #77969tomster
MemberÜheainsa numbri järgi ei oska keegi sulle öelda, kas seda on vähe või palju.
Paras mõõt on siis, kui su biitseps on proportsioonis kõigi teiste lihasgruppidega. Ja seda kas su keha on proportsioonis, saad kõige lihtsamini vaadata peegli ees.
märts 30, 2006 at 7:59 e.l. #77974jrx
MemberBailey: ole jõutõmbega ettevaatlik. Ise ka muudkui läksin ülespoole ja siis kui 150 tõmbasin oli tunne, et peaks kergelt üles tulema ja tuligi, aga tuli välja, et käed hoopiski on nõrgad (äärepealt oleks ühest käest kang ära libisenud) ja kerge (siiamaani mõtlen, et ÕNNEKS kerge) seljavigastuse sain ka.
Edit: ja praegu jõutõmmet üldse ei tee vaid teen muid harjutusi, panen jõutõmbe sisse taas kuu-kahe pärast ja siis treenin tükk aega väiksemate raskustega enne kui maksimumide lähedale jälle lähen.
märts 30, 2006 at 8:31 e.l. #77976savi_
MemberKurat, ega ühe kuuga jah midagi saa ja kui pole nö põhja ka all , siis ma üldse ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 11:15 e.l. #77987gmaster
MemberKurat, ega ühe kuuga jah midagi saa ja kui pole nö põhja ka all , siis ma üldse ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga õnneks esimesed cm tulevad ikka suht kiiresti võrreldes sellega mis peale 40 tuleb:D
märts 30, 2006 at 11:16 e.l. #77988gmaster
Memberja üldse, kuhu sul nii kohutavalt kiire on:D?
mingi saunakas tulemas sul või:D
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.