Biitseps
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Biitseps
- This topic has 31 replies, 9 voices, and was last updated 21 years, 11 months tagasi by
punamtsike.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2004 at 5:29 p.l. #1807
Mürakas
MemberTere!Rahvasuus liigub selline jutt et biitseps on ainult ilulihas,et jõule see lihas midagi juurde ei anna,kuidas siis ikkagi lood on?
jaanuar 17, 2004 at 7:13 p.l. #35641Marek Kalmus
MemberOleneb mida sa jõu all mõtled. kui treenid oma selja lailihast on biitsepsi jõud üsna määrav. Jõutõstmises ja ka rammumehe võistlustel teda tõesti eriti vaja ei ole. Aga kas saab olla midagi paremat kui propartsionaalselt arenenud lihaskond?
jaanuar 18, 2004 at 1:09 e.l. #35642Mürakas
MemberAsi ka selles et tegelen jõutrenni kõrvalt ka poksiga,järelikult biitseps ei anna tugevale löögile midagi juurde.Kuid mis lihasgruppi peaks treenima et löök oleks tugev?Ettetänades
jaanuar 18, 2004 at 6:12 e.l. #35643punamtsike
Memberpoksiga päris tihedalt seotud. tugev löök on väga suhteline mõiste. poksijale peaks tähtsam olema kiirus sest kiirus põrutab ja tapab. biitsepsit tõesti eriti vaja ei lähe kuid parem on siiski korralik biitseps kui nõrk. võiksid triitsepsile ja õlale tähelepanu pöörata.
jaanuar 18, 2004 at 7:33 e.l. #35644joey
Memberkui ikka haake panna, siis biits ikka mõjutab natuke. mul näiteks oli biitsepsi kõige alumine osa natuke tunda järgmine päev, kui ma kunagi kotti tagusin.
jaanuar 18, 2004 at 8:26 e.l. #35645punamtsike
Membertegelikult on see juba tehnikas kinni. löökidele tuleb keha taha panna. kui õige tehnika siis pole haakidel ja biitsepsil mingit erilist seost. võibolla samapalju kui mistahes teise löögi puhul. + poksis on tähits jalgade töö. reaalne löök hakkab ju jalgadest.
jaanuar 18, 2004 at 9:40 e.l. #35646Marek Kalmus
MemberKindlasti ei tule poksis hästi arenenud lihasd kahjuks, kui on tugev lihas siis sealt vastane juba nii lihtsalt läbi ei lõõ. Samas võiduni see ka ei vii. oluline on kindlasti kiirus ja tehnika. Nägemine ja reaktsioon. Loomulikult vastupidavus, võhm, kõik kokku teevad alles sinust meistri. Selline on minu arvamus aga samas olen ma üsna poksikauge inimene.
jaanuar 18, 2004 at 3:51 p.l. #35647joey
Membertehnika üle ma ei vaidle, aga kui biitseps ei töötaks haagi ajal, siis peaks ju käsi sirge olema, arvan ikkagi, et biits töötab ka tehnika juures. Samas jälle altlöögid, need ju ka enamvähem biitsepsi (ja lailihase) peal.
jaanuar 18, 2004 at 7:29 p.l. #35648punamtsike
Memberhaakidel on biitsepsil siiski kaduvväike roll. proovisin järgi ja biitseps lausa lotendab – niipaljukest kui mul teda on. siin ei ole tõesti mõtet vaielda sest on ikka vaks vahet kas löögid sooritatakse õige tehnikaga või mitte ja õiged löögid sooritatakse n.ö lõdvalt mitte pinges. muidu tekib antagonistlik takistus. käsi on lihtsalt keha massi edasikandja. nagu kehaga viskad kätt ja lõpus fikseerid või whatever.
jaanuar 23, 2004 at 8:06 e.l. #35649Rannu
Memberbiitceps töötab kõige rohkem siis kui kaitses käsi hoiad ja nii nad vahest kui kauem üleval hoiad valusaks lähevadki! Teatud löökide puhul ka ilmselt mõningal määral ,aga üldiselt tuleb jah löögi jõud kehast! Aga biitcepsi trenni tuleks ikka teha ,sest kõige vastupidavam on ikka see mees kellel lihased ühtlaselt üle keha tugevad !
veebruar 5, 2004 at 9:40 e.l. #35650Torumees
MemberKui saad sellele vastas kliendile alt ülesse lahmida annab tunda ja võib päris kiirelt knock out`i lüüa… aga see tuleb ära tabada peale tema lööki sest enamalt jaolt keegi ei lase poksiatest enda küünarnukke laiali…
veebruar 5, 2004 at 2:27 p.l. #35651punamtsike
Memberto rannu : vaidlen vastu. kaitses töötab rind. biitsepsi osa jällegi kaduvväike. + kui sul käed kaitsest valusaks jäävad siis tuleb rohkem lüüa ja õiged võtted ära õppida.
to torumees : ära pahanda aga mulle tundub et sa oled üks neist kujudest kes 1x kuus poksitrennis näole annavad sest su jutus puudub loogika.
veebruar 5, 2004 at 3:11 p.l. #35652Torumees
MemberJah sul õigus, egas ma pole suurem asi poksia ma rohkem torumees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vaja ennast kaitsta küll ma hakkama saan rüdan läbi vastase jõu…
Aga biitc. seda on ilus näha kui kellelgi on seal rohkem kui kont ja kaks üle jooksvat voolikut…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2004 at 9:37 e.l. #35653Rannu
Memberma omakorda vaidleks vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , biitc töötab juba loogiliselt võttes ,kaitses hoiad sa ju küünarnukke kõhu ees ja kindaid näo kaitseks, aga mis hoiab sinu kindaid üleval on just biitceps ,mitte ükski teine lihas ! Kuigi see töö on tõesti märkimisväärselt tagasihoidlik!veebruar 11, 2004 at 10:41 e.l. #35654punamtsike
Memberloogiliselt võttes oleks sinuga nõus. aga vaata mine poksitrenni, käi seal regulaarselt vähemalt 3 aastat. käi soomes võistlemas. tule hõbeda ja kullaga koju. võida tartu meistriitel. ja siis saad ise ka aru et biitsepsiga on paraku just nii nagu ennist rääkisin. poks lagab õigetest töövõtetest. ja need tulevad aastatega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.