Biits… hoiak….
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Biits… hoiak….
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2006 at 6:25 p.l. #7124
lehter
Memberma tahtsin kisida et kui ma teen kodus peegli ees 12kg 8-12*3 kordusega, siis kuidas ma pean hoidma küünarnukke , kust maalt kät keerama pean.. siia voiks postitada õpetusi kuidas biitsepsit õieti tgema peaks…
märts 22, 2006 at 6:26 p.l. #76890theONE1
Memberma tahtsin kisida et kui ma teen kodus peegli ees 12kg 8-12*3 kordusega, siis kuidas ma pean hoidma küünarnukke , kust maalt kät keerama pean.. siia voiks postitada õpetusi kuidas biitsepsit õieti tgema peaks…vaata siit ülevalt TÖÖRIISTAD-HARJUTUSTEPANK!
märts 22, 2006 at 6:27 p.l. #76891-aron-
MemberVaata siit tööriistade alt Harjutustepank klikka biitsepsi peal ja näitab ära kuidas teha.
NB!Samaaegne postitus TheOne-ga
märts 22, 2006 at 6:52 p.l. #76895Mr.Y
MemberIssand jumal mis küsimused. Küünarnukid küljel, või mujal see polegi oluline, vaid käe kõverdamine, et töötab biitseps – seda ju ikka oma silmaga näed ja ise tunned?
Kust maalt sa oma kätt pöörata tahad? Käsi liigubki ju ainult küünarnukist? Või mõtlesid õlast? Õlad hoia ikka paigal, nagu ka randmed.
+
Kordused-seeriad on sul ka mõnusad, võtsid kuskilt kavast maha 3×8-12 aga panid puusse, sest see tähendab et 3 seeriat ja 8-12 kordust mitte vastupidi. Vähemalt ma arvan nii 99% et sa pole nii mõelnud 8-12×3
märts 22, 2006 at 7:22 p.l. #76901lehter
MemberIssand jumal mis küsimused. Küünarnukid küljel, või mujal see polegi oluline, vaid käe kõverdamine, et töötab biitseps – seda ju ikka oma silmaga näed ja ise tunned?Kust maalt sa oma kätt pöörata tahad? Käsi liigubki ju ainult küünarnukist? Või mõtlesid õlast? Õlad hoia ikka paigal, nagu ka randmed.
+
Kordused-seeriad on sul ka mõnusad, võtsid kuskilt kavast maha 3×8-12 aga panid puusse, sest see tähendab et 3 seeriat ja 8-12 kordust mitte vastupidi. Vähemalt ma arvan nii 99% et sa pole nii mõelnud 8-12×3
läks teisiti siis läks… aru saad ikka…
märts 22, 2006 at 7:36 p.l. #76905carter
Memberto lehter:
sulle anti nõu, parandati su eksimus postituses ja sa hakkad teist enam-vähem tauniks sõimama?
oma viga, et valesti kirjutasid. see ei anna veel põhjust vastajaid kelleksi sõimama.
märts 22, 2006 at 7:57 p.l. #76914lehter
Memberto lehter:sulle anti nõu, parandati su eksimus postituses ja sa hakkad teist enam-vähem tauniks sõimama?
oma viga, et valesti kirjutasid. see ei anna veel põhjust vastajaid kelleksi sõimama.
vabaanduust siis nh
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.