Oleks siis selline küsimus et kui ma teen küünarvarte kõverdamist althaardega seistes kangiga ja toetan selga vastu seina,kas sellest on mingi kasu(koormus kätele suurem)?enda logika nagu ütleks et siis ei ole keha viibutamist nii palju ja käed teevad rohkem tööd või on asjad hoopis teisiti et nii on lihtsam?
Minuteada peaks jah olema nii, et kui selja vastu seina toetad siis ei saa nõksuga teha ja keha püsib paigal. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Maza jõudis ette ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oleks siis selline küsimus et kui ma teen küünarvarte kõverdamist althaardega seistes kangiga ja toetan selga vastu seina,kas sellest on mingi kasu(koormus kätele suurem)?enda logika nagu ütleks et siis ei ole keha viibutamist nii palju ja käed teevad rohkem tööd või on asjad hoopis teisiti et nii on lihtsam?
Kui hästi tahta, siis saab ilma seinata ka hakkama (puhtalt teha), peab valima lihtsalt sobiva raskuse. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui selg vastu seina on siis saab ikka kõige puhtamalt tehtud, ilma toeta liigub keha ikka mingil määral kuigi sa seda üritad takistada!!! Ja kui liiga kerge raskus panna siis ei ole ju ka mõtet asjal!!! See on minu arvamus asjast