Skip to main content

BIG Ron Colemani muutus 1992 > 2004

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » BIG Ron Colemani muutus 1992 > 2004

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    TANK
    Member

Eks ikka “vitamiinide” söömisest <_<“>

Makaveli
    Member

Jay’l küll sellist punnis kõhtu ei ole. Huvitav kas sellest , et tarbib vähem “vitamiine” ?

muc
    Member

Noo Dexter pole vapsee punnkõht ning ka Flex polnud. Kuigi mõlemad tarbivad ka ma ei usu, et väga palju vähem “vitamiine”. Flex tunnistanud ka, et pani kasvukat jm kama.

TANK
    Member

Äkki ronnil on suuremad kogused ja suuremate loomade n. hobuste “vitamiinid” <_<“>

muc
    Member

Et arvad, et annab hobuse süstlaga “vitamiinidel” minna? Ja äkki otse kõhtu?

Tüüp on tõesti suur, aga suur nagu elevant. Vendadel on jah ikka tõsissed maod ees, isegi kui nad kuivad on. Nagu mingi oopis teine inimese liik “Homo Culturismus” või siis “Homo Bodybuildicus”.

Kokkuvõtteks: Mina ei tahaks kunagi olla selline nagu nt Ronnie Coleman.

raider
    Member

mina oleksin isiklikult asetanud näitex Markus Rühl kolmandax, hull saksa pull

vaatasin just selle mr olympia 2004 ära

mis auto coleman see aasta sai ?

Raivo Piiber
    Member

raider-kuskohast saaks 2004 Olympia videot?ja pakun, et Coleman sai VW Põrnika, sellise kollase <_<“>

muc
    Member

Isiklikult oleks jätnud Markus Ruhli 8-10 kohale. Ja Schliekampi ka sinna kusagile. Raudselt oleks ette poole pannud Dennis James’i, Chris cormieri, Victor Martinez’i ja ehk mõne veel. Ruhl on suur küll ning olgu rahul oma selle friigi auhinnaga, mille sai, kuid ilma triitsepsiteta ning muidu pooliku conditioniga ta ikka nii kõrget kohta ei väärinud.

TANK
    Member

Darren Charles oli tase, eriti ta kava.

muc
    Member

Jap, Charles oli kõva. Ma ei tea, kas vennad olid end üle õlitanud, või mis teema oli, aga ei tundunud nagu nii kuivad, kuigi jalad ja värgid olid triibulised.

raider
    Member

oot kes seda robot tantsu tegi ?

gannibal < tiri kazaast või torrentiga

pitbull
    Member

räigelt suur mees.

Flyer
    Member

Jaa, Coleman on ikka tohutult suur ca. 150kg!?

Legendaarse Arnoldi tolleaegse iidoli – Reg Park’iga ei anna võrreldagi..

hernes
    Member

julm vend

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.