Biceps,triceps!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Biceps,triceps!
- This topic has 34 replies, 8 voices, and was last updated 23 years, 7 months tagasi by
vambola.
-
AutorPostitused
-
juuli 1, 2002 at 2:26 p.l. #30631
America
MemberTundub, et Vambola oligi siin ainuke inimene kes küsimusele ja teemale õieti pihta sai.Ja olen ka sellega nõus, et kui on lihtne küsimus, siis on ka lihtne vastus.Tõestama ei ole vaja hakata ning oma teadmisi võiks mõne tõsisema küsimuse juures näidata.
juuli 2, 2002 at 7:56 e.l. #30632mart
Memberlihtne vastus on selline: kui sul on käte jaoks eraldi treeningpäev, siis treeni esimesena seda, mis on nõrgemini arenenud. kui on võrdselt arenenud, siis on poohui või tee ühel päeval üks enne, teisel teine.
üks huvitav teema on ka selline, et osad tondid soovitavad teha kätt superseeriatena, kus tehkase vaheldumisi triitsa ja biitsa harjutusi. lugesin selle kohta vist mingist viimase aja MuscleMagist. seal soovitati superseeriatel hoida suuremad vahed, et praktiliselt tuleb nii välja, et sa teed lihtsalt kordamööda triitsa ja biitsa seeriaid.
näiteks teed 12-se seeria biitsepstõstet kangiga ja siis pead 1min30sek vahet ja teed 12se seeria kitsa haardega surumist. ja siis jälle 1min30sek vahet ja otsast peale. nii kolm-neli korda, püramiidis.
selle kohta, miks see hea on, oli seal oma pikk loogika, mis oli päris vettpidav. ma olen mõnikord teinud nii, aga praegu on mul biitseps selline prioriteet, et teen seda alati esimesena.
juuli 2, 2002 at 11:00 e.l. #30633vambola
MemberMart. On sul mõni hea treening biitsepsile välja pakkuda. Et tagada maksimaalne areng. Ja palju võiks puhkust vahel olla. Tänud ette.
juuli 2, 2002 at 12:28 p.l. #30634mart
Memberausalt öeldes on biitseps üks mu nõrgemaid kohti ja ma vahin jõusaalides pidevalt ringi, et näha, mida pädevama biitsaga vennad teevad. eksperimenteerin suht palju, aga midagi väga vinget ei ole veel leidnud.
võib-olla loen uuesti vanad flexid ja musclemagid läbi ja hakkan nende superseeriatega katsetama…
kaalun praegu 180 cm juures 91 kg ja õlavarre ümbermõõt on 43cm. niet suht sitt. kellel on pädevam tulemus, võiks mulle mingit nõu anda.
juuli 2, 2002 at 1:23 p.l. #30635vambola
Membernii. siin võiks nyyd sekkuda ntx. Kalmus või Kiivukas või keegi teine kõva mees ja yhe korraliku treeningi biitsepsile välja käia.
juuli 2, 2002 at 1:23 p.l. #30636vambola
Membersry. viga. Kiivikas
juuli 2, 2002 at 2:10 p.l. #30637vambola
MemberMart. ehk on viga selles et hyppad yhelt kavalt teisele liiga tihti ? Kaua juba tegeled asjaga ?
juuli 2, 2002 at 2:28 p.l. #30638mart
Membertegelen 6-7 aastat, mis ajaga on ehitatud umbes 25kg lihasmassi. rohkem kui 2 ja pool ämbritäit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) nii et kurta oleks patt.ühelt kavalt teisele hüppamine on väga oluline kulturismi metoodika. vastasel korral harjuks lihas ära.
juuli 2, 2002 at 2:53 p.l. #30639Rainer
MemberMart, kuidas su kava välja näeb: Mitu päeva ja mis asjad on millal? Ette tänades
juuli 3, 2002 at 5:30 e.l. #30640vambola
Membermart. seda jah et peab vaheldust olema. no aga kui lihas ikka ei kasva siis peab midagi mäda olema. arvestades et kõik teised vohavad korralikult. 6-7 aastat rassimist ja 43 cm pole kõige parem tulemus. või mis ?
juuli 3, 2002 at 5:54 e.l. #30641Ott Kiivikas
MemberMa ei ole ka kunagi suurte biitsepsitega hiilanud, nii et mingit salaretsepti ei oska ma välja käija. Pigem on küsimus geneetikas ja nagu Mart ütles tuleb nõrku külgi eelisarendada,( seda muidugi juhul kui me oleme saavutanud juba mingi taseme). Biitseps on kuulunud juba aastaid minu kavades eelisarendatavaks ja tasapisi on läinud ka paremaks. Põhiprobleem on geneetiliselt lühike lihas, parema tulemuse olen saanud kui kasutan konsentreeritud harjutusi eristamaks biitsepsit deltalihase esiosast. Kalmusel seevastu ei paista olema probleeme käte arendamisel, samas ka temal omad probleemsed kehaosad, mis alluvad raskemini treeningule.
juuli 3, 2002 at 6:09 e.l. #30642vambola
MemberOtt. Ytle pliis, mida tuleb mõista eelisarendamise all ? kas seda et teed konkreetset lihast esimesena ? Mulle jäi kunagi silma Arnoldi kava kätele. Käsi oli tal eriti rämedalt koormatud ja tulemused polnud kehvad. Sealt mul ka arusaam et eelisarendamine = suurem töö grupiga. või ma olen valesti asjast aru saanud ? Tean ka seda et ainult suur koormus edu ei taga aga siiski kui tahad midagi olulist muuta pead ikka ennem kõvasti treenima ka.
Mul endal kuuluvad eelisarendamise alla hetkel kõik gupid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga trenni biitsepsile naudin ma eriti ja see on ainuke lihasgrupp mille trenni ma lausa ootan.juuli 3, 2002 at 7:08 e.l. #30643mart
MemberOtt, ole hea, kirjuta siia üks oma biitsepsi treening lahti, et mida ja milleks.
juuli 3, 2002 at 8:49 e.l. #30644mart
Membersplit on hetkel selline:
1 – säär, rind
2 – selg, trapets
3 – õlg
4 – puhkus
5 – käsi
6 – jalg
7 – puhkus
tegelikult tahaks kaks päeva kuidagi kokku viia, et saaks nädalasse 3 puhkepäeva senise 2 asemel. organism ei taha lihtsalt ära taastuda ja nii kannatab intenvsiivsus ning tekib ületreeningu oht.
hakkasin ka kõvemini vitamiine sööma ja mõtlesin, et peaks glutamiini sööma hakkama, äkki siis taastub paremini.
juuli 3, 2002 at 9:18 e.l. #30645vambola
MemberMart. teed 1 korra nädalas yhele grupile ? vahe pikaks ei lähe ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.