Beeta-alaniin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Beeta-alaniin
- This topic has 85 replies, 45 voices, and was last updated 12 years, 5 months tagasi by
Bosskardo.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2008 at 5:54 e.l. #162940
KennyLumiste
MemberMina manustan beeta-alaniini koos kreatiiniga enne trenni.
MIda ta siis annab?
Lühemad pausid seeriate vahel, üle pikka aega higistan jälle rohkem ja on märgata kaalu langust.
Minu puhul mingit supperpowerit ei anna, seega ma seda combot mingiks pre workout tooteks ei pea ja beeta-alaniini kihelemise effekt kadus peale teist kasutuskorda.
Soovitan proovida.
Enda pissi maksumust enne ja pärast selle combo kasutamist pole arvutanud, pole pidanud seda vajalikuks.
september 7, 2008 at 8:39 e.l. #165180jrx
MemberVeel beeta-alaniinist… muuhulgas sellest, et EAS finantseeris efektiivsusuuringuid – teadlased ise ei eita seda ja see on väga hea. Aga kas usute uuringuid, mis näitavad, et suitsetamine ei ole kahjulik ja mida finantseerivad tubakakontsernid?
See selleks – iseenesest see finantseerimisallikas EI kummuta uuringu tulemusi iseenesest, seda teevad vead metodoloogias ja esitluses, mida siis on lähemalt käsitletud siin:
september 7, 2008 at 10:58 e.l. #165188inside14
MemberThe Bottom Line:
If I ignore a lot of bad stuff, here’s what I take away from this study:
1) There is weak evidence from this study to show that creatine and creatine with beta-alanine supplementation can have benefits to body composition, strength and workout quality.
2) There is NO evidence from this study to show that the addition of beta-alanine to creatine supplementation has any additional benefit to anything that was measured in this study.
3) I despair at the future of fitness research on a weekly basis.
So, if you’re thinking of buying beta-alanine, stop. Serious. Just stop. I don’t know how to get this point across any more effectively. Stick with your creatine and you’ll be fine.
I really need a flashy anti-ad to compete with the beta-alanine hype.
Et siis selle uurimuse järgi ei anna beeta-alaniin mingit erilist efekti, saan ma õigesti aru?
september 7, 2008 at 11:09 e.l. #165190vaher
MemberÄkki toimib Beeta-Alaniin igale inimesele isemoodi? Minu arvamus on see, et ostke üks pakk ja proovige, kui ei taha sellise rahasummaga riskida, et äkki ei tööta, siis ärge proovige. Ainult ise katsetades saab teada, kas töötab või mitte.
september 7, 2008 at 11:38 e.l. #165192inside14
MemberOlen selle 200g potsiku ära proovinud. Kui alguses võtsin 2 nädalt nii, et jaotasin päeva peale ära u 5-6g, siis ei tundnud sellist mõju kui võtsin u 5g vahetult enne trenni. Oli kohe tunda, et nii see nagu toimiks paremini minul ja trenn on erksam ning suudan suuremaid raskuseid kasutada. Katsetasin ka võtmist eri aegadel enne trenni, parim oli minujaoks u 15-20min enne trenni, muidugi soojendused veel otsa siis, enne tõsist trenni vast kogu aeg 30min. Kreatiini enamasti võtsin 5g peale trenni, ka lisasin sinna muidugi valgud+süsivesikud ja mingi aeg panin veel u 1g beeta-alaniini.
Arvan, et ostan ühe postiku vähemalt veel ning siis võtan seda nii nagu ma selle esimesega endale sobiva leidsin u 5g enne trenni. Vbl ka katsetan sedasi ka, et võtan kratiini ja beeta-alaniini korraga, eks näis.
september 7, 2008 at 11:52 e.l. #165193Vägivaldur
MemberSee jubeda maitsega Fasti ACC andis mulle tuntavalt jõus juurde – igat harjutust suutsin 2-6 kordust tavalisest rohkem teha. Arvasin, et see on beeta-alaniinist tingitud. Proovisin beeta-alaniini eraldi ja sellist efekti ei olnud. Oskan enda jaoks mõelda kahte varianti:
A. Beeta-alaniin töötab kõige paremini esimesel kuuril ja edasi nii suurt efekti ei anna. Kreatiiniga mul näiteks oli nii.
või
B. Beeta-alaniin ei anna mingit erilist efekti peale surisevate kannikate ja ACC sees oli midagi muud, mis sooritust parandas.
september 7, 2008 at 12:12 p.l. #165195jrx
MemberÄkki toimib Beeta-Alaniin igale inimesele isemoodi? Minu arvamus on see, et ostke üks pakk ja proovige, kui ei taha sellise rahasummaga riskida, et äkki ei tööta, siis ärge proovige. Ainult ise katsetades saab teada, kas töötab või mitte.Asi selles ongi, et ei saa teada:) Enda puhul ei saa kunagi teada, kas ei ole tegemist mingite muude muutujatega või enda subjektiivsusega / platseeboefektiga.
Ja ärge saage valesti aru – platseeboefekt ei ole midagi HALBA või võltsi selles mõttes et platseeboefektist tulnud jõu/lihase/vms juurdekasv ei ole miskit moodi pettus või võlts – see ei ole lihtsalt tingitud sellest asjast, mis sa arvad – antud juhul nt. beeta-alaniinist.
Vägivaldur – ACC’s on kreatiin:)
september 7, 2008 at 12:37 p.l. #165196Vägivaldur
MemberVägivaldur – ACC’s on kreatiin:)Ma tean jah, aga ma ei ole peale oma esimest kreatiinitarvitamist kreatiinist sellist purakat saanud kui ACCga. Tundub, et kokku hea segu lihtsalt (va maitse).
september 8, 2008 at 6:59 p.l. #165286Vägivaldur
MemberToimib toimib, jõudu tuleb igastahes kui korralikult trenni teha.Kui korralikult trenni teha, siis miks ei peaks jõudu tulema?
Sellel teemal: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=17441
september 8, 2008 at 7:14 p.l. #165293Vägivaldur
MemberBeta alanini soovitan võtta koos kreatiinetüülestriga, toime on 25% suurem, seda mitte ainult kirjanduse põhjal vaid ka tulemuste põhjal. Mõjub väha hästi. Raskused on kasvanud ja ka selg on massiivsemaks muutunud.Eriti soovitan Eiselt-i toote valikut, sest hind soodne ja hea kvaliteet.
Siin äratoodud uuring väidab, et kreatiin+BA annab viletsama tulemuse kui kumbki eraldi. Mitte et ma sinu juttu ümber tahan lükata. Lihtsalt meenus, et nii kirjutati.
september 9, 2008 at 7:36 p.l. #165387H2rr2
Membervõimas asi, laksab hästi, esimene tulemus on kindlasti paari päevaga märgatav, jõusaalis laksab sitaks hästi paned nagu vihane pull ringi
keha välimust muudab 1 nädalaga, kui selleks aega näha, aga see pole üldine !
september 9, 2008 at 7:46 p.l. #165388Alfonze
MemberOlen veel täheldanud sellist asja, et kui laksan BA-d siis olen väga närviline selle ajani kuni trenni saan. Katsun enamasti laksata ennem trenni kuskil pool kuni kolmveerand tundi, siis täpselt paras, ei jõua veel väga närviliseks minna ja saab trennis täiega anda, trenni lõpuks ilusti ammendunud:-)
september 10, 2008 at 2:49 e.l. #165396jrx
Membervõimas asi, laksab hästi, esimene tulemus on kindlasti paari päevaga märgatav, jõusaalis laksab sitaks hästi paned nagu vihane pull ringikeha välimust muudab 1 nädalaga, kui selleks aega näha, aga see pole üldine !
Ooo võimas usk ja platseebo:) Loomulikult PEAB sellel olema ju lihaseid kasvatav mõju sest, torkima ju paneb. Järelikult võimas asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, kas BA’l pikemaajaline efekt on või mitte võib veel vaidluse alla tulla, aga see, et PAARI PÄEVAGA esimene tulemus ja kehakompositsioonis tulemus NÄDALAGA see on lihtsalt võimatu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui kellelgi tekib praegu tahtmine vastata jälle stiilis, et “OH YEAH!? Aga minule toimis nii!” Siis palju õnne teile ja toetage toidulisandikompaniisid edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2008 at 4:23 e.l. #165400Stackhouse
Memberei tea.. ma olen küll veiz uimasem ja unisem trennis… mingit erilist powerit pole tundnud.. jõudu ka ikka samamoodi.. loodan et keegi nüüd mind ausa vastuse eest orki ei tõmba
september 10, 2008 at 9:52 e.l. #165417renku
MemberPraeguseks olen kasutanud B-Alaniini nii 6 korrale jaotatuna päevas kui ka ainult enne trenni, aga suuri tulemuste arenemist ei ole märgata olnud. Eks see olegi vast nii, et mõnele mõjubtuntavalt, mõnele mitte. Nagu ka kreatiin mõjub mõnele jubeda purakana, mõnele ei mõju üldse (mulle annab kreatiin tuntavalt jõudu juurde, kui seda kasutan kuuridena ja maksimaalselt 2 korda aastas). Tihedamate kuuridena ei ole enam sellist mõju märgata. Ja kui tekib küsimus, miks ma kreatiini üldse kuuridena kasutan, mitte pidevalt ei tarbi, siis selleks, et minu eesmärk on jõud ja kreatiini kuuridena kasutades on tulemus minu jaoks efektiivsem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.