Beeta-alaniin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Beeta-alaniin
- This topic has 85 replies, 45 voices, and was last updated 12 years, 5 months tagasi by
Bosskardo.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2008 at 8:26 e.l. #162382
Ottoson
MemberAga osta siis ACC seal kreatiin ka sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2008 at 8:29 e.l. #162383Stackhouse
MemberAga osta siis ACC seal kreatiin ka sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on kreatiin olemas… põhiline mida teada tahtsin ongi see, et kas neid on parem koos tarbida või eraldi
august 6, 2008 at 8:39 e.l. #162384Ottoson
MemberMina tarbin ACC ja olen väga rahul. Suurenenud on just jõunäitajad ja vastupidavus ja ex rolli mängib sellejuures ka kreatiin. Ühesõnaga mina soovitan sul küll kreatiiniga koos süüa.
august 6, 2008 at 8:42 e.l. #162385Ott Kiivikas
MemberKasutatakse erineavlt, tean et Kalmus sööb seda koos iga toidukorraga, vist isegi 3- 4 korda päevas. Ise olen proovinud nii jaotatud kaheks kui ka 1 kord tl enne trenni ja viimase variandi juurde olengi truuks jäänud ja tunnen, et see ka nii toimib.
august 6, 2008 at 8:49 e.l. #162387Stackhouse
Memberaga kas siis laadima peaks ka või ei? ning kas tsükli tegemises peaks mingeid piiranguid ka seadma (näiteks 6 nädalat tarbin, siis kuu aega pausi jne)?
august 11, 2008 at 10:44 e.l. #162778Alfonze
MemberSai ka prooviks võetud ja peab ütlema, et ma olen üllatunud (kreatiini kunagi võttes ei märganud mingit muutust ja peale suure kuhja proovimist pika perioodi jooksul, loobusin, ainult siis tarbin kui pisut on kuskil kompleksjoogis). Nimelt olen alles 2x ennem trenni võtnud ja täheldan konkreetselt seda, et aitab kontsentreeruda, s.t. jõuab puhtamalt ja paremini seeriaid teha ja ka pisut rohkem. Pole ammu enam megavalusaks jäänud lihased peale trenni, on olnud selline kerge väsimus jne, aga nüüd oleks nagu esimest korda teinud üle pika aja:-) Seega ma sain suruda lihast kaugemale kui muidu. Kihelus on täiesti olemas nagu pakendil kirjas, kõrvad surisevad ennem trenni jne, aga see on trenni lõpuks kadunud. Ühesõnaga kes tunneb, et arengut ei ole, või tahaks kuidagi elavdada lihase arengut, võiks proovida küll.
august 11, 2008 at 11:31 e.l. #162784Bonsuna
Memberbeta-alaniin on palju suurema tihedusega kui glutamiin või kreatiin mis tunduvad olevad üsna sarnase tihedusega.Kuidas mõõta beta-alaniini kui mul on olemas kreatiini mõõtelusikas (1 kulp on 5g kreatiini) samuti on mul ka olemas suurem mõõtelusikas mille suurus on 30ml.
Võtke purk apteeki kaasa ja paluge endale kaaluda vastav kogus, edaspidi siis saate juba visuaalselt kogust määrata. Ja ega sellest nüüd ka midagi ei juhtu kui kogus paar grammi päevadelõikes kõigub. Ütleme nii, et kõik mis läheb üle soovitusliku koguse tuleb ainult kasuks. Nojah, muidugi kui mõni ei kavatse seda sadades grammides endale sisse kühveldama hakata päevas.
august 11, 2008 at 6:24 p.l. #162817Bonsuna
MemberKatsetes ilmneb kasulik efekt juba ALLA purgil tavaliselt soovitatava koguse. Lisaefekti doosi suurendamisega ei tohiks saada – ainult kallima pissi.Kui sa pole proovinud siis ära arva siin valjusti midagi.
august 11, 2008 at 7:16 p.l. #162534kakur007
MemberLaadimisest ei ole kyll kuulnud, kuid tarbida tuleks ka trennivabadel päevadel ning seda teen ise ka hetkel
august 12, 2008 at 6:34 e.l. #162843kakur007
MemberKas mitte Fred Antson oma artiklis ei kirjutanud sellest? Minu meelest oli seal kirjas, et korralikult laadides vms tuleks kasutada nii trennipäevadel kui ka trennivabadel päevadel. Kuigi ma võin ka eksida praegu
august 12, 2008 at 7:56 e.l. #162850vaher
MemberIsiklikult leian, et trennivabadel päevadel beeta-alaniini tarvitamine on puhas raiskamine. Mis selle purakaga peale hakkad? Tarvitan teda trennipäevadel ning manustan ca 20-30 minutit enne trenni. Töötab!
august 12, 2008 at 7:59 e.l. #162851Raivo Piiber
MemberMul sulle üks küsimus. Kas sa oled kunagi proovinud beeta-alaniini tarvitada nii, et igal päeval võtad? Kui oled, siis ma täitsa usun, et töötab hästi, aga kui pole, siis kuidas sa tead, kui hästi see töötaks siis, kui iga päev võtta. Ma miskipärast arvan, et suur vahe on sees ja iga päev võtta pole raiskamine.Olen proovinud ja erilist vahet ei olnud märgata. Seetõttu räägingi ning nagu ma ütlesin, siis räägin omadest kogemustest. Kuidas kellelgi teisel asi töötab, seda ei oska öelda
august 12, 2008 at 10:08 e.l. #162871Stackhouse
Memberehk siis 4..5 grammi on tiba üle poole teelusika? Ühesõnaga võin seda kogust arvestada samana nagu kreatiini puhul
august 12, 2008 at 12:19 p.l. #162894Bonsuna
MemberMina ei arva midagi:) Mina räägin sellest, mis efektiivsuseuuringutes kirjutatakse. Sina arvad, et et beeta-alaniin sinuga imesid teeb.Loll jutt! Tehke proovi ja kasutage beeta alaniini esimene kuu poolteist 5g päevas ja siis sama palju aega 10g päevas näete ise vahet. Arvamisest ja lihtsalt usust toote tõhususse on asi kaugel.
Ma pole ainus inimene kes saanud antud toote rohkemal kasutamisel paremaid tulemusi. Kes kardab, et tema piss või kaka liiga hinnaliseks muutuvad siis need võivad muidugi selle ideaalse toote potensiaalsest kasutegurist poole või ka veerandi oma teenistusse rakendada.
Siin foorumis on inimesi kes küll julgevad omale lihaskasvu eesmärgil kuni 2g valku keha kg kohta sisse süüa päevas kuid 2,5 juba enam mitte, sest on kusagilt targast raamatust lugenud, et organism rohkem omastada ei suuda ja see on neerudele kahjulk. Oles ise seda omal nahal järgi mitte proovinud, kellavad siis seda igal võimalusel, et nii on ja ärge seda küll tehke. Rääkimata lauslollidest kes valgupulbreid keemiaks peavad jne jne. Igasugused efektiivsus ja muud teaduslikud uuringud on toredad asjad kuid kunagi pole nende tulemused 100% sed. Kunagi uskusid inimesed ka seda, et maailm on lapik nagu pannkook ja asub kolme suure vaala seljas. Mingil hetkel väitis keegi hoopis midagi muud ja see tegelane põletati tuleriidal surnuks. Tänapäeval võib pannkook vaalade seljas olla vaid multikates.
august 12, 2008 at 12:49 p.l. #162895Samakamees
MemberKes kardab, et tema piss või kaka liiga hinnaliseks muutuvad…haha

Kalmusel on omamoodi õigus ja jrx’l samuti. Üks räägib kogemuste põhjal , teine teaduslike faktide põhjal. Usun , et kes seda kasutab peaks siiski proovima nii üht kui teist varianti. Mõnele vb mõjub suurem kogus paremini ja teisel vb teeb tõesti ainult pissi kallimaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.