Skip to main content

Bav + päeva jooksul kulutatud kalorid

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Bav + päeva jooksul kulutatud kalorid

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Olen 22-aastane üliõpilane. Soovin langetada kaalu ja saada keha rohkem trimmi. Minu praegune BAV on 1374.7 kcal. Päevane liikuvus on suhteliselt väike – enamik päevast istun loengutes ning kui tubli olen, siis umbes 3 x nädalas teen kerge trenni. Minu küsimus ongi, et mitu kalorit peaks ma oma põhiainevahetusele lisama, et ei jääks liigselt energiadefitsiidi? Praegu kipub nii olema, et kas vaevlen liigsel nõrkuse käes või siis söön üle ja võtan juurde.

Vabandan kui selline teema on juba olemas, kuid vajan natuke suunamist. Ei taha tervist oma teadmatusega tuksi ka keerata.

martinkink
    Member

Tere!

Olen 22-aastane üliõpilane. Soovin langetada kaalu ja saada keha rohkem trimmi. Minu praegune BAV on 1374.7 kcal. Päevane liikuvus on suhteliselt väike – enamik päevast istun loengutes ning kui tubli olen, siis umbes 3 x nädalas teen kerge trenni. Minu küsimus ongi, et mitu kalorit peaks ma oma põhiainevahetusele lisama, et ei jääks liigselt energiadefitsiidi? Praegu kipub nii olema, et kas vaevlen liigsel nõrkuse käes või siis söön üle ja võtan juurde.

Vabandan kui selline teema on juba olemas, kuid vajan natuke suunamist. Ei taha tervist oma teadmatusega tuksi ka keerata.

Söö 1800 kaks nädalat järjest ja vaata kuhu poole ja kui palju kaal liikuma hakkab siis saad tõsta/langetada vastavalt vajadusele. Meie ka ei oska su päevast kulutust arvutada. Kaks-kolm nädalat siis saad mingi keskmise kulutuse teada, mis kalorite juures sul kaal seisab/tõuseb/langeb. Edasi saad vastavad modifikatsioonid sisse viia. 100-200 kalorit miinust on küll. Kiirus ei ole siinkohal võti vaid järjepidevus. Edu

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.