Heh, mina proovisin asja järele täna hommikul. Tõsine trenn ma peaks ütlema. Väga minuteid ei lugenud (et mitu minutit intensiivset ja mitu minutit vähem intensiivset tempot), tegin tunde järgi. Küll aga võtsin stopperiga aega, puhast hüppamist igasugu erinevates variantides tuli kokku 31 minutit. Nende vahele jäi ca 6-7 1-minutilist pausi, mil olin püsti batuudil ja õõtsutasin ilma, et oleks jalgu lahti hüpanud.
Intensiivsust siis muutsin vastavalt vajadusele, et vähemalt pooltundi vastu pidada.
Aga harjutustest…
Jump Jacks mõlemat pidi (maandudes nii harki kui ka kokku jalgadele+käed sama moodi).
Kõrvale koosjalgadega hüpped ja sama ka ette-taha.
Õhku hüpped ja siis õhus jalad harki kõrvale, siis maandumine koosjalgadega ja siis jalad kääri (üks ette teine taha).
Need harjutused andsid jalgadele päris suure koormuse (tegelikkuses ilmselt kogu kehale).
Istuli ja püsti hüpped.
Kerele suunasin sellised harjutused:
Selili olles kiigutasin jalgu nii, et sai seljaga batuudilt lahti hüpatud.
Edasi arenes see poolkükist turjale hüpeteks-päris püsti turjale veel hüpata ei julge, varsti hakkan julgema.
Võttis väga võhmale. Olen väsinud, samas oleksin kindlasti veel 15 minutit vastu pidanud, aga olude sunnil pidin lõpetama. Lõpus 2 minutit jälle õõtsutamist ja ja venitused.
Kätele ei osanud eriti rakendust leida, kui siis ainult istuli-püsti hüpetel sai kätega ka natuke tõugatud.
Kui fat burn 60minutilise treeninguga kulutan ca 350kcal. Siis usun, et 30 minutit batuudiga kulutan ikkagi üle 175kcal.
Enne hüppamist kaalusin 50,7, pärast 50,3. Vee kaotus oli suur, loodan, et natuke läks rasva ka. Päike lõõskas ja enne trenni jõin kohvi ka.
Soovitan igaljuhul väga teistele ka seda trenni. Lõbus on ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hoiatan selle eest, et maapeal on üsna kummaline kõndida pärast…