BALTIC MATCH 2011 – lisatud protokoll
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » BALTIC MATCH 2011 – lisatud protokoll
- This topic has 111 replies, 29 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2011 at 12:00 p.l. #301365
vend vähk
Moderatorjuuniorite pilte on valus vaadata. ei tea, mida mehed ise pidid tundma – nii õudne grimm ikka, kahju :SGrimm oli paljudel jube olnud ja tõesti ei kujuta ette, mis lahenduse me sügiseks välja mõtlema peame.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:00 p.l. #301366Raivo Piiber
MemberPiiber ootab kriitikat, välku ja pauku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piiber tahab jah mingi jama ja intriigi üles keerutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei, ma ju seekord kohtunik kusagil ei olnud ja oma võistlejat ettepoole ei upitanud, kuna ta ei võistelnud ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei saa kellelgi mulle etteheiteid olla, lihtsalt huvitav lugemine. Et kuidas hr. Indrek hindaks Vähi saiavormi karikal jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:09 p.l. #301369Rebane
KeymasterPiiber tahab jah mingi jama ja intriigi üles keerutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei, ma ju seekord kohtunik kusagil ei olnud ja oma võistlejat ettepoole ei upitanud, kuna ta ei võistelnud ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei saa kellelgi mulle etteheiteid olla, lihtsalt huvitav lugemine. Et kuidas hr. Indrek hindaks Vähi saiavormi karikal jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No Otsuse kokkuvõte on juba ammu üleval karikavõistluste kohta. Loe ise
mai 9, 2011 at 12:11 p.l. #301371Raivo Piiber
MemberNo Otsuse kokkuvõte on juba ammu üleval karikavõistluste kohta. Loe iseSorri, Rebs, minu vanad silmad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:17 p.l. #301373vend vähk
ModeratorSorri, Rebs, minu vanad silmad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll tuleb Balti Matši kokkuvõte ka! Mina usun Indrekut!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:19 p.l. #301374Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo Otsuse kokkuvõte on juba ammu üleval karikavõistluste kohta. Loe iseMisasja. See ilmus küll märkamatult üles, isegi mina polnud seda veel lugenud.
Otsus on ikka nii chill ja tark vend, et tema arvamusi on alati hea lugeda. Kui noored muretsevad laadimise ja soolade ja vee ja jumal teab veel mille üle, siis Otsusel on teatavasti väga loogilised seiskohad nende asjade suhtes.
Viimane lause:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Uut asja—bikini modellindust—nõustun ma spordiks pidama, alates hetkest, kui kehadel võib märgata sportliku tegevuse jälgi. Muidugi, ilusad neiud kõik…
mai 9, 2011 at 12:21 p.l. #301376Ott Kiivikas
MemberBikini on lülitatud ka Euroopa mv kavva Tjumenis eks seal saan ise sotti ,mis seal siis hinnatakse kui võitjad selguvad.
mai 9, 2011 at 12:23 p.l. #301379Raivo Piiber
MemberBikini on lülitatud ka Euroopa mv kavva Tjumenis eks seal saan ise sotti ,mis seal siis hinnatakse kui võitjad selguvad.Pakun, et sealsed tipud kisuvad sinna BF piirile juba …
mai 9, 2011 at 12:24 p.l. #301380Raivo Piiber
MemberMisasja. See ilmus küll märkamatult üles, isegi mina polnud seda veel lugenud.Otsus on ikka nii chill ja tark vend, et tema arvamusi on alati hea lugeda. Kui noored muretsevad laadimise ja soolade ja vee ja jumal teab veel mille üle, siis Otsusel on teatavasti väga loogilised seiskohad nende asjade suhtes.
Viimane lause:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Uut asja—bikini modellindust—nõustun ma spordiks pidama, alates hetkest, kui kehadel võib märgata sportliku tegevuse jälgi. Muidugi, ilusad neiud kõik…
Tore, et ma polnud siis ainuke pimesikk. Kusjuures tõesti ei pannud tähele, kuigi käin siin iga päev mitu korda … Vaikselt susserdas üles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:25 p.l. #301381vend vähk
ModeratorMisasja. See ilmus küll märkamatult üles, isegi mina polnud seda veel lugenud.Otsus on ikka nii chill ja tark vend, et tema arvamusi on alati hea lugeda. Kui noored muretsevad laadimise ja soolade ja vee ja jumal teab veel mille üle, siis Otsusel on teatavasti väga loogilised seiskohad nende asjade suhtes.
Viimane lause:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Uut asja—bikini modellindust—nõustun ma spordiks pidama, alates hetkest, kui kehadel võib märgata sportliku tegevuse jälgi. Muidugi, ilusad neiud kõik…
Mina kartsin, et olen samuti liiga hall ja ei märganudki maestro Otsuse kommentaari. Ei tea, kas keegi üldse nägi seda varem või on tegemist Otsuselt Rebasele saadetud isikliku kirjaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:28 p.l. #301383Janar Rückenberg
MemberSama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loen minagi seda kommentaari esimest korda ja mis puudutab asjade selgeks rääkimist, siis ok, täiesti päri, matame selle “kirve” maha, peace minu poolt!!!mai 9, 2011 at 12:32 p.l. #301389vend vähk
ModeratorSama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loen minagi seda kommentaari esimest korda ja mis puudutab asjade selgeks rääkimist, siis ok, täiesti päri, matame selle “kirve” maha, peace minu poolt!!!Kalli-kalli!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 12:35 p.l. #301391Janar Rückenberg
MemberJust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, igal juhul!!!mai 9, 2011 at 1:54 p.l. #301399Arnold
Membermai 14, 2011 at 3:25 p.l. #302199Ott Kiivikas
MemberBalti Matchi protokoll, päris huvitav. Nagu mulle tundus, siis Rückenberg võitis kehavooru, kuid kaotas vabakavaga….nii ka oli vahe lõpp protkollis 1 punkt
Baltic_Match_results.pdf -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.