BALTIC MATCH 2011 – lisatud protokoll
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » BALTIC MATCH 2011 – lisatud protokoll
- This topic has 111 replies, 29 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2011 at 2:37 p.l. #301272
vend vähk
Moderatormai 8, 2011 at 6:34 p.l. #301290Arnold
Membermai 8, 2011 at 7:36 p.l. #301298Arnold
Membermai 8, 2011 at 7:45 p.l. #301301Arnold
Membermai 8, 2011 at 7:47 p.l. #301302saaremets
Membermai 8, 2011 at 8:02 p.l. #301304Arnold
Membermai 8, 2011 at 8:14 p.l. #301307vend vähk
ModeratorSuured tänud piltide eest!
Vaatsin pildid üle ja pilt kohe palju selgem. Leedukad tulid ja paugutasid parema vormi ja korralikuma grimmiga. Klassikutest oli Rücku küll heas vormis, aga leedukas oluliselt paremate proportsioonidega ja meie raskekahurväest oleks sellisele mehele klassikas vastast ehk ainult Taavi Koovitil, aga klassikalises mõttes oleks ilmselt temalgi raskuseid. See on lihtsalt teine tase ja usun, et see mees võib veel klassikalises kulturismis tulla maailmas kõige kõrgematele kohtadele. Ka leedukate juunior oli lagi(väga tõenäoliselt tuleb ka Tallinnasse klassikalise kulturismi MM-ile(miks mitte?)) ning kulturistidest ei ole mõtet rääkidagi. Paraku puuduvad mul andmed, kas nendel võistlustel dopingukontrolle ka oli? Tagasisidet on olnud siiani võrdlemisi vähe ja huviga ootame protokolle.
mai 8, 2011 at 8:19 p.l. #301311Arnold
MemberSuured tänud piltide eest!Vaatsin pildid üle ja pilt kohe palju selgem. Leedukad tulid ja paugutasid parema vormi ja korralikuma grimmiga. Klassikutest oli Rücku küll heas vormis, aga leedukas oluliselt paremate proportsioonidega ja meie raskekahurväest oleks sellisele mehele klassikas vastast ehk ainult Taavi Koovitil, aga klassikalises mõttes oleks ilmselt temalgi raskuseid. See on lihtsalt teine tase ja usun, et see mees võib veel klassikalises kulturismis tulla maailmas kõige kõrgematele kohtadele. Ka leedukate juunior oli lagi(väga tõenäoliselt tuleb ka Tallinnasse klassikalise kulturismi MM-ile(miks mitte?)) ning kulturistidest ei ole mõtet rääkidagi. Paraku puuduvad mul andmed, kas nendel võistlustel dopingukontrolle ka oli? Tagasisidet on olnud siiani võrdlemisi vähe ja huviga ootame protokolle.
Dopigukontrolli lubati, aga lubaduseks see ka kahjuks jäi.
Küsimuse peale, kus on dopigukontroll, sain ainult ähmast mõminat…
mai 9, 2011 at 4:03 e.l. #301324Janar Rückenberg
MemberOiiiiii, Imre, see on nüüd sulaselgelt jama jutt, et ainult Taavil oli sellele mehele võimalus vastu saada. Taavi oleks oma vormidega rahulikult une pealt ja igast asendist võidu võtnud. Ka Ott, kes saalis asjaga tegeles, ütles, et oleks võidu pigem minule andnud, hoolimata, et oleme oma koondise mehed. Niisamuti on jama jutt proportsioonide jutt, mehe ülakeha (õlgade) ja jala laiuse (massi) suhe oli ikka väga oluliselt minu kasuks. Käte ja jalgade suhe oli paigast ära. See oli väga tasavägine lahing ja minu vend, kes nägi saalist, ütles ka, et 50/50, väga raske öelda, et kes. Nii piltidelt, kui videodelt on selgelt näha, et oli temal väga tugevaid poose ja oli minul võrreldes temaga väga häid poose. Aga mees oli terav ja ma ei mõista kindlasti võitja üle kohut, kuid kindlasti ei olnud võit mägede kõrgune ja põhuseks ei olnud proportsioonid, ta oli terav ja asi taandus detailidele ning me ei saa ilmselt teada, kuidas mina oma grimmiga kohtunikele paistsin. Aga katastroof see pidi ilmselt olema, kuna kohtunikud olid lavale väga lähedal ja juba laval kätt surudes ütles Arnold, et grimm oli sul täielik katastroof!!!
mai 9, 2011 at 4:25 e.l. #301325Janar Rückenberg
MemberJa mida veel avastan, vaadake videod, leedukas ei hoia teise ringi peal enam nii mõneski poosis kontrollitult terveid poosegi, vaadake kasvõi alates vabaseisust, kuidas seisan mina ja kuidas tema. Veidral kombel oli mees laval väga läbi. Selles suhtes on mul ainult enda üle hea meel.
mai 9, 2011 at 4:39 e.l. #301326Janar Rückenberg
MemberKas klassikalise kulturismi kohustuslike pooside võrdlused piltide näol on ka olemas?
mai 9, 2011 at 8:52 e.l. #301338vend vähk
ModeratorMida ma ikka klassikalisest kulturismist tean. Ilmselt olen klassikas võistelnud kokku sama palju(EM-id, MM-id, erinevad Põhjamaade GP-d Norras,Rootsis, Soomes) kui terve Eesti koondis kokku, aga see selleks. Hooaja jätsin ka pooleli oma kogemustele tuginedes ja kui mul oleks toetavaid sugulasi-tuttavaid, kes mulle oleksid päevast päeva korrutanud, et ma olen kõige parem ja tugevam, siis ehk oleks ka EM-ile läinud järjekordse finaalkoha järele. Viimasel MM-
il ei võidutsenud kaugeltki kõige kuivemad ja jämedamad mehed erinevalt 2009 aasta MM-ist… See spordiala on muutunud ning ennustusi on raske teha. Mis siin ikka pikalt kogeleda- usun, et juba paari nädala pärast EM-il saame nii eestlastele kui leedukatele EM-l kaasa elada ja ehk siis parema ülevaate, milline tase on Balti kangematel suures ja laias euroopas.
Sorry kui kellelegi konnasilmade peale astusin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 11:27 e.l. #301353Indrek18
Memberjuuniorite pilte on valus vaadata. ei tea, mida mehed ise pidid tundma – nii õudne grimm ikka, kahju :S
mai 9, 2011 at 11:55 e.l. #301361Raivo Piiber
MemberSuure põnevusega ootan Indrek Otsuse kommentaare nii karikavõistlustele kui ka Balti matšile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 11:58 e.l. #301364vend vähk
ModeratorSuure põnevusega ootan Indrek Otsuse kommentaare nii karikavõistlustele kui ka Balti matšile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piiber ootab kriitikat, välku ja pauku?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.