Baasharjutuste kava
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Baasharjutuste kava
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
Char27.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2011 at 7:57 p.l. #290317
Spanktastic
MemberPalju seeriaid ja kordusi teed ja kuidas toimib kava?Eem..parem teen pilti, ei viitsi kõiki välja kirjutada. Kliki siia.
Kava muidu jaotatud nii et esimesed kaks päeva on raskemad (kükk, jõutõmme, ka surumine mingil määral) ja viimased kaks väheke kergemad (v.a seistes surumise asendamine tõukamisega, sel juhul on tõukamine raskem ja viimase kahe päeva hulgas). Koostasin kava pisut “purustaja” treeningkava abiga, pisut J. Rückenbergi (vabandust kui mõni viga) tõlkimiste ja kavadega ja pisut enda teadmistega. Iseenesest raske pähe jätta kõike seda aga sellele on (vähemalt mul) lahendus – prindin välja ja tassin kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Toime on silmaga nähtav. Pärast u. 1 aastat ja 3 kuud treenimist selle kava kasutuselevõtt tekitab tunde nagu oleks tagasi alguses “algaja kasvueas”, tegin jõutõmbe rekordi jaanuaris, purustasin kaks nädalat tagasi, täna jälle. Kükis lendas esimesed paar nädalat lõdvalt 2,5kg kangile juurde (nädalaga), rekordid suurenesid üle paari nädala. Surumisega jõudsin nii kaugele, et teen 70kg-ga tööseeriaid (pärast 60-date kilode käes vaeveldes üle poole aasta). Ei saa kurta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma soovitan sul kas teha ülekeha trennid: E, K, R ja palju vähem harjutusi.Teine variant oleks üla ja alakeha trennid:E-alakeha, T-ülakeha, N-alakeha, R- ülakeha.
Sa ei saa raskusi juurde panna esmaspäeval kükile ja siis kohe järgmine päev jõutõmbele. Närvisüsteem ei pea vastu.
Siiani on hakkama saanud, ei saa kurta. Kui reied kihelevad, siis lähen rekordi lähedale esimesel trennipäeval ja samas raskusi ei tõsta järgmine päev jõutõmbes, või vastupidi. Harjutuste hulga üle ma algul mõtlesin, palju alles jätta, kuid tehes surumise päeval ainult rinnalt surumist, kükki, seistes surumist ja rööbaspuid jäi kuidagi väga lahjaks (kõigi harjutustega punnitades peaaegu maksimumini, ehk teisisõnu, ei teinud mingit tühja trenni, et väsimust peale ei tulnud). Seejärel lisasin paar abistavat harjutust (seejuures null masinaga harjutust) ja leidsin enda jaoks sobivaima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.märts 8, 2011 at 4:09 p.l. #292455Shox72
MemberTeen seda Rippetoe starting strenght’i kava hetkel. Seal kõik harjutused 3×5, aga küsimus, et kui teha neid kõiki samu harjutusi nt. 3×10, et just massi saada, või poleks see hea mõte?
märts 8, 2011 at 4:17 p.l. #292456matjusm
MemberTeen seda Rippetoe starting strenght’i kava hetkel. Seal kõik harjutused 3×5, aga küsimus, et kui teha neid kõiki samu harjutusi nt. 3×10, et just massi saada, või poleks see hea mõte?Kui tahad massi siis söö rohkem.
märts 8, 2011 at 4:29 p.l. #292457smack
MemberMa olen vist liigagi ektomorf. 2 harjutust on mulle piisavad, ntx kükk ja mingi surumine. Kolmandat harjutust ma ei jõua enam nii effektiivselt teha.
märts 8, 2011 at 4:30 p.l. #292458dirty scorpion
MemberTeen seda Rippetoe starting strenght’i kava hetkel. Seal kõik harjutused 3×5, aga küsimus, et kui teha neid kõiki samu harjutusi nt. 3×10, et just massi saada, või poleks see hea mõte?pikkade seeriatega kasutatav raskus jälle langeb. kui tunned et ei suuda kolme seeriaga end läbi võtta tee rohkem seeriaid.
märts 8, 2011 at 4:54 p.l. #292463Shox72
MemberSiiamaani pole mul veel ükski päev lihased valusad olnud, kuigi raskused on umbes sellised millega tõesti suudan 5 teha ning iga nädal lisan 2,5 kuni 5 kg oleneb kuidas tundub.
märts 8, 2011 at 6:27 p.l. #292474nightq
Memberära mõõda treeningu kasulikkust lihasvalu järgi, see pole eriline näitaja
märts 9, 2011 at 12:03 p.l. #292528smack
Member5 kordusega sul ei olegi lihased järgmisel päeval valusad. Samuti ei teki sellist põlevat tunnet lihastas, kui seeriaid teed. Kui sa tahad, et 3×5 oleks edukas, siis pead just väljuma saalist erksana, mitte läbipekstuna. Kõige paremini areneb jõud minu arust, kui sa tunned, et raskus on kerge. Iga kord paned veidi raskust juurde, aga raskus ei tohiks tunduda väga raske, lömastav.
märts 9, 2011 at 12:34 p.l. #292531Char27
MemberKõige paremini areneb jõud minu arust, kui sa tunned, et raskus on kerge.ei usu sind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.