A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
- This topic has 188 replies, 66 voices, and was last updated 16 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2010 at 11:35 e.l. #249474
kame
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO ja mida siit siis loota oli. Iga päev kaeveldakse milline on Eesti kulturismi maastik ja kes seda juhib… Kui võrd kogu teema on ühe inimese käes…
Kusjuures isegi olen arvanud täiesti asjaga kokku puutumata, et millalgi lisandid müüki tulevad. See on jällegi konkurents monopolile.
Igatahes edu uue äriga, ükski algus pole lihtne.
jaanuar 13, 2010 at 12:24 p.l. #249481jorsik
MemberMilleks sellist avalikku tatipritsimist vaja on siia? Ma mõtlesin, et see foorum on “by the people for the people” ehk siis siin saab toitumis- ja trennialast nõu. Kui on juriidilisi probleeme, pöörduge kohtusse. Kui Arnold juba tükk aega tagasi üritas registreerida miskit enda nimele, kas te tõesti ei näinud seda tulemas, et ta bonsunat ka enda nimele kavatseb registreerida? Marek oleks võinud ammu Bonsuna enda nimele registreerida, siililegi selge, et kui mingi nimetus hakkab kuulsust omandama laias avalikkuses, tahab keegi sellega hakata raha teenima. Arnold oli lihtsalt kõige kiirem, varem või hiljem oleks mõni ärikas Bonsuna ära reganud. Mitte et ma õigustaks Arnoldi tegevust aga jahtuge maha natuke ja ajage asju õigeid kanaleid pidi, mitte siin vihast vahutades.
jaanuar 13, 2010 at 1:07 p.l. #249393emmimees
MemberKõik teised peaks samuti mõtlema, enne kui suud paotavad. Laus roppusi ei ole mõtet siia kirjutada. Miks? Pärast viimast posti on näiteks minul emmimehest suht nigel arvamus. Inimene, kelle väljendumisoskus piirdub vulgaarsustega. Eesmärk omaette oli vist igasse lausesse “######” ja “imema” kõrvuti saada.Ei teagi, miks ära ei kustutatud, sellisel kellaajal/olekus ei pruugigi just kõige asjalikumad postitused tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A noh, shit happens..
jaanuar 13, 2010 at 8:08 p.l. #249611Indrek K
MemberVägivalda küll ei armasta, aga ai kuis tahaks kogu seda punti poksiringi panna, loosiks paarid välja ja hakkaks kalli raha eest pileteid müüma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MMA reeglid üldiselt oleks, aind et küünistada ka võib, siis saaks aktivist ka ennast kenasti-ilusti välja elada 
Kaege no kuigi, jahtuge maha, te olete seal linnasees päris ära keerand vist, sa alessandro võiks ka ikka nii mõnegi posti tegematta jätta, asi pole selles, et kas sa ei või küsida või et kas sul on õigus või pole seda posti teha, aga lihtsalt… Sa tubli kalamehena võta rohkem aega jääaugu peal istumiseks, ära netiskäismist võimaldavat telefoni ka kaasa võta, puhkad närvi ja loodetavasti saad hea saagi kah, proovi vähem modeda… onju!
Aga üldiselt jah, peab vist bonsuna.com-i vaikselt üle kolima! Siin on palju räägitud, et see jama hakkas Aderi vahelejäämisega, Kiivikas, kes siin foorumis pröökas muidu, et vaadake ikka mu saadet ja nännännäää, tegi fotoreportaaze oma üliedukatelt võistlustelt laiast maailmas, pole sel teemal vist ainsatki posti teind, samamoodi Tokko praeguse teema puhul! Kui Kalmus metekaga vahele jäi, kirjutas ta minu mäletamist mööda oma blogisse pika jutu selle kohta ja oli ka artikkel sel teemal, mees julges tunnistada vähemalt, selle eest minu polt igatahes respekt! Oi jummal, tegelt ei viitsi selle klounaadiga eriti kaasa minna, niiet aitab küll!
jaanuar 13, 2010 at 9:13 p.l. #249646Impsik
MemberKiivikas, kes siin foorumis pröökas muidu, et vaadake ikka mu saadet ja nännännäää, tegi fotoreportaaze oma üliedukatelt võistlustelt laiast maailmas, pole sel teemal vist ainsatki posti teind, samamoodi Tokko praeguse teema puhul!Kui nad ei võtagi sõna internetis antud teema üle, siis teevad ka õigesti. Kuna internetis öeldud asjad salvestuvad serverites, teiste inimeste arvutites. On väga vähe võimalusi kontrollida seda, mis su sõnadega juhtub pärast nende postitamist. Võib juhtuda, et su enda sõnad tulevad sulle ringiga tagasi ning võivad hakata sind mõjutama sellisel moel ja kujul, mis sulle kõige vähem meeldib.
Ühesõnaga, selliseid asju tuleb omavahel silmast silma klaarida, küll siis teine pool on ka nõus kommentaare jagama.
jaanuar 13, 2010 at 9:27 p.l. #249650smack
MemberHea, et te leidsite teema milles agaralt postitada, aga tuleks veidi kombeid meelde. Avalikus foorumis ja võõra inimesega suheldes võiks veits lugupidamist üles näidata, s.h. vastavalt ka enda vanusele. Eelarvamused ei vii kusagile, hukka mõistmine ammugi mitte.
Nii et katsuge vähem vaenulikud olla ja vähem robustsusi kirjutada ja kui sellega toime ei tule, siis üritage arenda.
jaanuar 13, 2010 at 9:31 p.l. #249656Impsik
MemberHea, et te leidsite teema milles agaralt postitada, aga tuleks veidi kombeid meelde. Avalikus foorumis ja võõra inimesega suheldes võiks veits lugupidamist üles näidata, s.h. vastavalt ka enda vanusele. Eelarvamused ei vii kusagile, hukka mõistmine ammugi mitte.Nii et katsuge vähem vaenulikud olla ja vähem robustsusi kirjutada ja kui sellega toime ei tule, siis üritage arenda.
Kõige taga on inimene. On lihtne unustada, et Internet ühendab inimesi. Seepärast tuleb pidada postitades alati meeles, et Internetis öeldud sõnal võib olla suur mõju kellelegi teisele.
jaanuar 13, 2010 at 9:31 p.l. #249658veikot
MemberLame käitumine hr. Tokko poolt!
jaanuar 13, 2010 at 9:33 p.l. #249659Impsik
MemberLame käitumine hr. Tokko poolt!Ja kui midagi öelda, siis proovida alati ennast väljendada nii, et see annaks lisaväärtust ka teistele lugejatele.
jaanuar 13, 2010 at 10:51 p.l. #249666Stardust
Memberee. domeeni saab vaid firma ja vaid ühe registreerida.. teised need peaks tasuta olema. Samas osav firma suudab omale rohkem kui ühe domeeni välja kaubelda.. ennegi tehtud
Veebruar on kohe käes… EE domeen – uued vabamad reeglid
jaanuar 13, 2010 at 11:07 p.l. #249674matti
MemberVeebruar on kohe käes… EE domeen – uued vabamad reeglidKõik on hea, aga nahh nad selle tasuliseks tegema peavad
jaanuar 14, 2010 at 5:55 e.l. #249677Raivo Piiber
MemberSee jama on jõudnud ka meediasse – kohe peaks Sky+ oma uudistes rääkima lahvatanud skandaalist
jaanuar 14, 2010 at 6:56 e.l. #248873JACKO
MemberMa ei saa aru, kas Tokko kardab, et tema äril nüüd kriips peale, kui bonsuna.com tegutseb? Olen ammu aru saanud, et EKFL-i eesotsas olevad isikud raha peale väljas. Mitte muidugi kõik. Ei, ma ei ole kade, pigem kahju ,et materdatakse teineteist, kuigi kõik väljas ühe eesmärgi nimel. Propageerida kulturismi.
Mul on hea meel, et olemas bonsuna.com olen palju nõu ja abi saanud just seal olevatelt inimestelt.
Mis on fitness.ee ja bonsuna.com-i erinevus. Sealsed tegelased hoiavad kokku ja aitavad teineteist, see teebki bonsuna.com-i eriliseks. Alati mõeldakse välja midagi uut. Kõigil tegijatel õigus kaasa rääkida ja pakkuda uusi ideid. Toetan 100% bonsuna.com tegevust! Materdage mind kui tahate selle eest, kuid elame demokraatlikus riigis ning kõigile kehtib sõnavabadus. Me ei ole enam CCCP!
jaanuar 14, 2010 at 6:57 e.l. #249685Impsik
MemberKõik on hea, aga nahh nad selle tasuliseks tegema peavad
Sellepärast, et tasuta lõunaid pole olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2010 at 6:59 e.l. #249687Lexusl
MemberKõige taga on inimene. On lihtne unustada, et Internet ühendab inimesi. Seepärast tuleb pidada postitades alati meeles, et Internetis öeldud sõnal võib olla suur mõju kellelegi teisele.See on jah selle tänase noore generatsiooni viga, et ei teadvustata endale, et suhtled ikkagi lihast ja luust inimestega, kellel on ka tunded!
Mis sest, et läbi interneti. (arvatakse, et nad on ANONÜÜMSED) nii see aga ei ole!!!
Arvata on, et neil puudub selline reaalse suhtlemise pagas ka, kui enamiku oma suhtlemisest teevad nad foorumites ja jutukates jne.
Mina näiteks võtan küll väga tõsiselt ja mõtlen ikka mitu korda järgi, ennem kui midagi ütlen siin foorumis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.