A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
- This topic has 188 replies, 66 voices, and was last updated 16 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 10:29 p.l. #249376
Bonsuna
Memberjoker: soe soovitus sulle. Kui sul midagi südamel on või kellegi vastu on konkreetsed pretensioonid või keegi sind kiusab, siis mine ja ütle talle otse välja. See ei ole üldse tore, et sa pikalt kannatad ja mökutad, kui sulle liiga tehakse, ja suu teed lahti ainult selja taga vargsi ja vihjates. Või teed lahti siis, kui juba hilja ja kaotada pole enam miskit. Ma usun, et kui te oleksite kohe inimeste moel oma probleeme lahendama hakanud, siis poleks seda jama tulnud.Esimene söögikord öösel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jama, pole ju mingit jama, kõik on kõige paremas korras, asjad loksuvad ise paika. Kui ikka krt omal maal neegri eest oled siis kaua selline asi ikka kesta saab. Onju. “Isandad” on ise valjuhäälselt oma üllameelsusest ja paipoisilikkusest küllalt juba jahunud, vahelduseks vaja ka natuke õigemat nägu näidata. Milleks nurgataga ja omavehel, ikka suure müraga tuleb SELLISEID asju ajada.jaanuar 12, 2010 at 10:39 p.l. #249378Annika Pärtel
Memberjoker: soe soovitus sulle. Kui sul midagi südamel on või kellegi vastu on konkreetsed pretensioonid või keegi sind kiusab, siis mine ja ütle talle otse välja. See ei ole üldse tore, et sa pikalt kannatad ja mökutad, kui sulle liiga tehakse, ja suu teed lahti ainult selja taga vargsi ja vihjates. Või teed lahti siis, kui juba hilja ja kaotada pole enam miskit. Ma usun, et kui te oleksite kohe inimeste moel oma probleeme lahendama hakanud, siis poleks seda jama tulnud.Kogu eelnevat isiklikku kirjavahetust teatud isikutega ei pidanud siiski siia vajalikuks kopeerida…. Need on iseenesest mõistetavalt täitsa olemas ja kenasti talletatud, vägagi konkreetsed ja väga ammustest aegatest juba. Paistis, et asi on lahendatud ja kõiges on omavahel kokkuleppele kenasti saadud, AGA… Aga nagu juba korduvalt selgunud on, siis silmast silma räägitakse üht, seljataga tehakse teist… Kahju iseenesest. Nii väikeses riigis nagu Eesti võiks asju ikkagi sõbralikult ja ausalt ajada, mitte nii et saaks aint rahaaaa…. :S
jaanuar 12, 2010 at 10:55 p.l. #249379Alexander Andrusenko
ModeratorMa usun, et teiega käitutakse täpselt samamoodi, nagu teie nendega. Süütuid lambakesi ei ole mõtet mängida.
jaanuar 12, 2010 at 11:01 p.l. #249380Annika Pärtel
MemberMa usun, et teiega käitutakse täpselt samamoodi, nagu teie nendega. Süütuid lambakesi ei ole mõtet mängida.Usu parem Jumalat! Temas võid kindel olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 11:04 p.l. #249382Bonsuna
MemberMa usun, et teiega käitutakse täpselt samamoodi, nagu teie nendega. Süütuid lambakesi ei ole mõtet mängida.Ütle nüüd ise, oled sa purulollakas /sorry/ või nii krdi hästi kinni makstud? /isiklikult ei usu seda viimast/ Ühe saad valida, või ole parem üldse vakka.
Uskumatu vend oled ikka. Läbi selle aja tagasi vaadates kui sa siin oled sõnu ritta seadnud. Müstika. Täielik mustkunst.
Omast kogemusest või öelda ja tunnistada , et olen vahel siinse lehe “lauluviisi” ümisenud küll aga tasuta ma seda teinud pole. Need laulud polnud mul raske siin kaasa joriseda, tasu oli piisav. Aga peetimist oli ka omajagu. See kiskuski selle tasu väärtuse alla ja laulutuju lakkas. Õllet ka enam ei joo seega kohe mitte ei taha niisama siin kiidulaulu ümiseda. Aga sina???
jaanuar 12, 2010 at 11:10 p.l. #249383Annika Pärtel
MemberÜtle nüüd ise, oled sa purulollakas /sorry/ või nii krdi hästi kinni makstud? /isiklikult ei usu seda viimast/ Ühe saad valida, või ole parem üldse vakka.Uskumatu vend oled ikka. Läbi selle aja tagasi vaadates kui sa siin oled sõnu ritta seadnud. Müstika. Täielik mustkunst.
Omast kogemusest või öelda ja tunnistada , et olen vahel siinse lehe “lauluviisi” ümisenud küll aga tasuta ma seda teinud pole. Need laulud polnud mul raske siin kaasa joriseda, tasu oli piisav. Aga peetimist oli ka omajagu. See kiskuski selle tasu väärtuse alla ja laulutuju lakkas. Õllet ka enam ei joo seega kohe mitte ei taha niisama siin kiidulaulu ümiseda. Aga sina???
Kle, aga te ju nö ühekandi mehed, äkki saate kokku ja vestlete pisut…? Aless kui teemast äärmiselt huvitatud neutraalne ja tasustamata isik kindlasti on huvitatud, mis siin foorumis ikka igasuguseid asju uskuda ja arvata onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kingid talle näiteks koti mingit odavat valku ka oma autogrammiga, ja ongi asi ants, kohe saab aru, kuhu suunas vaadata (siit ta ju ei saa sedagi) !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 11:16 p.l. #249385Bonsuna
MemberKle, aga te ju nö ühekandi mehed, äkki saate kokku ja vestlete pisut…? Aless kui teemast äärmiselt huvitatud neutraalne ja tasustamata isik kindlasti on huvitatud, mis siin foorumis ikka igasuguseid asju uskuda ja arvata onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kingid talle näiteks koti mingit valku ka oma autogrammiga, ja ongi asi ants, kohe saab aru, kuhu suunas vaadata!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu et ta saab aru, ja krt valku mul ka pole, söön ise kohupiima. Ühe paki ju saaks talle anda kah aga krt kui usku pole siis ei tahaks sedagi ära anda. Las ta toitub pealegi modereerimisest.
jaanuar 12, 2010 at 11:17 p.l. #249386Alexander Andrusenko
ModeratorÜtle nüüd ise, oled sa purulollakas /sorry/ või nii krdi hästi kinni makstud? /isiklikult ei usu seda viimast/ Ühe saad valida, või ole parem üldse vakka.Uskumatu vend oled ikka. Läbi selle aja tagasi vaadates kui sa siin oled sõnu ritta seadnud. Müstika. Täielik mustkunst.
Noh, ma ei tea, mida sa nüüd välja lugesid jälle. Ma ütlesin vaid seda, et mina teie ilusaid jutte sellest, kui toredad ja ausad te olete ja kui halvad kõik teised on, ei usu. Avalikku valetamist on siin foorumis olnud küll ja küll ja teid mina ei usalda. Muidugi oleks tore teise osapoole nägemust asjast ka kuulda, aga sellesse mina ei usu, et Tokko on kõigis konfliktides süüdi ja teie pole midagi halba teinud. Hr Kalmus on oma silmakirjalikkust juba korduvalt tõestanud ja pimesi kõiki tema sõnu uskuda võib ainult loll.
Ja mis tasusse puutub, siis mina ei ole ostetav. Kui sina ümised kiidulaulu vastavalt sellele, kes sulle rohkem maksab, siis minul on elus teised põhimõtted. Mulle siin keegi palka ei maksa.
jaanuar 12, 2010 at 11:24 p.l. #249387Annika Pärtel
MemberNoh, ma ei tea, mida sa nüüd välja lugesid jälle. Ma ütlesin vaid seda, et mina teie ilusaid jutte sellest, kui toredad ja ausad te olete ja kui halvad kõik teised on, ei usu. Avalikku valetamist on siin foorumis olnud küll ja küll ja teid mina ei usalda. Muidugi oleks tore teise osapoole nägemust asjast ka kuulda, aga sellesse mina ei usu, et Tokko on kõigis konfliktides süüdi ja teie pole midagi halba teinud. Hr Kalmus on oma silmakirjalikkust juba korduvalt tõestanud ja pimesi kõiki tema sõnu uskuda võib ainult loll.Ja mis tasusse puutub, siis mina ei ole ostetav. Kui sina ümised kiidulaulu vastavalt sellele, kes sulle rohkem maksab, siis minul on elus teised põhimõtted. Mulle siin keegi palka ei maksa.
Ah kes sind ikka usub…. mina ei usu et sa usud et ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 3:14 e.l. #249390emmimees
Member.
jaanuar 13, 2010 at 4:54 e.l. #249395Archangel
MemberKurat selline tunne nagu oleks klient kuskil advokaadibüroos ja vaatan pealt, kuidas kõik töötajad üksteist surnuks peksavad vahendeid valimata. Ülemused kargavad toolid käes ja virutavad vastu suvaliste päid puruks. Osad istuvad nurgas ja mõtlevad keda kohtusse kaevata, osad juba vormistavad pabereid ning teised jälle libistavad juba õllet – paberid korras ja papp voolab.
Huvitav on lugeda spordimaailma telgitagustest aga Fitness.ee kui selline hakkab mõtet kaotama. Aastaid juba olen soovitanud inimestel siia tulla ja foorumeid lugeda, et tarkust kogeda ning kogenenud inimeste käest infi hankida. Ma ei usu, et enam tulevikus rahvast siia saadan – sellisest kaosest ei saa enam keegi midagi aru. Kõik vähegi kogenenumad vaidlevad omavahel nii, et veri väljas…
Kolin ka vist Bonsuna.com’i üle – kuigi nimi ei libise just kõige paremini üle huulte.
Tekkinud on siin mingid arusaamatud leerid. Osad kaitsevad ühte poolt ja teised teist. Siis on mingid vahepealsed tüübid, kes on mõlemast poolest mõne inimese sõbrad. Pillutakse sitta ja jahutakse x asjadest. Totaalne kaos.
Ma ei saa enam üldse aru, kes süüdi on. Tundub, et Tokko mafia on tõesti olemas ja kepib siin teatud inimeste ajusid. Need inimesed aga pole ise ka alati puhtad poisid olnud ja nüüd on ilge kammajaa lahti, kes see hetkel see kõige suurem oinas on, kes vaja üles puua. Tuuakse tõendeid siitpoolt ja sealtpoolt. Argumente mõlemalt poolt lendab nagu automaadist.
Tavainimene on keskel ja ei jagu üldse matsu lahti. Pole ka imestada, pole kulturist olnud – vähemalt võistlev mitte. Kurat teab, millega tähtsad onud tegelevad kui keegi tähele ei pane.
Ma saan aru selliste teemade vajalikkusest. Kord ja õiglus peab majja saama. Kuid varsti kutsuks mina juba politsei või kurat teab mille välja. Siin tulevad sellised asjad varsti avalikuks, et kõigil vajub karp lahti.
See metsik netis vaidlemine on ikka jube kepp. Kas tõesti mitte keegi pole juba üksteisele päriselus lõuksi sõitnud? Oleks ma Marek siis ma oleks ammuilma Tokkol juba sahtli kahte lehte löönud ja Oti munepidu lakke riputanud. Netis saab üldsust asjast teadlikuks, kuid rahuldust saab ikka tegudega.
Mareki asemel oleksin lasknud endale mikri külge panna ja läinud uurima ja proovima, mida kõikidest nendest vendadest välja pressida annab. Siin tundub, et süüdlasi ikka leiab keda oksa tõmmata – kas keegi on mingit füüsilist asitõendid ka leida proovinud ja kellegi ka reaalselt millegis vahele võtta?
See neti mulin vaikselt käib närvi. Nussitakse ajusid, aga kokkuvõttes ei toimu muud, kui lendlevad kuulujutud. Kannatavad ainult tavalised inimesed ja noored sportlased. Ei saada aru, mis tegelikult toimub ega keda usaldada.
Oleksin ma praegu võistlev kulturist või fitnessist, kes alles alustanud siis oleks mul juhe juba päris, päris koos.
Väga paljudes foorumites on poliitika keelatud, sest see viib alati sama lõpptulemuseni – kaos. Mis teeb siin asja hullemaks on see, et siinne nn. poliitika on kõik samade tegelaste pärusmaa, kes seda lehte siin korraldavad/ haldavad/ aitavad. Mistahes firma ei saa loota asjade rahuliku käigu üle kui kõik tegelased, kes firmad juhivad on mingite imelike asjadega seotud.
Las foorumis käia möla aga ainult juhul, kui foorumi omanikud ise pole asjaga seotud. Nii, et saa sellest asjast kunagi sotti. Piisab ainult omanikul käskida teemast pooled postid kustutada ja nii ongi. Kui märget kustutamisest ka ei jää siis ongi tavainimene teadmatuses.
Tee või oma foorum… Avalik foorum peab olema erapooletu…
Aga vaidlus jätkaku.
jaanuar 13, 2010 at 7:10 e.l. #249401Jackie
MemberSee neti mulin vaikselt käib närvi. Nussitakse ajusid, aga kokkuvõttes ei toimu muud, kui lendlevad kuulujutud. Kannatavad ainult tavalised inimesed ja noored sportlased. Ei saada aru, mis tegelikult toimub ega keda usaldada.Oleksin ma praegu võistlev kulturist või fitnessist, kes alles alustanud siis oleks mul juhe juba päris, päris koos.
Archangelil on õigus!
Seepärast siin ennist soovitatigi ju asi omavahel silmast silma ära klaarida, mitte siinses netifoorumis halada ja lärmata. Aga nagu näha, meeldib neile rohkem siin foorumis halisemas käia ja sellega siinne foorum “vaenujalale” ajada ja veelgi negatiivsemasse valgusesse asetada… Huvitav, miks siinsed kasutajad seal foorumis halamas ei käi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb, et tahetakse taoliste bravuursete postitustega fitness.ee’le nö kriips peale tõmmata. Siinsed kasutajad ja teadmiste ammutajad ei ole ju mitte milleski süüdi, mis seal üleval pool toimub… Foorum jäägu foorumiks ja “ära tehke” mujal! Ei ole vaja selleks foorumit risustada…
jaanuar 13, 2010 at 7:50 e.l. #249408Wire
Memberegas midagi.. pundid kokku ja raadi lennuväljale või kuskile asju klaarima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 7:52 e.l. #249409savi_
MemberÜks küsimus ?! Milline arvestatav tüliõun on lahendatud internetifoorumis avalikul diskussioonil? Kõik võivad sõna võtta.. midagi arvata… midagi spekuleerida. Põhimõtteliselt tuleks KÕIK sellised teemad koheselt kinni panna, et tavakasutaja ei peaks osa saama TEIE musta pesu pesemisest. FAKT! Praegu kannatavad mõlemate osapoolte mained ning lõpuks ei saa enam kedagi uskuda.
Kõik teised peaks samuti mõtlema, enne kui suud paotavad. Laus roppusi ei ole mõtet siia kirjutada. Miks? Pärast viimast posti on näiteks minul emmimehest suht nigel arvamus. Inimene, kelle väljendumisoskus piirdub vulgaarsustega. Eesmärk omaette oli vist igasse lausesse “######” ja “imema” kõrvuti saada.
Eesti on väike… seda ei tasu unustada. Läbi erinevate ametite võime me kõik kord kohtuda või mittekohtuda. Kas sellist muljet tahategi endast jätta ?
jaanuar 13, 2010 at 7:59 e.l. #249411triplekix
MemberMuuseas bonsuna.ee peaks veel vaba olema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.