A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
- This topic has 188 replies, 66 voices, and was last updated 16 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:42 p.l. #249282
Kask
MemberMis küll ikka jaksate sõdida?
Nad tegid oma portaali, et mitte oma nina siia saidile toppida, aga nüüd hakati neile sitta keerama pmst. Arvata on ju, et nad võtavad midagi ette.
jaanuar 12, 2010 at 7:44 p.l. #249284kimmel
MemberNo arvata on, et mingi koostööga see asi toimima ei hakka. Kannatavad mõlemad klientide arvelt. Hakatakse nigunii üksteist üle trumpama.Erkko – hoa siis suu kinni kui midagi öelda ei ole.
NO väike hinnasõda kuluks küll ära kui bonsuna.com veebipood ka valmis saab:P
jaanuar 12, 2010 at 7:47 p.l. #249285Annika Pärtel
MemberMis küll ikka jaksate sõdida?Nad tegid oma portaali, et mitte oma nina siia saidile toppida, aga nüüd hakati neile sitta keerama pmst. Arvata on ju, et nad võtavad midagi ette.
Bonsuna sait oli juba ammu olemas, seoses filmiga. Ka siis esitati salaja taotlus Patendiametisse (veel enne filmi valmimist), avastasime pea aasta hiljem….
jaanuar 12, 2010 at 7:49 p.l. #249286Erkko
MemberErkko – hoia siis suu kinni kui midagi öelda ei ole.Anna andeks. Kas ma ütlesin midagi solvavat sinu kohta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt sina oledki see suur fittide koguja ja nüüd oled lihtsalt minu peale pahane, et ma avaldasin sulle suure saladuse – vabasse teemasse postitamise eest fitte ei saa.
Nüüd tead kuhu sihtida.
Edit: See sinu tähtede rasvaseks tegemine oli väga geniaalne idee. Sinu enda mõte ? Sa avaldad muljet mulle.
jaanuar 12, 2010 at 7:51 p.l. #249288jaagok
MemberAnna andeks. Kas ma ütlesin midagi solvavat sinu kohta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselgelt sina oledki see suur fittide koguja ja nüüd oled lihtsalt minu peale pahane, et ma avaldasin sulle suure saladuse – vabasse teemasse postitamise eest fitte ei saa.
Nüüd tead kuhu sihtida.
Nüüd jäin küll haledalt vahele.
EDIT: Ei ma õppisin selle ühelt sõbralt. Ta käib vist lasteaias.
jaanuar 12, 2010 at 7:56 p.l. #249290Alexander Andrusenko
ModeratorBonsuna sait oli juba ammu olemas, seoses filmiga. Ka siis esitati salaja taotlus Patendiametisse (veel enne filmi valmimist), avastasime pea aasta hiljem….Kes teile selle bonsuna.com andis?
jaanuar 12, 2010 at 7:56 p.l. #249291Erkko
MemberNüüd jäin küll haledalt vahele.EDIT: Ei ma õppisin selle ühelt sõbralt. Ta käib vist lasteaias.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma tean siis kui vana sa umbes oled. Ma nii noortega ei suhtle. Seega kõike paremat ja edu !jaanuar 12, 2010 at 7:59 p.l. #249293joker
MemberKes teile selle bonsuna.com andis?Kle pisike anaal-kaevur … sa oled liiga sügaval sees – kas valgus enam paistab? Vaata ette, sest varsti on selline doomen regatud nagu aless.com ja kui tahad tagasi siis on selle hinnaks 100 000 eek. Soovitan soojalt asjade üle natuke järgi mõelda, sest tark õpib teiste vigadest.
jaanuar 12, 2010 at 8:00 p.l. #249294Annika Pärtel
MemberKes teile selle bonsuna.com andis?Bonsuna.com loodi enne, kui Tokko mingist filmist vms üldse teada sai, et selline asi teoksil on…..aga salaja tahtis ta seda endale küll saada, kohe kui asi talle teatavaks sai ja “tuluke” põlema lõi, et siit pealt võiks midagi teenida. Nüüd tahab siis juba teistkordselt. Nii et ära vahuta kui pole kursis. Aga andestame seekord- sa ei saakski ju olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 8:01 p.l. #249295navigaator
Memberparas Bonanza.com siin
jaanuar 12, 2010 at 8:03 p.l. #249296Alexander Andrusenko
ModeratorMa esitasin küsimuse. Kes teile andis selle domeeni?
jaanuar 12, 2010 at 8:03 p.l. #249297elar
MemberÄri ajab härja kaevu!
jaanuar 12, 2010 at 8:04 p.l. #249298Annika Pärtel
MemberMa esitasin küsimuse. Kes teile andis selle domeeni?Ma küsin vastu- kes tahab ÄRA VÕTTA seda, mis on meie loodud?
Mis äri? Bonsuna on FOORUM.
jaanuar 12, 2010 at 8:07 p.l. #249301Jackie
MemberMis küll ikka jaksate sõdida?Nad tegid oma portaali, et mitte oma nina siia saidile toppida, aga nüüd hakati neile sitta keerama pmst. Arvata on ju, et nad võtavad midagi ette.
No portaal, mis tolle lehe sekretäri iga siinse foorumi postitusega väidab, et “parem-suurem-vägevam” lausa, on neil olemas, kuid nad on ikka veel siin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koligu kogu mees/naiskonnaga sinna ära ja jätku siinses foorumis see bonsuna.com-siin-bonsuna.com-seal-hala juba. Ära hakkab ausalt öeldes tüütama! Tundub, et Kalmus ise on ainuke, kes (sealsest tiimist) suudab siinses foorumis normaalselt suhelda ja ei käi halamas ja “ära tegemas”. Respect!
Ja käru pole siin küll keegi keeranud. bonsuna ja Bonsuna on kaks eri kaubamärki. Patendeerige või BONSUNA vms ära, kui tahate! Kes ees, see mees. Ja pealegi, sama kaubamärgiga võib mitu erinevat toodet turul olla, nii et ei näe põhjust siin kisa tõsta selle pärast. Müü kasvõi Bonsuna-nimelist vetsupaberit, kui tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 8:09 p.l. #249302Alexander Andrusenko
ModeratorMa küsin vastu- kes tahab ÄRA VÕTTA seda, mis on meie loodud?Mis äri? Bonsuna on FOORUM.
Küsimus oli piisavalt konkreetne ja otsekohene. Miks sa üritad seda vältida?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.