A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat!
- This topic has 188 replies, 66 voices, and was last updated 16 years tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 6:39 p.l. #249849
Samakamees
MemberEks igal ühel omad huvid, mis meeldib, mis mitte. Kuigi sellega olen nõus, et treeningvideod on liiga kulturismikesksed. Võiks näiteks vürtsi lisamiseks ka klassikalise tõstjaga teha
jaanuar 14, 2010 at 6:43 p.l. #249851rait83
MemberMinu teada ta ei treeni praegu. Või kui alustas uuesti, siis vorm on ilmselt nullilähedane.No vorm vormiks, mind huvitaks ikkagi mida ja kuidas see mees täpselt trennis teeb. 335 kükkida ja peaaegu 350 tõmmata…
jaanuar 14, 2010 at 6:44 p.l. #249852ztex
Member
Rohkem pole vaja öelda.
jaanuar 14, 2010 at 6:47 p.l. #249854Alexander Andrusenko
ModeratorNo vorm vormiks, mind huvitaks ikkagi mida ja kuidas see mees täpselt trennis teeb. 335 kükkida ja peaaegu 350 tõmmata…No kui ta mingi pool aastat (?) ei ole trenni teinud, siis praegu ei oleks vist eriti midagi vaadata. Mingi intervjuu võiks siis teha ja uurida, kuidas ta treenis, et nende tulemusteni jõuda vms. Või siis oodata, kuni jälle korralikult treenima hakkab ja siis teha.
Aga noh, mida me siin tegijate treeningutest ikka vaidleme, kui öeldi, et enam ei tehta.
jaanuar 14, 2010 at 7:00 p.l. #249865Annika Pärtel
MemberNo kui ta mingi pool aastat (?) ei ole trenni teinud, siis praegu ei oleks vist eriti midagi vaadata. Mingi intervjuu võiks siis teha ja uurida, kuidas ta treenis, et nende tulemusteni jõuda vms. Või siis oodata, kuni jälle korralikult treenima hakkab ja siis teha.Aga noh, mida me siin tegijate treeningutest ikka vaidleme, kui öeldi, et enam ei tehta.
Ikka tehakse! Hetkelgi mitu asja töös ja mitu kohe tulemas veel!
jaanuar 14, 2010 at 7:07 p.l. #249860rinaldo
MemberIkka tehakse! Hetkelgi mitu asja töös ja mitu kohe tulemas veel!
Ainult, et need avaldatakse bonsuna.com-is, mitte siin?
jaanuar 14, 2010 at 7:09 p.l. #249867rait83
MemberNo kui ta mingi pool aastat (?) ei ole trenni teinud, siis praegu ei oleks vist eriti midagi vaadata. Mingi intervjuu võiks siis teha ja uurida, kuidas ta treenis, et nende tulemusteni jõuda vms. Või siis oodata, kuni jälle korralikult treenima hakkab ja siis teha.Aga noh, mida me siin tegijate treeningutest ikka vaidleme, kui öeldi, et enam ei tehta.
Sellise tasemega mees laseb pool aastat lihtsalt niisama? Ta pole vist ka kunagi siin foorumis sõna võtnud…Aga ok see selleks.
jaanuar 14, 2010 at 7:25 p.l. #249876Jarmo Oberst
MemberMis jutt, minu teada ta ei treeninud suvel, kuid viimasel ajal küll. Lihtsalt surumisega tal probleeme olnud.
jaanuar 14, 2010 at 7:34 p.l. #249881marko233
MemberMa ei saa aru, nagu näha on nõudlus “tegijate treeningu” videode järele. Ja pakkumist pole !? Võtke keegi asi kätte nüüd ja tehke ära, pole ju väga keeruline. Aless võta asi kätte ja too kastanid tulest välja !
jaanuar 14, 2010 at 7:52 p.l. #249889Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei saa aru, nagu näha on nõudlus “tegijate treeningu” videode järele. Ja pakkumist pole !? Võtke keegi asi kätte nüüd ja tehke ära, pole ju väga keeruline. Aless võta asi kätte ja too kastanid tulest välja !Mul ei ole kahjuks aega, võimalusi ja videomontaažioskusi selleks. Aga ma usun, et asendamatuid inimesi ei ole olemas. Võib-olla leidub keegi, kes võtab kätte ja teeb. Ja ma ei ole väitnud, et ma paremini teeks kui joker. Ma olen lihtsalt teinud ettepanekuid, mida võiks muuta, et asi huvitavam oleks.
jaanuar 14, 2010 at 7:58 p.l. #249892Annika Pärtel
MemberAinult, et need avaldatakse bonsuna.com-is, mitte siin?Mis puudutab meie tehtuid, siis jah, AINULT seal. Hiljuti avaldasime minu ja Alo Nurmsalu seljatreeningu, hetkel on töös Dmitri Uiba ja Andra King´i hardcore rinna-biitsa trenn! Lähiajal ilmub kindlasti ka legendaarse Timo “Timppa” Majuri treeningvideo, tahaks ikka oma silmaga näha, kuidas mees 300 surub
Tööd on tehtud palju ja eks see kõik nüüd ka tasapisi fännideni jõuab.Kes on minu ja Alo trennivideot näinud, siis teab, mida oodata ka edaspidi. Hardcore, karm trenn, higi ja pisarad, taustaks ka vastav musa!
jaanuar 14, 2010 at 8:18 p.l. #249897Silver Sõrmus
MemberOot-oot, nüüd sa saad küll valesti aru. Kust sa võtad, et ma endaga tahan tegijate treeningut? Ma pole seda üldse väitnud. Sa loed mu postitusest rohkem välja, kui seal kirjas on. Minust kõvemaid jõutõstjaid on Eestis küll ja küll, mina ennast kõvaks tegijaks küll ei ole nimetanud. Ja kui ma rääkisin lasteraskustest, siis kust sa võtad, et ma just Osladili või Koovitit silmas pidasin? Kas need on ainukesed, kellega on tehtud?Paistab, et sulle läks eriti hinge see tegijate treeningu värk, kuna sinuga on ka tehtud. Aga noh, mis siin salata, sinu video mulle ka huvi ei pakkunud. Ära nüüd solvu selle pärast, aga nii on. Tundub, et mõned siin ei kannata üldse kriitikat. Kurb.
Seda oli arvata, et sa ridade vahelt lugeda ei oska ! Saa sellest aru, et siin sa maailma paremaks ei muuda, rakenda rohkem oma häid mõtteid n. tegijate treeningu läbi viimisel, et me kõik näiksime muutust. Ära hala siin niisama !
Ma võin käe südamele panna ja öelda, sinu arvamus pole mulle absoluutselt hinge läinud ! Tegijaks ma pole ka ennast ametlikult nimetanud.
Ah jaa, see ka veel, kui sa kellestki räägid, siis ikka nimedega ! Onju ?
See oli minu arvamus ja sellega on teema läbi. kes mõistis, kes mitte…
Ilusat õhtut
jaanuar 14, 2010 at 8:58 p.l. #249906Marko Terasmaa
Eino täielik `pärl`!
Kui sportlane tegi kevadel Euoopa MV-l sellise tulemuse nagu tegi ja sina nimetad tema praegust vormi ´nullilähedaseks´ siis ma tõesti ei tea mida su jutust arvata.
Margus on läbi aegade absoluutselt parim jõutõstja Eestis! http://forums.fitness.ee/index.php?act=Pos…amp;qpid=244318
Kuidas Margus on nende tulemusteni jõudnud? Tema treeningutest ja põhimõtetest saab lugeda tema kodulehelt http://silbaum.net/
Lugege! Tähtsam on treeningmetoodika tippu jõudmiseks mitte see palju tal videos kettaid kangil oleks.
jaanuar 14, 2010 at 9:26 p.l. #249913Siim Kelner
MemberMul ei ole kahjuks aega, võimalusi ja videomontaažioskusi selleks. Aga ma usun, et asendamatuid inimesi ei ole olemas. Võib-olla leidub keegi, kes võtab kätte ja teeb. Ja ma ei ole väitnud, et ma paremini teeks kui joker. Ma olen lihtsalt teinud ettepanekuid, mida võiks muuta, et asi huvitavam oleks.Oled juba mitmele inimesele ette jäänud. Ehk oleks aeg viga endast otsida?
jaanuar 14, 2010 at 9:27 p.l. #249914rinaldo
MemberMis puudutab meie tehtuid, siis jah, AINULT seal.Sellisel juhul tuleks uued inimesed muretseda tegijate treeninguid koostama
Mis rahvas arvab? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.