Skip to main content

Atkinsi spurt

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
    hehee
    Member

Noh tahaks ju kiiremaid tulemusi, tavadieediga läheks lõpptulemuse saavutamiseks 3-4 kuud aega.
    Tahan kaalu langetada, nagu ikka kõik, kiiresti ja palju
    Aile
    Member

Ma küsiksin ühe mitte nii teemakohase küsimuse, küll aga ikkagi dieedi kohta.

Kui pidada dieeti ja samal ajal jõutõstmisega tegeleda kas siis mu tulemused ikka paranevad või lähevad halvemaks?

Oleneb dieedist.

Bonsuna
    Member

Ma küsiksin ühe mitte nii teemakohase küsimuse, küll aga ikkagi dieedi kohta.

Kui pidada dieeti ja samal ajal jõutõstmisega tegeleda kas siis mu tulemused ikka paranevad või lähevad halvemaks?

Kõigepealt selgituseks mis tähedab sõna DIEET. Mingi kindla eesmärgi nimel korrigeeritud toitumine võiks see kõlada. Kindlasti ei täheda dieet ainult kaalus alla võtmist põhjustavat vastavat toitumist.

Aga vastus jõutõstjale. Kui toitumisprogramm on õitei koostatud siis võib jõutõstja vähendada keha rasva protsenti ja samas ka jõunäitajaid suurendada. Kui isegi kulturistid, kelle treeningutel tehtavad kordused seerias on pikemad kui jõutõstjatel, seda suudavad, siis jõutõstjad ammugi.

Usun, et mitmed kulturistid kes on laval head vormi näidanud kinnitavad siinkolhal mu sõnu, et ideaalne vorm on just siis kui oma jõu max näitajad saavutad rasvapõletus perioodi lõpus. /ideaalne vorm, sa oled suutnud oma lihasmassi 100% säilitada dieedi ajal ja rasva% viia minimaalseks/, Jõunäitajate suurenemine siinkohal ei pruugi tekkida mitte sellest, (tõenäoliselt see nii ongi) et oled lihast juurde saanud, vaid kui rasv on põletatud saad endale natuke rohkem süüa, peamiselt süsivesikuid lubada, ja sellest energialaksust siis paranenud enesetunne annab võimaluse tõsta väheke suuremaid raskusi kui dieedi keskel või alguses. Iseasi kas seda vaja dieedi lõpus teha on. Teoreetiliselt mitte, sest lisakalorid ise juba aitavad dieedi lõpufaasis lihasmassi säilitada. Praktikas aga on suhetliselt keeruline ennast tõsisel tegijal paranenud enesetunde puhul trennis tagasi hoida. Nii need rekordid siis sünnivadki. Selline on minu loogilisusel põhinev seletus sellele.

VoodooMagic
    Member

Siis oli aasta 2007. Oled vahepeal palju katsetanud ja ok, 6 kg on ka kadunud, nagu kuskil ütlesid, ent kui kiiresti see siis nüüd kadus? Kiirelt tulnud, kiirelt läinud põhimõte kehtib dieeti pidades vastupidi, soovitan Sul aega ja kannatust varuda.

Tegelikult pole ma vahepeal dieeti pidanud, 6kg võtsin ühe dieedi perioodi ajal alla.

See aasta mõtsin, et peaks ikka midagi ette võtma, esimesena vähendasin suurel määral alkoholi tarbimist.

Mu eksimus oli jah ebastabiilsus, Kalmuse toitumiskavaga suudan selle loodetavasti kõrvaldada.

Kui dieediga asjad jooksma saan plaanin ka stabiilselt hakata jõusaalis käima, füüsilist aktiivsust on mul vaja tõsta et kaal püsima jääks kuna mu töö on arvuti taga klõbistamine.

hehee
    Member

Kui dieediga asjad jooksma saan plaanin ka stabiilselt hakata jõusaalis käima, füüsilist aktiivsust on mul vaja tõsta et kaal püsima jääks kuna mu töö on arvuti taga klõbistamine.

Miks Sa kohe ei võiks korralikult treenima hakata?

VoodooMagic
    Member

Ma tahan kõigepealt planeeringu paika panna plus ma ei tea, kas Atkinsi diitil on jõusaal kergendav või raskendav asjaolu.

LaizeN
    Member

Ma tahan kõigepealt planeeringu paika panna plus ma ei tea, kas Atkinsi diitil on jõusaal kergendav või raskendav asjaolu.

Kindlasti raskendav, kuna kaloraaz on negatiivne.

Samuti on Atkinsi ajal treening raske, kui mitte võimatu, sellepärast ei tasugi see ära, kui eesmärk ei ole just lastud varese moodi välja näha..

VoodooMagic
    Member

Kindlasti raskendav, kuna kaloraaz on negatiivne.

Samuti on Atkinsi ajal treening raske, kui mitte võimatu, sellepärast ei tasugi see ära, kui eesmärk ei ole just lastud varese moodi välja näha..

Kas aeroobset, pool tundi ujumist näiteks 2-3 korda nädalas peaksid ka raskendavaks?

Kuna dieedi käigus muutub aju aineline toiteallikas pean raskendava all just silmas vaimset koormust ning enesetunnet, vaja ju samal ajal ikka tööd ka teha

asdfghjkl
    Member

Rasv hoiab kehal neere paigal, ja kui see rasv kiirelt eemaldada, siis vist hakkab neer valusalt kolksuma* kehas, tekib nn “liikuv neer”, selle kohta võiks rohkem arutleda siin foorumis:

http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry141137

Selle liikuva neeru kohta pole mul piisavalt teadmisi, aga tundub, et mingi tõenäosusega see oht võib tekkida sul, võib-olla kaduv-väike tõenäosus selleks, aga veidi uurida ja googelda ka selle kohta eelnevalt ju võiks.

Selles postituses on antud link, kus seletatakse päris hästi, et odav “Selveri vitamiin” pole hea:

http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry173440

Ma ei suuda leida linki lehele, milel välja printisin (üritan homme selle lingi leida), mis aga oleks kindlasti kasuks paljudele vitamiini huvilistele. Seal on eriti hea selge jutt vitamiinidest, nagu ülal juba mainisin, siis igapäevaselt on kasulik kalamaksa õli võtta (nii diiedi* ajal kui ka muul ajal kogu elu), ja seletatakse sünteetilise/labori-vitamiini asju kenasti lahti.

Sry, et ma teemas ei püsi, loodetavasti keegi vastab su küsimustele siin, kui veel on mingeid.

Lisamõttena ütleks aga seda, et ma ei kujuta täpselt ette, kas seal atkinsi dieedis antakse kehale vähem energiat kui vaja on või? Kui see on nii, siis tõenäoliselt on energeetiliselt nõrk tunne ilmselt, sedalaadi nõrga tundega trenni on maru kehv teha, pilt läheb eest jõusaalis, ma mõtleks selle üle, kas trenni teha üldse sellises seisundis, ja ku iteha, siis millist trenni.

Mul on üks rasvapõletaja muidu, mille fitioksjonilt siit saidilt võitsin, see oskab programmeerida keha küll oskuslikult nagu uurisin, et annab kehale käsud/instruktsioonid, et just rasvarakkudes olevat sisu kasutataks, ma olen nii kõhna, et mul pole midagi selle lisandiga teha, võin ära anda. Toode selline:

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=20907

Mõtlesin, et kui soovid annaksin toote sulle, aga mõned tingimused võiks juurde mõelda.

Ala, et kajastad blogis oma käekäiku, hetkel mil deklareerid seal, et 10kg on all, annan toote üle, ja annan juhised kuidas toodet kasutada enne aeroobset trenni ja mitu korda nädalas jms, seejärel kajastad kogemusi toote ja oma käekäigu kohta edasi blogis. Kui ei paku pinget selline idee, siis pole vaja muidugi, aga võib-olla oleks sedalaadi asi motiveerivam, entusiastlikum, mängulisem.

Hea lubatud artikkel siin:

http://www.westonaprice.org/healthissues/supplements.html

Fr3
    Member

CharlesRoos, millal seda kalmakasõli peaks võtma ja mitu supilusikat korraga?

VoodooMagic
    Member

Nii, kelle rõõmuks, kelle pettumuseks aga praeguse seisuga otsustasin oopis loobuda Atkinsist.

Põhjuseks ei ole atkinsi dieedi negatiivsed küljed vaid see, et dieet, millel enne olin lõppes alakaloraaziga ja mul süsteem praegu paigast ära.

Otsustasin ühe kurnava protsessi lõppu mitte alustada uue kurnavaga.

Sain kätte Kalmuse kava, ostsin hunniku toitu ja hakkan ka esialgu ujumas siis jõusaalis käima.

Atkinsi dieedi mõtet veel päris maha ei mata, vaatan, kas tulen selle juurde tagasi mingi aja pärast või ei tule.

CharlesRoos-le

Tegelikult mul need mölleri asjad isegi olemas aga miks see nii hea siis et terve elu peaks kasutama?

Atkinsis võib pm süüa niipalju kui tahad, asi oopis selles et söögiisu enam ei ole; toiduga tarbitakse vähem kaloreid kui kulutatakse.

See toode, mida pakud, üldiselt ma arvan, et need igasugused rasvahävitajad on suht jama,

ainult reklaamis on nad head, oled nii veendund, et see teistest parem või?

Ja kui olekski väga hea asi siis ma eelistaks seda kasutada dieedi alguses mitte lõpus

asdfghjkl
    Member

CharlesRoos-le

Tegelikult mul need mölleri asjad isegi olemas

Võtan osaliselt tagasi soovituse möllerit panna ketoosi ajal, põhjendan tagasivõttu selle artikliga:

http://chestofbooks.com/health/natural-cur…Liver-Oils.html

VoodooMagic
    Member

Ma tean kalamaksa õli kohta niipalju, et varem seda kiideti, siis jälle laideti, nüüd jälle on populaarne, artiklis olev raamat on aastast 1975.

kuuliks
    Member

Mind huvitab selline asi, et on mainitud ju, et rohkem valku ja vähe süsivesikuid (max 20g päevas), kuid kuna ntx kodujuustus on valku, siis öeldakse, et piimast tuleb loobuda.

Kas siis kodujuust nagu ei kõlbagi sel ajal või?

kuuliks
    Member
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.