Skip to main content

Asjatundjate soovitusi

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Asjatundjate soovitusi

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Nii,olen siis 80 kilone 16 aastane noormees.

Olen jõle rasva läinud ja tahaks saada ilusa kehaga noormeheks.

Iseenesest oleks mul kõik võimalused olemas trenni tegemiseks,ainult vaja pealehakata.

Söön tihti kiirtoitu ja joon karastusjooke.

Tagatipuks tõmban ma veel suitsu ka,aga paluksin ikkagi kõiki võimalikke soovitusi.

Kõhu-,selja-,jalgade-,rinnalihaste treeninguks.

gmaster
    Member

esiteks vaata algajate ABC

teiseks, kui selle oled läbi lugenud, siis võid veel lugeda artikleid treeningust ja siis võtta tööriistade alt endale sobiva jaotusega jõusaalikava, eeldades, et sa arvestad ka paar päeva aeroobseks. toitumine ka paika. tasuta ei tee seda keegi.

minu soovitus oleks tellida ka toitumiskava

kõike head!

tomster
    Member

Sinu puhul on praegu kõige tähtsam alustada toitumisharjumuste muutmisest!!! Seejärel tuleb kõik muu.

trennineiu
    Member

Täpselt, pead muutma oma toitumisharjumusi. Ja mitte ainult ajutiselt, vaid kogu eluks, kui tahad saavutada tulemusi ning ka neid hoida. See võib tunduda võimatuna, aga usu mind, kui juba teatud harjumused on sees, siis on raske neist vabaneda:)

Kui toitumine korras pole, siis ära looda ka tulemusi…

Pealehakkamine on pool võitu!

eintsius
    Member

Egas midagi, tuleb lihtsalt trenniga otsast peale hakata. Tutvu algajatele mõeldud artiklitega ja sea enda söömine korda. Korralik täisväärtuslik söök on tegelikult oluliselt maitsvam kui ükski rämpstoit suudab eales olla. Võta see eeskujuks. Toitumusharjumused pead kohandama ümber terveks eluks. Tervis tänab sind takkajärgi.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.