Skip to main content

Asjatundjad!!!!!!!!!Andke nõu

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Asjatundjad!!!!!!!!!Andke nõu

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen 14-aastane ja tegelen 5 korda nädalas korvpalliga ning saaksin jõutreeninguid teha 4 korda nädalas. Sooviks oleks saada baasjõudu juurde, et minna edasi spetsiifilisema treeningu juurde. Kuna mul treeningkava tegemisele vajalikud oskused puuduvad loodan ma teadjamatelt meestelt abi saada. Palun aidake.

Kurupt
    Member

k2id korvpallis 5x n2dalas ja 4x kavatsed j6usaalis k2ija? ega see j6ud mujalt ei tule kui lihasest, seega on su eesm2rgiks tegelikult natuke massi juurde kasvatada, mida on v2ga raske teha kui 5x n2dalas koss on. soovitaks teha 1x n2dalas hea j6usaalitrenni. tulemused v6tavad kauem aega aga v2hemalt saad peaaegu kindel olla et ennast yle ei koorma ja ilusti kasvad mitte ei kahane hoopis.

R.Tamm
    Member

Treeningkava ei ole ainus, mida Sul vaja läheb:toitumiskava on sama oluline või veelgi olulisem.Ja puhata on rohkem vaja kui lubab hetkel sinu treeningmaht, Sinu plaanitavast treeningmahust rääkimata,et ei juhtuks vastupidiselt Sinu soovidele,nagu juba eelpool Kurupt mainis,et jõu ja lihaste kasvamisele vastupidiselt need hoopis kahanema ei hakkaks.

Võid ka ise AMAZONi foorumitest ja artiklitest vastavat infi otsida-huvitav lugeda ja saab enesele sobiva treening-söömis-puhkamise plaani koostada,sest teistel on läbi foorumi ja vähese info põhjal seda pea võimatu teha.Edu!

compu
    Member

sellise juhul sa treeniksid ennast üle , mul on endal olnud et viskab pildi taskusse ja kukud kokku. aga trenni teha meeldib isegi haigena see on lihtsalt mõnus

Fred Antson
    Member

Sellise korvpalli treeningkoormuse puhul on 1-2 jõutreeningut kõik mis Sa vajad,ainult et need peavad olema kõrge kasuteguriga – abiharjutuste sooritamiseks ära oma aega ja energiat kuluta!Kasuta ainult baasharjutusi korduste vahemikus 3×6-8 (loomulikult peale soojendusseeriaid):1.kükid või surumine jalapressil,2.lamades surumine,3.lõuatõmbed althoidega,4.seistes surumine,5.jõutõmme,6.jalgade tõsted kaldpinnal.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.