Artiklid (toitumine)
- This topic has 22 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2010 at 11:33 e.l. #280610
Alexander Andrusenko
Moderator…Mina ei saanud aru, mida sa öelda tahad..
oktoober 27, 2010 at 11:38 e.l. #280611Rebane
KeymasterMa ei usu et oma varamust midagi kustutama hakkame – pigem võib iga kasutaja juurde kirjutada/kommenteerida, et sellel ja tollel jumala issanda aastal on nüüd nii, et see informatsioon artiklis/uudises on vale. Ja panna juurde siis oma info asja kohta. Ja sellega peaks ehk teema ammenduma. Järsku 10 järgmise aasta jooksul lükatakse uued andmed ümber ja asi on jälle tõene. Siis on juba keeruline artiklit taastama hakata.
oktoober 27, 2010 at 11:56 e.l. #280612hehee
MemberMa ei usu et oma varamust midagi kustutama hakkame – pigem võib iga kasutaja juurde kirjutada/kommenteerida, et sellel ja tollel jumala issanda aastal on nüüd nii, et see informatsioon artiklis/uudises on vale. Ja panna juurde siis oma info asja kohta. Ja sellega peaks ehk teema ammenduma. Järsku 10 järgmise aasta jooksul lükatakse uued andmed ümber ja asi on jälle tõene. Siis on juba keeruline artiklit taastama hakata.Ma arvan ka, et kustutamisest on tunuvalt kasulikum, kui tekib diskussioon. Viimane on teadusartiklitele väga kohane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2010 at 12:46 p.l. #280615AlanBStard
ModeratorKatsed hiiretel on näidanud, et isoflavoonid võivad põhjustada tüümuse vähki/kasvajat ja immuunsüsteemi ebanormaalsusi ja immuunsüsteemi aktiivsust.Ja 3a hiljem on seal kommentaar kellegi Voltein16 poolt: “kust seda ained saada saab ja mis hinnaga.”
Et ühesõnaga, selle artikli võiks ära kustutada.
Selle kommentaari võiks kustutada. Ja sinu tõlkeharjutuse ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Abnormality on kõrvalekalle, vähja on üks teine loom.
oktoober 27, 2010 at 1:17 p.l. #280618jõuents
MemberMina ei saanud aru, mida sa öelda tahad..1. teema autor on kuidagi “imelik”.
2. kas sellised väited nagu: Ei tundu kuidagi reklaamilikud? Kas seal artiklis on tõesti siis midagi õpetlikku ja tarka. Minuarust on sisu “lohkas” ja faktid täiesti mööda. Kas seal tõesti peitub midagi väärtusliku mis minu silmadest mööda lipsas.
“Isoflavoonid uus imerohi ?!”
„Pretsedenditu massi kasvatav toime!“
„Kõige tugevam legaalne anaboolik!“
„Nagu anaboolsed steroidid aga kõrvalmõjudeta!“
3. sisu on kuidagi “lohakas”
4. mõned faktid ei pea absoluutselt paika
5. kui mõni inimene usub, et see on tõesti mingi imerohi ja kõige anaboolsem asi üldse ja kuidagi selle endal soetab ja tarbima hakkab mis siis võib juhtuda
Loe pealkirja ja järgnevaid 3 väidet ja siis lõppu kus on kirjas: …et imesid ei maksa loota, kuid teatav positiivne effekt on võimalik. Minuarust väga eksitav ja samas ka natuke irooniline.
oktoober 27, 2010 at 1:26 p.l. #280620jõuents
MemberSelle kommentaari võiks kustutada. Ja sinu tõlkeharjutuse ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Abnormality on kõrvalekalle, vähja on üks teine loom.

“Vähk on palju asju. Arstiteaduses on see üldnimi organismi paljudele erinevatele halvaloomulistele kasvajatele. Rakuuurijatele võib vähk tähendada raku kasvamise normaalsete protsesside häiret, mille tagajärjel hakkab rakk kontrollimatult kasvama. ” – kasvaja.net
oktoober 27, 2010 at 7:16 p.l. #280654rait83
Memberdziisas, sa ei pea lugema neid artikleid kui ei taha. mine otsi netist kvaliteetsemat materjali siis, misasja sa nutad siin.
Mina olen näiteks Oskari artiklite ja tõlgetega väga rahul
oktoober 27, 2010 at 7:56 p.l. #280662AlanBStard
Moderator“Vähk on palju asju. Arstiteaduses on see üldnimi organismi paljudele erinevatele halvaloomulistele kasvajatele. Rakuuurijatele võib vähk tähendada raku kasvamise normaalsete protsesside häiret, mille tagajärjel hakkab rakk kontrollimatult kasvama. ” – kasvaja.netMida sa nüüd sellega öelda tahtsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma juba tean misasjad on kasvajad ja vähjad, sa ei pea mulle siia kopi-peistima.
St. kui leiad vähikindlate hiirte täpse vähivastase kaitsemehhanismi kirjelduse kusagilt, siis võib peistida, muud pole vaja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.