Arst ei soovita jõusaali minna
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Arst ei soovita jõusaali minna
- This topic has 25 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2010 at 5:28 e.l. #263623
Eluminal
MemberArvatavasti kiropraktiku juures, http://www.kiropraktikastuudio.ee/
aprill 3, 2010 at 8:21 e.l. #263635Arx07
MemberArvatavasti kiropraktiku juures, http://www.kiropraktikastuudio.ee/Tänud. Teisipäev käin ühe pool-spetsialisti juures ja vaatan mis räägib ning vajadusel pöördun kiropraktiku poole
“>aprill 3, 2010 at 8:42 e.l. #263639HanzA
MemberKui mul arst avastas ,et mul selg kõver – käskis mul jõusaali minna ,et selga ehitama hakkaksin:D .2 aastat teinud trenni,seljavalud on kadunud.Kükkimisel ja jõutõmbes kasutan vööd,sest ilma annab ikka seljale kõvasit tunda,eriti kükis.
aprill 3, 2010 at 9:45 e.l. #263650Arx07
MemberKui mul arst avastas ,et mul selg kõver – käskis mul jõusaali minna ,et selga ehitama hakkaksin:D .2 aastat teinud trenni,seljavalud on kadunud.Kükkimisel ja jõutõmbes kasutan vööd,sest ilma annab ikka seljale kõvasit tunda,eriti kükis.Krt peaks ka vöö peale mõtlema, Sul samuti alaselg kõver? Mul mingi 12 kraadi vms kõver tagant vaates, ning küljelt vaadates kumerustevaba, st täiesti sirge selg, mis täiesti vale jällegi
“>aprill 3, 2010 at 4:23 p.l. #263696HanzA
MemberKrt peaks ka vöö peale mõtlema, Sul samuti alaselg kõver? Mul mingi 12 kraadi vms kõver tagant vaates, ning küljelt vaadates kumerustevaba, st täiesti sirge selg, mis täiesti vale jällegi
“>Mul tagant vaates S-kujuline,keskelt suht,mingin 12kraadi kuidagi pidi olema.Külje pealt on nii nagu olema peab,macho kuju:D:D:D
aprill 3, 2010 at 6:41 p.l. #263749aivo1359
MemberVana teema, aga kus konte väänamas käisid?Mul selline jama, et mingi lüli surub vist närvile, vasakule poole kubemesse ja jalga lööb mitu nädalat juba vahelduva eduga tuim valu…
Mina soovitan kohe arstile minna,kui seljavalu kandub kubemesse ja jalgadesse.Asi on tõsine,mis lõhnab opi järgi.Rasket ei tohiks üldse tõsta ja tuleb tegeleda venitustega.Edu.
aprill 3, 2010 at 8:13 p.l. #263814Arx07
MemberMina soovitan kohe arstile minna,kui seljavalu kandub kubemesse ja jalgadesse.Asi on tõsine,mis lõhnab opi järgi.Rasket ei tohiks üldse tõsta ja tuleb tegeleda venitustega.Edu.Valu, mis kubemsse kandub ei ole tugev ning jalga pole enam paar päeva angu tunda andnud. Täna käisin jõusaalis kah, trenni tehes ka tunda ei anna, just istudes ja lamades kipub kõige rohkem pakitsema. Aga igatahes ma tegelen asjaga jah, vaatan mis teisipäeval mulle massöör räägib.
aprill 4, 2010 at 8:27 e.l. #263834matroxx
Membertrenni võib seljale igalpool teha,ei pea ilmtingimata jõusaal olema.
aprill 4, 2010 at 12:10 p.l. #263860kuuliks
MemberMul on ka palju vigu, aga iga asja saab teha mõõdukalt!
aprill 13, 2010 at 4:25 p.l. #264973Arx07
MemberPuhun teemale uuesti hinge sisse, et kas oskab keegi veel kondiväänajaid soovitada vms?
Sain muidu endal vea teada, mingid 2 S-lüli suht koos ja pitsitavad närve, peaks vist väänatav värk olema?
aprill 13, 2010 at 6:13 p.l. #264993smack
MemberKrt peaks ka vöö peale mõtlema, Sul samuti alaselg kõver? Mul mingi 12 kraadi vms kõver tagant vaates, ning küljelt vaadates kumerustevaba, st täiesti sirge selg, mis täiesti vale jällegi
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.