Arnold teeb “popsu”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Arnold teeb “popsu”
- This topic has 28 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2007 at 6:11 p.l. #113000
Asjalik
MemberMinule isiklikult kanep ei mõjugi,olen pool grammi üksinda ära tõmmanud,ei mõjunud,teised minu kõrval olid täiega pilves.Esimesel korral ei pidavatki katus sõitma hakkama.
aprill 22, 2007 at 6:45 p.l. #113003rainisk
MemberOh my god
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Swarts on ka kõigest inimene ju.aprill 22, 2007 at 6:59 p.l. #113013Ahha
MemberEsimesel korral ei pidavatki katus sõitma hakkama.mis küla jutte sa kuulnud oled … ära usu iga üht
kui head , õiget asja teed oi kus siis hakkab sõitma see võib olla 1 2 või kasvõi 5000 kord
aprill 22, 2007 at 7:00 p.l. #113014MEE
Memberäh mehed, mehed – elage vabamalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peasi, et igast lollusi endale veeni ei lase IMHO
aprill 22, 2007 at 7:25 p.l. #113020gmaster
Memberma ei saa aru..
jah ma mõistan, et mõnele meeldib kanepit suitsetada, aga seda nii propageerida ja ülistada on veits tobe. ses suhtes et tee, kui tahad
aga seda nii paaniliselt kaitsta on imelik. sest tegemist on siiski ka keelatud ainega.
see on umbes sama, kui keegi tuleks siin rääkima et tarvitab steroide ja oi kui hea on. tema peale vaataksite küll altkulmu.
go figure
aprill 22, 2007 at 7:28 p.l. #113021MEE
Memberok, ma lähen praegu küll väga libedale teele aga kiusatus on. Sa ise oled proovinud?
aprill 22, 2007 at 7:33 p.l. #113022gmaster
Memberok, ma lähen praegu küll väga libedale teele aga kiusatus on. Sa ise oled proovinud?jah, olen küll, mis sellest?
aprill 22, 2007 at 7:51 p.l. #113026MEE
Memberjah, olen küll, mis sellest?no missa mölised siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Live and let live
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda, et see aine on paha on siin foorumis käsitletud küllaga. Ka seda et steroidid on pahad.. see ei tee olukordi/asju/nähtusi olematuks. Lase teemal areneda
aprill 22, 2007 at 7:55 p.l. #113028gmaster
Memberma lihtsalt avaldan oma vanainimese arvamust, et kõik mis on mõne arust tore ei ole kõigi teiste jaoks alati head valikud. ma näen väga hästi kuhu see teema areneb.
“ma proovisin aga ei toiminud, enam ei proovi”
“halba kraami proovisid”
“mis ma nüüd teen siis”
“ma tean ühte tüüpi, kes müüb head kraami” või “proovi uuesti”
aprill 22, 2007 at 8:55 p.l. #113035Flex250
Memberma venekeelsest arnoldi raamatust lugesin et ta pani igasugu aineid ja oli nigu narkar. enne trenni pandi amfetamiini ja kokaiini ergutamiseks, nägu tänapäeval samamoodi efekat kõik panevad
ja siis steroidid, lemmik loomulikult metakas olevat olnd siis kolm korda päevas 8-10 tabla. 30 metakat päevas siis ja lõõgastuseks veel kanep.
aprill 22, 2007 at 9:00 p.l. #113036MEE
Memberma lihtsalt avaldan oma vanainimese arvamust, et kõik mis on mõne arust tore ei ole kõigi teiste jaoks alati head valikud. ma näen väga hästi kuhu see teema areneb.“ma proovisin aga ei toiminud, enam ei proovi”
“halba kraami proovisid”
“mis ma nüüd teen siis”
“ma tean ühte tüüpi, kes müüb head kraami” või “proovi uuesti”
ära nii negatiivselt ka hinda teiste inimeste mõttevõimet. Ja pealegi, kui sa teemade suunda nii hästi tead, siis milleks üldse siin foorumis osaleda ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok, ok… jutt jutuks aga jah rohkem tolerantsust. Nii imelik kui see ka ei ole, on iga indiviidi käest midagi õppida – ka kõige vastuolulisema käest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 22, 2007 at 9:37 p.l. #113040gmaster
Memberno vaata, minusuguseid on ka ju vaja, et asi liiga ühekülgne poleks ja keegi vahepeal ka mingeid vastuargumente esitaks
aprill 23, 2007 at 6:34 e.l. #113055mike
MemberMina selles lõigus küll kusagilt ei näe, et kanepiga tegu oleks. See plönn näeb liiga korralik välja, olemaks pigem lihtne filtrita sigarett, kui joint. Et Arnold suitsetas ei ole ju mingi saladus. Minu mäletamist mööda on see kaader filmist “Pumping Iron”, filmitud pärast mingit Mr.Olympia võitu. Vähemalt oli selles filmis analoogiline situatsioon.
aprill 23, 2007 at 9:20 e.l. #113072Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda, et Arnie sabu tõmbas, teame me kõik, kes siukse mehe eluga kursis. See on ju üks lõik juba ammu “enne meie aega” tehtud filmist Pumping Iron.
Kui ma seda pealkirja lugesin, mõtlesin, et nüüd tuleb mõni naljakas pilt Tokkost karikavõistlustel.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.