Skip to main content

Arnold teeb “popsu”

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Arnold teeb “popsu”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    foggy01
    Member

Siin

gmaster
    Member

so?

ta tegi steroide ka, ja käis endast nõrgemaid linnas peksmas, kas see tähendab, et teda peab kohe järgi tegema?

yamikazi
    Member

so?

ta tegi steroide ka, ja käis endast nõrgemaid linnas peksmas, kas see tähendab, et teda peab kohe järgi tegema?

Kuna ta peksmas käis ?

maza
    Member

Siis kui midagi paremat teha ei olnd või oli igav:)

foggy01
    Member

so?

Olen ma seda väitnud?Minu meelest näitab see pigem seda,et kulturismi ei pea nii surmtõsiselt võtma.

gmaster
    Member

tema võttis. kõik mis ta tegi oli ainult ühe eesmärgiga.

minu kommentaar oli selle põhimõttega, et noored kohe sellepeale kohaliku diileri juurde ei jookseks

matu124
    Member

vahest on mönus end lasta lödvaks küll aga muul ajal tuleb ikkagi täiega panna….

TANK
    Member

so?

Jah… kui sa lähed endast nõrgemaid peksma, ega sa siis sellepärast kohe Arnold pole.

MEE
    Member

vahest on mönus end lasta lödvaks küll aga muul ajal tuleb ikkagi täiega panna….

gmaster
    Member

Jah… kui sa lähed endast nõrgemaid peksma, ega sa siis sellepärast kohe Arnold pole.

hahah, jah, vastupidiselt üldisele arusaamale

Vägivaldur
    Member

Mjah, üsna loll on seada endale keegi 100% eeskujuks. Eeskuju tuleks võtta siiski inimese parimatest külgedest. Kanepi suitsetamine seda Arnoldi puhul vaevalt on…

Aga lollidest puudus ei ole ja sellepärast peavad iidolid väga ettevaatlikud olema oma avalike tegudega.

Kuup
    Member

kanep maruhea ju, lõõgastab mida on väga vaja ja tõstab söögiisu. saab korraliku kalorikoguse söögist kui vaja

MargoL
    Member

kanep maruhea ju, lõõgastab mida on väga vaja ja tõstab söögiisu. saab korraliku kalorikoguse söögist kui vaja
    matti
    Member

Minule isiklikult kanep ei mõjugi,olen pool grammi üksinda ära tõmmanud,ei mõjunud,teised minu kõrval olid täiega pilves.

gmaster
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.