Arnold Schwarzenegger
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Arnold Schwarzenegger
- This topic has 40 replies, 26 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
veinikaarija.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2006 at 10:21 p.l. #70535
bohemianrhapsody
MemberJa tean küll, aga lihtsalt kasutasin seda terminit et tuua paremini esile vahe.Mis vahe? Sa ütled, et saad aru küll, aga ikka on nagu mingi vahe sees?
veebruar 12, 2006 at 1:05 e.l. #70538gmaster
MemberTere äkki keegi oskab öelda kuidas ta sai nii suur olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui pikk ta ültse on
ja kas nad sell ajal said valku kah igalt poolt vä???kui ta alustas, siis veel valku kulturistidele ei toodetud, tegi ise ?eigi, jäätis, piimapulber ja vist piim oli ka
aga põhimõtteliselt koos temaga tulid ka eraldi valgupreparaadid turule
veebruar 12, 2006 at 9:16 e.l. #70549veinikaarija
MemberJa tean küll, aga lihtsalt kasutasin seda terminit et tuua paremini esile vahe.
Mis vahe? Sa ütled, et saad aru küll, aga ikka on nagu mingi vahe sees?
Ok, ok oleks pidanud mõlemal puhul kasutama sõna “valk”. Oled nüüd rahul v?
veebruar 12, 2006 at 12:07 p.l. #70590T.M.
MemberSwartsu ajal ei teatud neist kõrvalmõjudest ja üldse neist ainetest suurt muri munnigi sellest ka rämedad doosid.Aga jah see et karbist metaanist munad ära veel ei kao on õige sest swartsul ju mingi aeg tagasi mitmed lapsed sündisid niiet tehke omad järeldused.Aga jah swarts oli keemik ja uskuda et vant tegi puhtalt on lihtsalt enesepetmine..Vaidleks kategooriliselt vastu, et Schwarzu ajal olid doosid rämedamad. See on müstiline nonsenss.
Vaadake tänapäevaseid kulturismi elukaid. Tipptasemel on massid tõusnud a la 20 kilo.
Retooriline küsimus. Äkki on 20 kilo otsa tulnud toitumise ja treeningu arvelt ja mitte hobusedoosidest?
veebruar 12, 2006 at 12:13 p.l. #70593bohemianrhapsody
MemberOk, ok oleks pidanud mõlemal puhul kasutama sõna “valk”. Oled nüüd rahul v?Ma arvan, et mõtlesid ikka valgupulbrit. Valk ja proteiin on üks ja sama asi. Valk ja valgupulber aga erinevad mõisted.
veebruar 12, 2006 at 1:11 p.l. #70615wicked
Membermis vahet seal on, kas sa küsid poest kas teil valku on müügil vöi kas teil valgupulbrit on müügil?
vb kui sinu käest küsida hakkad sa normima, kuid keegi teine seda tähele ei pane!
möttetu tähenärija!
veebruar 12, 2006 at 1:16 p.l. #70617bohemianrhapsody
MemberVot selle pärast närin tähti, et lõpuks ei saa keegi aru, millest te räägite.
Mingi 70-kilosele tüübile soovitate 140 gr valku süüa ja see tropp sööb sul terve koti valguPULBRIT paari päevaga tühjaks ja läheb kärna.
See oli vaid üks näide, kuidas võib segast panna, kui sa ise ka ei tea millest räägid.
veebruar 12, 2006 at 1:32 p.l. #70620wicked
Membersee oli lihtsalt äämusesse langemine.
müüja peab ikka seletama kuidas peab kasutama mingit toodet mida ta müüb!
ja pealegi inimene ikka uurib ennem mida ta ostab, pole mina veel ennem näinud, et keegi lihtsalt mingit suvalist jahu omale siise kühveldaks!
veebruar 12, 2006 at 1:40 p.l. #70623painkiller
MemberAga kõik müüjad pole sellised, ja selleks se foorum ongi et abi saada, ning teadmisi kh. Selline on minu arvamus.
veebruar 12, 2006 at 1:41 p.l. #70624bohemianrhapsody
MemberSee, et sina ei tea, ei tähenda, et seda pole olemas.
Ise jälle tean inimesi, kes on niimoodi söönud valgupulbrit.
Etiketi peal on kirjas, et umbes 2gr valku tuleb päevas süüa keha kg kohta, siis kohe arvatakse, et valk tähendabki valgupulbrit, mis siiski ei tähenda sama.
Loodan, et saate aru, mida ma mõtlen. Kui saa, siis pole midagi teha… Eks sööge neid pulbreid ja rääkige proteiinist ja valgust ja ma ei tea millest ja raisake raha ning keerake oma tervis psse.
veebruar 12, 2006 at 2:05 p.l. #70627veinikaarija
MemberOk, ok oleks pidanud mõlemal puhul kasutama sõna “valk”. Oled nüüd rahul v?
Ma arvan, et mõtlesid ikka valgupulbrit. Valk ja proteiin on üks ja sama asi. Valk ja valgupulber aga erinevad mõisted.
Mõtlesin jah valku pulbri näol
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.