Arnold Schwarzenegger
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Arnold Schwarzenegger
- This topic has 40 replies, 26 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
veinikaarija.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2005 at 12:58 p.l. #3517
Sportuna
MemberTere äkki keegi oskab öelda kuidas ta sai nii suur olla

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui pikk ta ültse on
ja kas nad sell ajal said valku kah igalt poolt vä???jaanuar 6, 2005 at 1:02 p.l. #44506iluspoiss
MemberScwartzu ajal minu taeada valku veel ei tuntud (polnud veel leiutatud ka), siis pandi ainult kasvuhormoone ja keemiat jms kraami. Swartzu suuruse kohta niipalju et tal oli hea kopsumaht, tõmbas õhku täis end ja tunduski kole suur, tegelt ta nii suur ei olnudki….
jaanuar 6, 2005 at 1:06 p.l. #44507Ivanov
Memberminu andmete järgi 188cm
jaanuar 6, 2005 at 1:58 p.l. #44510Undionu
Memberpikkust jah 188 ja võistluskaal oli tal vist mingi 113-115 kg (ajal, kui tiitled võitis). Praeguste profidega võrreldes pisike
jaanuar 6, 2005 at 2:11 p.l. #44512amilo
MemberKuskilt on nagu meelde jäänud, et metaan oli üks Arnoldi lemmik preparaat.
jaanuar 6, 2005 at 2:14 p.l. #44513Sportuna
MemberAga siis kohe alguses ta puhas ei olnud jah:S
jaanuar 6, 2005 at 2:20 p.l. #44515Makaveli
MemberGunter Schlierkamp on ka umb. sama pikk kui Arnold ja võistluskaal on tal umb. 130 kg ja selle kaaluga oli ta selle aasta mr. Olympial alles 6. kohal ja nagu bodybuilding.com kasutajate arvamusi lugenud olen , ütlevad nad , et 6. koht oli isegi suur kingitus talle. Niiet asjad on selle paarikümne aastaga päris palju muutunud.
jaanuar 6, 2005 at 2:30 p.l. #44517Marek Kalmus
MemberKui ma siin nüüd kirjutan, et Arnold võttis metaani 8-10tbl. korraga ja nii hommikuks lõunaks kui õhtuks siis saavad amazoni isakesed minu peale väga kurjaks. Aga ma ei kirjuta, te lihtsalt ärge seekord uskuge seda mida näete:)
Kuigi just nii kirjutab Arnold oma autobiograafias, “ARNOLD”. Aasta oli siis 1968, nii, et võite arvata ise kui suured olid need doosid tema tipp ajal. See, et mõni tark siin väidab, et karp metaani ja mune enam polegi, või saad kohe maksa vähi. On lihtsalt ilus muinasjutt pailapsele. Kui see tõesti nii oleks siis elaks Eestis, kulturistidest vist tõesti ainult meie NR. 1 ………………..s.

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid see ei ole siin ka mingi üleskutse kõiki keemiat proovima.
Ütlen omast kogemusest, kõva tööga saavutab väga palju, aga mitte kõike…
Ilusat seda-aastat!
Marek Kalmus.
jaanuar 6, 2005 at 4:34 p.l. #44525Sportuna
MemberAga ma ei saa sellest aru et mix siis usa on lubatud kasutada steroide ja mix eestis ei ole.Nagy ma aru olen saanud ei saa ilma selleta sama suurex nagu coleman või teised loomad,aga jah ega kõik kah ei saa suurex mitte nii suurex vähemalt.Aga äkki keegi selletab siin,et mix seal siis lubatud on ja eesti omad ei tohi seda teha,et nagu steroide panna
jaanuar 6, 2005 at 4:58 p.l. #44529Ivanov
Memberselle asjaga pidi ka nii olema et kui neid ikka koguaeg kasutad ja suurtes kogustes, siis kunagi kui otsustad asjaga ühelepoole saada siis organism tunneb nendest ainetest puudust ja võib vabalt ainete puudumise tõttu maha surra:S
jaanuar 6, 2005 at 7:44 p.l. #44540Sportuna
MemberNoh ma ei tea,ega see on iga inimese oma asi kas võttab midagi või mitte.
Aga jah seda ei tasux karjuta et ma olen puhas jne kui tegeld inimene seda ei ole ja siis ei tasu siin teiste peale ajada et kuidas ta küll sai sellise lihase kui temal on sama lihas ainult vähema ajaga tehtud

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok see oli vaid minu arvamusjaanuar 6, 2005 at 8:37 p.l. #44542Kzma
MemberAga ma ei saa sellest aru et mix siis usa on lubatud kasutada steroide ja mix eestis ei oledude… ära saa valesti aru. point licalt selles, et proffivõistlusel puuduvad dopingukonrollid, amatöörvõistlustel aga paraku mitte… vähemalt praegusel ajal.
schwarzal licalt joppas räigelt
jaanuar 6, 2005 at 10:29 p.l. #44558hatebreed
MemberSwartsu ajal ei teatud neist kõrvalmõjudest ja üldse neist ainetest suurt muri munnigi sellest ka rämedad doosid.Aga jah see et karbist metaanist munad ära veel ei kao on õige sest swartsul ju mingi aeg tagasi mitmed lapsed sündisid niiet tehke omad järeldused.Aga jah swarts oli keemik ja uskuda et vant tegi puhtalt on lihtsalt enesepetmine..
jaanuar 6, 2005 at 11:45 p.l. #44567Miin
Member…
jaanuar 7, 2005 at 9:02 e.l. #44594